News

Jak se nenudit v The Sims 4

Všichni jste zvyklí, že hra samotná vás vede za ručičku zápletkou a neustále vám dává úkoly. 4 na to prostě není určený. Toto je absolutní sandbox v duchu Minecraftu, pouze to není „sada Lego“, ale „domeček pro panenky“. Ano, hra může vyvolávat nějaké události, ale úkolem hráče je zabavit se ve hře, hrát si s herními konvencemi, využívat představivost, fantazii, vymýšlet příběhy, procházet výzvy a scénáře. Přidejte do hry modifikace scénáře. Například Bazamental drag and gangs, mord. Zahrajte si za šéfa pouličního gangu nebo mafiánského drag kinga, stáhněte si Nisa and Wicked, staňte se majitelem striptýzového klubu nebo nevěstince, najděte podmínky pro globální výzvy jako „Not so berry“, pokud máte potíže s představivostí, napište zaznamenejte si příběhy svých rodin, pořiďte snímky obrazovky.
Pokud vás hratelnost nijak zvlášť nezajímá, prostudujte si CAS a konstrukci – nechybí ani kočár a vozík vtipů. Pokud nemáte vlastní nápady, podívejte se na YouTubery na Sims4, jako je 100 dní hardcore.
Například získejte všechny úspěchy, kakejte všemi způsoby, hrajte za všechny kariéry, sbírejte všechny sbírky, vyzkoušejte všechny charakterové vlastnosti atd.
Je to nudné, protože pokaždé ve hře děláte to samé.
Určitě si vytvoříte nějaké ideální postavy s vlastnostmi, které se vám hodí. Udělejte 2 CH pohodlné a jeden „tak, aby překážel“. Neupgradujte každou dovednost v řadě nebo naopak – vyzkoušejte dovednosti, které jste nikdy neupgradovali. Hrajte za supers, udělejte ze sebe. Nevím, kříženec upíra s čarodějem. — To už je super úkol, protože oficiálně ve hře nejsou žádní hybridi. Nebo mořská panna-čaroděj. Nebo obecně — kříženec 4 a více ras, divočej a bav se na světě. Zde je například malý herní záznam, kde se moje postava pomstila svému spolubydlícímu za to, že mu dával ošklivé poznámky tím, že ho proměnil v rybu.

Zajímavé:  Jak zadávat kódy v Sims 4 na iPhone.

Sergej ČernykhProfi (876) před 6 měsíci

Samotnou bankovku spálil bez přečtení, uhasil oheň, vyhladil popel, vždyť tohle je jeho postel a na koleji není potřeba oheň =)

Jiné odpovědi

  1. Odstraňte tento odpad pro lidi s mentálním postižením, který se nazývá «Sims 4»
  2. Stáhněte si The Sims 3

kless polStudent (150) před 6 měsíci
Sims 3 — slop
Rattag Enlightened (33931) kless pol, no, zahrajte si The Sims 4, hru vytvořenou pro lidi, jako jste vy.
Sergej ČernykhProfi (876) před 6 měsíci
Jste oba ubohí =)

Seznamte se s lidmi, mějte děti, zabijte svého manžela a rozdejte jeho majetek, opakujte, dokud se neshromáždí armáda figurín, přilepte je do jedné místnosti, zazděte je a radujte se

POKUD se vám hra nelíbí, není možné, že se vám bude líbit
Nainstalujte mody, zakázané mody a cheaty.
kless polStudent (150) před 6 měsíci
již mají

  1. můžete nainstalovat mody
  2. zkuste jiné verze sims
  3. odehrát nějakou scénu
  4. zabít všechny lidi
  5. &&₽&#&-&*&##&-₽+₽+*&*&&₽&₽&

Co dělat v The Sims 4 a jak si hru zpestřit: nápady pro ty, kteří se nudí

The Sims 4 se objevili před 8 lety a nadále potěší novými přírůstky, které představují mnoho nových mechanik. Ale jsou chvíle, kdy jsou všechny vydané přídavky už nudné a nevíte, jak se zabavit.

Speciálně pro výrobce gurmánských simů jsme přemýšleli o tom, co zajímavého by se v The Sims 4 dalo dělat, a připravili jsme nejúplnější seznam nápadů na hru, která nebude nudná.

Dokončete výzvy

Není žádným tajemstvím, že mnoho hráčů přijímá výzvy. Někdo se snaží mít 100 dětí, někdo se snaží vytvořit několik kyprých postaviček a pak jim nasadit dietu a nutit je cvičit až do vyčerpání, aby zhubly.

Zajímavé:  Jak zorganizovat prodej v The Sims 4.

Existuje spousta takových výzev, takže máte obrovský výběr testů pro každý vkus a barvu.

