News

Jak se připojit k práci v The Sims 4

Nemohu se připojit ke svým Simíkům v jejich práci. (Sims 4 Do práce)

Mám dva Simíky v kariéře vědce a doktora. Dostanu výzvu, zda se k nim chci připojit, nebo je poslat samostatně, a když kliknu na připojit, pošle mě to na stránku Správa světů. Všechna legrace z tohoto rozšiřujícího balíčku je spojuje s jejich kariérou, takže opravdu chci, aby byla tato závada opravena. Dokonce jsem vyndal své mody a stále se to děje.

Dříve jsem se k nim vždy mohl přidat. Jediná změna, která mě napadá, je, že jsem přestěhoval domácnost do nového domu. Nějaké nápady, co mohu udělat?

Komentáře

luthienrising

luthienrising příspěvky: 37,630 Člen

Má váš Sim velký inventář? Nedávno jsme viděli několik neočekávaných chyb, když mají Simíci velké zásoby.

Pokud ne, můžete se pokusit vrátit zpět k dřívější verzi uložení (viz můj podpis).

ČLEN SÍTĚ EA CREATOR — Chcete být informováni o opravách, nových vláknech Broken Mods a naléhavých novinkách v Sims 4? Sledujte mě na https://www.patreon.com/luthienrising.

možnosti
Příspěvky Rukola_Schaaf: 3,065 Člen

no, nový patch v & já k tomu stále dochází nyní a potom, nemohu se připojit k sims v práci

Už se nebudu účastnit fór a galerie – díky EA
možnosti
aiene17pogi Příspěvky: 1 Nový člen

Ahoj! Jsem nový hráč a v poslední době se mi nedaří připojit k sim k práci. Zkoušel jsem hru přeinstalovat, ale nic se nestalo! O modech nic nevím, nic jsem nezměnil. Prosím pomozte.

rosemow

rosemow Příspěvky: 163,647 Člen

Ahoj! Jsem nový hráč a v poslední době se mi nedaří připojit k sim k práci. Zkoušel jsem hru přeinstalovat, ale nic se nestalo! O modech nic nevím, nic jsem nezměnil. Prosím pomozte.

Zajímavé:  Jak zařídit pokoj v The Sims 4.

Ahoj @aiene17pogi.
Jen zjišťuji, že máte GTW a pokoušíte se připojit ke svému lékaři, detektivovi nebo vědci? Objevilo se vám textové pole, které se vás zeptá, zda se k nim chcete připojit?

Oprava hry může pomoci. Chcete-li to provést, klikněte pravým tlačítkem na obrázek sims 4 v Originu a klikněte na opravit.

Zkuste resetovat složku sims 4 a zjistěte, zda to pomůže. Chcete-li to provést, přesuňte složku sims 4 (to je v Documents -Electronic Arts — pak je tam složka sims 4) na plochu. Poté spusťte hru a vygeneruje se nová složka sims 4. Ukončete hru a poté přidejte zpět soubor „options.ini“ a složky „save“, „screenshoty“, „zásobník“, „vlastní hudba“ a „mods“ ze složky sims 4 na ploše do složky new sims 4, čímž nahradíte nově vygenerovaný soubor/složky se starými soubory/složkami.

Pokud problémy přetrvávají, zkuste spustit nový soubor pro uložení hry a vyzkoušejte, zda máte možnost připojit se ke svému simíkovi, který bude v dané hře pracovat.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»