News

Jak najít misku The Sims 4

Přejete si dobře v průvodci Sims 4

The Wishing Well je kouzelné místo, které plní přání postav za symbolický poplatek. The Wishing Well byla přidána do hry v The Sims 4: Romantic Garden Stuff. Existuje možnost jak příznivého výsledku komunikace se studnou, tak negativních důsledků v podobě negativních nálad a dokonce i smrti Simíka.

Ve virtuálním světě má každý Sim sny a touhy, kterých chce dosáhnout. S The Sims 4: Romantic Garden Stuff mají Simíci šanci splnit si přání pomocí studny přání. Podobná položka byla ve druhé a třetí části herní linie. Studna přání v The Sims 4 potěší hráče různými možnostmi, jak přání splnit. V tomto článku vám prozradíme, kde ve hře Sims 4 najít studnu přání a také to, jak pomocí kódu splnit vaše přání.

V předchozích sériích her byly důsledky studny pro virtuální postavu pozitivní nebo negativní. V The Sims 4 mohou být i špatné následky nedůležité, špatné, hrozné. Ani dobrá volba nemusí vždy znamenat splnění všech tužeb. V reálném životě také věci ne vždy fungují tak, jak si vysníte.

Kde najdu studnu přání?

Existují 2 snadné způsoby, jak ve hře najít studnu přání:

  1. Nastavte hru na zahradu se studnou. Toto veřejné prostranství se nachází v režimu městské změny. Stačí seřadit podle katalogu a tato oblast se objeví v galerii. Po založení pozemku ve městě se Simík může jít tam projít a najít drahocennou studnu. Obrázek níže ukazuje vzhled a umístění kouzelné studny.
Zajímavé:  Jak změnit barvu rámečku The Sims 4.

Kde najít studnu přání ve hře Sims 4

  1. Koupit ve stavebním režimu. Pořizovací cena bude 7775 Simoleonů. Hráči proto musí ušetřit peníze nebo zadat cheat pro peníze. Pro zadání kódu je potřeba stisknout známou kombinaci Ctrl + Shift + C. Do řádku, který se objeví, zadejte kód motherlode. Do rodinného rozpočtu to přidá 50 000 Simoleonů.

Po nahromadění peněz se hráč musí přepnout do konstrukčního režimu. Stisknutím klávesy F2 se zobrazí režim změny místa. Musíte vybrat ikonu nakreslené židle, poté vybrat položku s názvem „Hobby a dovednosti“ a kliknout na ikonu představující další položky. Posledním krokem této metody je nákup studny. Na obrázku níže je snímek obrazovky s umístěním studny.

Umístění studny přání v Sims 4

Druhy tužeb a důsledky jejich naplnění

Princip fungování studny je jednoduchý: postava klikne na studnu a mezi nabízenými možnostmi si za symbolický poplatek vybere svůj drahocenný sen — 1 Simoleon. Obrázek 3 ukazuje seznam možných přání. Pracující Simíci mohou žádat o povýšení a děti mohou žádat o akademický úspěch. A duchové sní o vzkříšení a znovu se stanou lidmi.

Jaká přání můžete udělat studni přání v The Sims 4?

Základní přání Simíka, která lze požádat u studny:

  1. Přej si dovednost. Pokud bude úspěšná, postava získá potřebné dovednosti na maximální úrovni 10. Ale stojí za zmínku, že dovednost je vybrána náhodně (náhodně). Někdy se požadovaná úroveň teprve začíná rozvíjet. Třetí možnost šťastného vývoje zahrnuje pouze pomoc při učení. Postava bude muset tvrdě pracovat, ale dovednost se bude rozvíjet rychleji. Nejhorší výsledek situace může způsobit, že Simík zemře z rozpaků. Postava se bude cítit netalentovaná. Jediným východiskem je rychleji se zbavit moodletu. Druhý negativní důsledek dovednosti se nazývá šílenství, podle kterého by herní postava neměla zvládnout dovednost do 4 hodin. Třetí negativní možností je dočasná strnulost při učení se novým dovednostem. Postava bude pomaleji chápat vědu.
  1. Přání pro dítě. Svobodná nebo s drahou polovičkou si virtuální postava může přát dědice. Nejlepší možností je hotové dospělé dítě ze studny s pozitivními charakterovými vlastnostmi. Pohlaví a vzhled nelze vybrat. Někdy je počítačovému muži dovoleno adoptovat miminko z útulku (návod — jak adoptovat dítě v Sims 4). Výhodou této odměny je výběr svěřence pro Simíka. Dobrou možností je bonus v podobě koketní nálady, která je příznivá při početí dítěte. Pokud je studna ve špatné náladě, pak místo dítěte dostane postava dočasnou sterilitu po dobu 4 hodin. Někdy počítačová postava dostane dítě, ale obtížné — se „zlým“ charakterovým rysem. Nejhorší možností je pořídit si dítě ducha.
  2. Vzkřísit ducha. Duchové sní o tom, že se stanou lidmi, a jedině studna s tím může pomoci. Šťastné splnění přání pomůže duchovi získat lidskou podobu. Druhá možnost dává duchovi ambrózii, která ho vzkřísí. Třetí pozitivní konec pro postavu vás donutí tvrdě pracovat, abyste dosáhli svého snu tím, že dáte jednu z přísad božské ambrózie. Ale zlá studna si umí udělat legraci, proměnit ducha na chvíli v člověka nebo to úplně odmítnout. Třetí špatný konec také nepromění ducha v člověka, ale nebude mít falešné naděje.
  1. Přej si romantiku. Někdy studna vyšle spřízněnou duši s absolutní kompatibilitou hned. Často je ale postavě dopřána koketní nálada, díky které postava vyvoleného okouzlí sama od sebe. Kouzelná příležitost „říkat zvláštní slova“ může získat srdce potenciálního partnera. Někdy studna nedá páru tomu, kdo ji chce. Nejhorší možností je neopětovaně se zamilovat do postavy, která vás nemá ráda. Na níže uvedeném snímku obrazovky nešťastný Sim obdržel milence duchů. Zkušení hráči však radí, abyste se se svými snoubenci spřátelili a přiměli je k pohybu. Pak Simík zkusí štěstí u studny. Druhá metoda zahrnuje zadání cheatového kódu pro přidání postavy do domu. Ale můžete jednoduše nabídnout, že zůstanete přáteli a hledat svou spřízněnou duši na vlastní pěst.
Zajímavé:  Jak přidat další materiály pro piráta Sims 4.

