News

Jak nakrmit upíra v The Sims 4

Sims 4 Upíři

Někdy je mrtvý lepší – a tento průvodce Sims 4 Upíři vám ukáže, proč tomu tak je. Ať už chcete být démonickým pijavcem krve schouleným v pustém mauzoleu, nebo okouzlující a přitom děsivě bledou kočkou mezi holuby, fanouškem oblíbený okultní typ The Sims 4 nabízí mnohem víc než věčný život.

Chcete-li se stát mistrem upírem, budete chtít zvládnout ty nejlepší dovednosti, bez ohledu na to, jak se rozhodnete žít svůj život ve stínu. A co víc, pravděpodobně budete potřebovat vědět, jak získat plazmové ovoce nebo plazmové balíčky, když se vám nic netušící oběť vyhýbá tesáky. Jsme tu, abychom nanášeli špínu na nemrtvé, takže si přečtěte několik nejlepších tipů pro Sims 4 Vampires. Další informace naleznete v našem průvodci cheaty pro upíří Sims 4, pokud nejste nad malým úspěchem.

Jak se stát upírem v The Sims 4

Sims 4 Upíři

The Sims 4 Vampires vám umožní spustit simíka jako upíra v nabídce Create-A-Sim, čímž přeskočíte celý nepříjemný bit kousání a transformace.

Pokud chcete ze stávajícího simíka udělat upíra, budete se muset spřátelit s místním pijavicím. Chcete-li přivést zvířata k vám, nastavte si Vampire Nexus jako jednu z vlastností vašeho domácího pozemku. Nyní můžete jen dávat pozor na případné sousedy transformující se netopýry, kteří se přiblíží.

Můžete také navštívit sociální oblasti Forgotten Hollow a najít tímto způsobem upíra Sims 4 a pronásledovat každého, kdo vypadá slibně. Jakmile najdete upíra, budete muset pokračovat v chatování, dokud se nedostanete na přátelskou úroveň konverzace, a poté by se vám měla zobrazit možnost „Ask to Turn“. Jakmile se to stane, připravte se na transformaci.

Zajímavé:  Kde jsou v Sims 4 budovy uložené v programových souborech.

Proměna v upíra v The Sims 4

Proměna ve své nejlepší upíří já není okamžitý proces. Prvním znamením je náladovka Strangely Hungry a asi 12 hodin bude metr jídla vašich simíků klesat rychleji než normálně. V další fázi váš simík dostane samovysvětlující náladový let Znechucený jídlem a za dalších 12 hodin ho nahradí nálada Ztráta chuti k jídlu. Po tom všem gratuluji! Jsi upír a dostaneš Thirsty moodlet.

Jídlo pro upíra v The Sims 4

Žízeň je nový hlad po upírech v The Sims 4 a vy nyní potřebujete plazmu. Budete se muset buď živit jinými simíky, nebo získat plazmu z plazmového ovoce nebo plazmových balíčků. Pokud tak neučiníte, váš simík se zblázní a zaútočí na nejbližšího simíka. To může být pro vztahy pochopitelně katastrofální, souhlas je pro lidi všechno!

Sims 4 Upíři

The Sims 4 upíří schopnosti a hodnosti

Jakmile se stanete plnohodnotným upírem, získáte zcela nový strom perků, kterými se prokousáte, a existuje pět řad upírů, o které můžete usilovat.

Každá hodnost, do které se dostanete, vám dá nové schopnosti, jako je imunita vůči česneku, schopnost proměnit ostatní simíky v upíry, nadpřirozené schopnosti a mlhová forma.

Chcete-li se posouvat výše, budete muset bojovat s jinými upíry, zkoumat upírskou tradici (pomocí speciálních knih nebo, víte, notebooku), požádat zkušenější upíry, aby vás mentorovali, využívat vašich upírských schopností a samozřejmě, hltat spoustu plazmy.

Sims 4 Upíři

Upíří energie v The Sims 4

Váš upíří simík potřebuje energii, aby mohl využívat své upíří schopnosti, a prodlouží dobu, kterou může strávit na denním světle. Chcete-li načerpat energii, spěte (v rakvi nebo v posteli) nebo zvolte možnost Dark Mediation.

Upíří slabiny v The Sims 4

Pokud si z této příručky nepamatujete nic jiného, ​​vězte, že váš upír je slabý na sluneční světlo. Poflakování se ve snaze opálit vás může zabít, zvláště pokud vaše upíří energie dochází kvůli nekrmení nebo používání vašich upírských schopností.

Zajímavé:  Jak povolit psaní řádku v Sims 4.

Upíří cheaty na The Sims 4

Zde je návod, jak používat cheaty, aby byl váš upírský zážitek jen o něco jednodušší. Chcete-li použít některý z níže uvedených, musíte nejprve otevřít cheat box podržením Ctrl a Shift, poté stisknutím c na PC nebo podržením příkazu a Shift a poté stisknutím c na Macu.

Poté zadejte „testingcheats true“ a stiskněte Enter.

  • Okamžitý upír — traits.equip_trait trait_OccultVampire
  • Přestaň být upírem — traits.remove_trait trait_OccultVampire
  • Přeskočte všechnu tvrdou práci a staňte se okamžitě velmistrem upírem — stats.set_stat rankedStatistic_Occult_VampireXP 1486

Přihlaste se k odběru newsletteru GamesRadar+

Týdenní přehledy, příběhy z komunit, které máte rádi, a další

Odesláním svých údajů souhlasíte s Podmínkami a Zásadami ochrany osobních údajů a jste starší 16 let.

Rachel Weber

Vedoucí redaktor, USA

Rachel Weber je americkou šéfredaktorkou GamesRadar+ a žije v Brooklynu v New Yorku. Do GamesRadar+ nastoupila v roce 2017, oživila zpravodajství a vybudovala nové procesy a strategie pro americký tým.

  • Jasmine Gould-Wilson Staff Spisovatel, GamesRadar+

Více o simulaci

Eric Barone se nebojí „tlaku“ na pokračování Stardew Valley Haunted Chocolatier: „Je to hra, kterou se rozhoduji vytvořit. Nepotřebuji to zvládnout»

O 30 milionů kopií později tvůrce Stardew Valley říká: „Jsem jen chlápek, který vytvořil hru“ a stále tráví „celý den shrbený u počítače“

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»