Následující výzvy vám pomohou zpestřit vaši hru v Sims 4:

  1. vychovatel. 1 simík a 7 dětí.
  2. Černá vdova. Zajistíme smrt co největšího počtu našich manželů.
  3. Dynastie. Simík musí porodit 10 generací potomků.
  4. Vlastní pekárna.
  5. Zadek. Umístěte svého Simíka na nejmenší pozemek bez domu a peněz a pokuste se přežít.
  6. Dynastie zvířat. Stejné jako chi u lidí, ale musíte vychovat alespoň 10 generací domácích mazlíčků.
  7. 100 dětí. Jedna postava.
  8. Odpadky. Máme nulové peníze, přežíváme jen z toho, co najdeme v popelnici u domu (potřebujete doplněk Eco Lifestyle).
  9. Starší bratr nebo sestra. Žijeme spolu jen s bratříčkem nebo sestrou a snažíme se naplnit náš životní cíl „Šťastná rodina“).

Ve skutečnosti existuje spousta nápadů na výzvy pro The Sims 4. Pokud se vám to líbí, můžete si to znovu vygooglit.

Vymyslete děj

Někdy Sims 4 postrádá příběh, tak se staňte režisérem své hry. Vytvořte rodinu nebo jednoho Peršana, kterého obdaříte svou jasně definovanou historií.

Hru v Sims 4 můžete například zpestřit vytvořením Simíka, který právě začíná kariéru zpěváka, a rozvíjí milostnou linii se svým kolegou. Ale kvůli okolnostem (a zápletce) nemůžete skloubit lásku a kariéru. Co si vyberete: úspěšnou kariéru v showbyznysu nebo životní lásku?

Používejte mody

Na internetu je spousta dalšího obsahu, který The Sims dodává realističnost a rozmanitost. Mody někdy usnadňují hru svou funkčností a širokou škálou příkazů, které můžete použít.

Níže je jen malá část úprav, které mohou do The Sims 4 přidat zajímavé funkce a učinit proces zábavnějším a zajímavějším:

Co dělat v The Sims 4 a jak si hru zpestřit: nápady pro ty, kteří se nudí

  1. Nejrozsáhlejší a základní mod „MC COMMAND CENTER“. S ním můžete ovládat herní i neherní postavy, měnit jejich vzhled a charakterové vlastnosti. Přidává do hry příběhové prvky a také ještě více nového a rozmanitějšího obsahu.
  2. Mod „Staň se čarodějem“ vám umožňuje vytvořit čaroděje, který ovládá vůli ostatních Peršanů. Navíc se může teleportovat do libovolného bodu na mapě a navázat tak magické spojení se Simíky z vašeho města. Je jen na vás, zda se stanete světelným kouzelníkem nebo zlým kouzelníkem!
  3. „Preference pohlaví“ umožňuje zcela přizpůsobit sexuální preference Simíka a také poskytuje nové nadšence, které ovlivňují náladu postavy.
  4. Doplněk „Kočky a psi“ neposkytuje možnost plně spravovat vaše domácí mazlíčky. Mod „Playable Pets“ vám tuto příležitost dává.
Zajímavé:  Jak změnit váhu v editoru v The Sims 4.

Top 40 modů

Povolit úplnou svobodnou vůli

Zkoušeli jste někdy dát volný průchod svým postavám tím, že jste pozorovali jejich činy bez vašeho zásahu? V tomto okamžiku Simíci začnou žít svůj život a dělat, co chtějí. Pokud tedy hledáte něco, co byste mohli dělat v The Sims 4, stačí je sledovat, jak žijí své životy.

Přeneste skutečný život

Vytvořte sebe a svou rodinu. Získejte jim práci, postavte dům a spravujte své blízké ve hře, snažte se co nejvíce odpovídat realitě.

Vytvořte si své město

Základní verze hry obsahovala prázdné město Newcrest. Pokud přemýšlíte, jaké zajímavé věci se dají v The Sims 4 dělat, postavte je pomocí vlastních budov a přesuňte tam Simíky. Pak můžete sledovat prosperitu svého osobního města.

Odhalte záhadu StrangerVille

Co dělat v The Sims 4 a jak si hru zpestřit: nápady pro ty, kteří se nudí

V doplňku „Strangerville“ přidali vývojáři příběh, podle kterého se můžete dozvědět všechna tajemství tohoto tajemného města. To bude zajímavé, protože na cestě bude váš Sim čelit spoustě nebezpečných a vzrušujících výzev.

Natočte svůj vlastní seriál

Inspirujte se filmy a televizními seriály od youtuberů a vytvořte si vlastní video s fascinujícím a vzrušujícím dějem.

Seznamte se s mimozemšťany a navštivte jejich planetu

V doplňku Get to Work můžete opustit svou domovskou planetu a vydat se do nových zemí. Chcete-li to provést, dosáhněte úrovně 10 v raketové vědě a upgradujte svou raketovou loď pomocí „generátoru červích děr“.

Budete mít příležitost navštívit planetu „Siksim“. Obsahuje kovy a minerály, které se na Zemi nenacházejí, a také spoustu mimozemšťanů a různého obsahu.

Změňte svou délku života

Změňte průběh hry zvýšením nebo snížením životnosti postav. Když hrajete krátký život, budete se muset extrémně rychle rozhodovat, rychle se oženit, hledat si práci a mít děti.

Zajímavé:  Jak přidat Sims 4 do původní knihovny.