Duch místo ženicha díky studni přání

  1. Přejí si peníze. Úspěšný výsledek umožní Simíkovi vyhrát velkou nebo malou částku. Někdy studna vyvolá dilema: peníze nebo vydírání. Někdy si ale chamtivý Simík nevšimne, že mu studna bere finance nebo má virtuální člověk chuť utratit to, co nabyl. Negativní výsledek povede k tomu, že Simík vzplane a přijde o většinu rozpočtu. Výsledkem je napěťová náladovka, kterou je potřeba urychleně odstranit, aby postava nezemřela.
  2. Přeji Ti štěstí. Pokud se přání splní, postava bude dlouho v euforii. Nejhorší scénář je, že všichni kromě virtuální osoby budou šťastní. Někdy se Simík místo toho, aby si splnil sen, rozzlobí na studnu. Mírný smutek je také důsledkem neúspěšné manipulace se studánkou. Hravost a smích bez důvodu jsou výsledkem magické věci. V tomto případě bude hráč muset zachránit Simíka, aby nezemřel smíchy.
  3. Kariéra. Pracovní postavy chtějí povýšení, a pokud bude výsledek příznivý, dostanou ho. Vtip může postavu degradovat nebo vyhodit. Hlavním úkolem hráče je zachránit Simíka před hněvem, jinak zemře. Někdy studna poskytuje postavě příležitost k přehodnocení hodnot.
  4. Mládí Dospělí Simíci nechtějí zestárnout a jsou připraveni požádat kouzelnou studnu o pomoc. Pro postavu je šťastným koncem úplné omlazení, zvýšená délka života, pocit mládí a energie. Nežádoucí účinky mohou zahrnovat nadměrnou námahu a stárnutí. Joke Well dokáže ze Simíka udělat ducha, protože duchové nestárnou.
  5. Úspěch ve studiu. Školáci se chtějí stát vynikajícími studenty a studna jim může splnit sen. Někdy to může zvýšit vaše skóre nebo vám dát šanci zlepšit si známky. Ztráta známky nebo problémy ve škole jsou vedlejším efektem studny.

Způsoby, jak ovládat studnu přání v The Sims 4

Abyste se ujistili, že se splní nejhlubší touhy vaší postavy, můžete použít triky.

Zajímavé:  Jak počít dítě se smrtí Sims 4.

Spravujte svou studnu pomocí kódu

Studnu stačí nakonfigurovat tak, aby splnila každé přání s co nejpozitivnějším výsledkem. Chcete-li to provést, stiskněte kombinaci kláves Ctrl + Shift + C. V okně, které se zobrazí, zadejte pravdivý kód TestingCheats. Hráč pak bude muset stisknout klávesu Shift a kliknout levým tlačítkem myši na studnu. Nyní budete muset vybrat příslušnou možnost ze seznamu. Níže uvedený obrázek ukazuje možnosti nastavení studny.

ovládejte studnu přání v Sims 4 pomocí kódu

Uplácení studny přání

Kliknutím na kouzelnou studnu bude hráč muset vybrat možnost „Vytvořit dárek“. Hra nabízí 3 možnosti: 100, 1000 a 5000 simoleonů. Čím dražší nabídka, tím šťastnější výsledek. I když ani dar 5000 nezaručuje pozitivní výsledek (ačkoli šance se zvyšují).

Věnujte pozornost vzhledu studny

Obrázek níže ukazuje možné výrazy obličeje osoby na studni. První výraz naznačuje, že výsledek bude úspěšný. Druhý pohled naznačuje, že výsledkem může být cokoliv. Třetí mimika radí studnu o nic nežádat, protože výsledek bude negativní. Muž v kápi slibuje nejhorší scénář.

Wishing Well in Sims 4 | Snímek obrazovky 1

Studna přání v The Sims 4 tedy může změnit osud postavy, ale nejen k lepšímu. Někdy byste se měli bát svých tužeb, které se nemusí splnit podle plánu. Nejlepší možností je dosáhnout všeho sami.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»