News

Jak woohoo na podlaze v The Sims 4

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

woohoo

Tento článek neobsahuje materiál konkrétně související se sexem, ale pojednává o tématech pro dospělé, včetně těch sexuálních. Pokud máte averzi k takovým tématům, klikněte sem a zobrazte další články.

woohoo

ODMÍTNUTÍ PODMÍNKY

woohoo (pův. WooHoo) — interakce ve hrách série The Sims, který se původně objevil v The Sims 2a je také termínem pro pohlavní styk. Ve hrách The Sims 2 и The Sims 3 woohoo nazývaný «sex».

«Woohoo» interakce mohou probíhat mezi dvěma postavami, bez ohledu na jejich pohlaví, které mají vysokou úroveň romantického vztahu. V The Sims 3 Postavy nepotřebují mít vysokou úroveň romantických vztahů, aby se zapojily do woohoo; stačí, aby postavy byly dobrými přáteli. [TS3]

«Bed Play» je součástí doplňků Livin ‘Large, jako předchůdce woohoo a také dostupné pro postavy v Žhavé datum и Dovolená.

В The Sims 3 Po cvičení woohoo budou postavy s největší pravděpodobností mít emoci «Je tu výbuch!» na 8 hodin.

В The Sims 4, pokud pošlete postavy do woohoo ve vesmíru, jiná postava je bude moci poslouchat prostřednictvím počítače. Woohooing ve špatné náladě může způsobit, že postava získá postoj „Failed Woohoo“.

Zajímavé:  Jak změnit pozadí casu v Sims 4.

Také v The Sims 4 S woohoo jsou spojeny tři úspěchy: „Klub „50 mil nad zemí““ (udělejte woohoo v raketě), „Sex!“ (woohoo s 50 různými postavami) a «Zajímalo by mě, jaký to je?» (Woohoo s duchem).

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»