A naopak, v dlouhém životě bude více času na rozhodování a fáze života Peršana se budou měnit pomaleji, což dá příležitost vyzkoušet všechny mechaniky, které v tomto období existují.

Sbírejte všechny dostupné sbírky

Věděli jste, že The Sims 4 má spoustu sbírek k dokončení? Hráči to dělají jen zřídka a mnozí o jejich existenci ani nevědí. Sbírejte sbírky a získejte pamětní odznaky, které pak můžete zavěsit do místnosti speciálně vytvořené pro ně.

Hrajte jako nepřítel světa

Hru v Sims 4 můžete zpestřit tím, že si s každým obyvatelem města vytvoříte nepřátelský vztah a pak budete sledovat, k čemu to vede.

Vytvořte si Super Sim

Mnoho hráčů kvůli rozlehlosti hry Sims nemůže vyzkoušet všechny funkce hry. Vytvořte si supersima, který bude muset:

  • vyzkoušet se v každé kariéře,
  • upgradujte každou dovednost na maximální úroveň,
  • navštívit všechna dostupná města atd.

Uvidíte, jak zábavná může být The Sims 4, když si vyzkoušíte nové role a prozkoumáte nová místa v herním vesmíru.

Hrajte v první osobě

Co dělat v The Sims 4 a jak si hru zpestřit: nápady pro ty, kteří se nudí

Další možností je, co dělat v Sims 4, pokud se nudíte, prozkoumejte svět očima svých Simíků. Dobrá volba pro ty, kteří se chtějí ještě více přiblížit životům postav.

Chcete-li to provést, stiskněte kombinaci kláves Shift + Tab.

Tato funkce vám umožňuje hrát v první osobě a volně přepínat mezi členy rodiny.

Navštivte zajímavá místa

The Sims 4 je dobře známý tím, že hráčům poskytuje mnoho skrytých oblastí v jejich městech. Lesní mýtina, zapomenutá jeskyně a mnoho dalších míst se pro vás stane zdrojem nových pozitivních emocí.

Své oblíbené můžete zachytit na své telefony a fotoaparáty.

Hrajte za standardní postavy

V The Sims si nemusíte vytvářet vlastní rodiny a příběhy, abyste se dobře bavili. Hra obsahuje desítky připravených rodin s vlastními vztahy, kariérami a aspiracemi, které mohou vést hru způsoby, na které jste možná nikdy předtím nepomysleli.

Zajímavé:  Jak vypadá ikona obchodu v The Sims 4.

Co dělat v The Sims 4 a jak si hru zpestřit: nápady pro ty, kteří se nudí

Je zajímavé hrát The Sims 4 například jako Johnny Zest, který žije v Oasis Springs. Klade si za cíl stát se slavným komikem, kvůli tomu odešel ze školy, pohádal se s rodiči a nyní žije sám v přívěsu.

Odhalte tajemství tajemného poustevníka

Co dělat v The Sims 4 a jak si hru zpestřit: nápady pro ty, kteří se nudí

Ve hře je mnoho velikonočních vajíček a skrytých postav, které lze nalézt pouze za splnění určitých podmínek. Například hluboko v lese Granite Falls žije osamělý poustevník mezi svými rostlinami v dřevěném domě. Pouze ti nejodhodlanější turisté a bylinkáři si dokážou projít keři Granite Falls a narazit na jejich domov.

Setkání s poustevníkem je důležité pro Peršany, kteří se touží stát profesionály v umění zahradnictví a pěstování bylinek.

Chcete-li zjistit všechna jeho tajemství, musíte s postavou navázat přátelský vztah, což je docela obtížné.

Vytvořte si tu, kterou nenávidíte

V Sims 4 si můžete vytvořit Simíka na základě všech svých negativních životních zkušeností. Vyberte si vzhled, který se mu hnusí, pobuřuje charakterové rysy, a pak za něj zkuste hrát.

Jestli mu uděláte lepší nebo horší život, je na vás, abyste se rozhodli.

Rozbít páry

Vytvořte Simíka, velmi pečlivě vypracujte jeho image, nastěhujte ho do domu a pak začněte „odvádět“ vdané Peršany od rodiny. Sledujte, jak rychle jsou ostatní Simíci připraveni zničit své manželství kvůli mladé krásce nebo pohlednému muži.

Udělejte ze Simíka závislého na grilovaném sýru

Co dělat v The Sims 4 a jak si hru zpestřit: nápady pro ty, kteří se nudí

Životní cíle jsou herní mechanikou, která dává postavám směr pro vývoj v určité oblasti. Pokud chcete svou hru Sims 4 zpestřit a ztížit plnění cílů, nakrmte svého Simíka třemi talíři grilovaného sýra za sebou.

Po chvíli si začnete všímat, že Simíci jsou tímto pokrmem posedlí. Jediné, o čem budou přemýšlet a o čem mluvit, je smažený sýr a s ním budou souviset všechny jejich činy.

Zkuste si nyní splnit svůj životní cíl a uvidíte, jak těžké je vyléčit „sýrovou“ závislost na SIM kartě a donutit ji k podnikání.

Celkový

To je jen malé množství nápadů a zajímavých funkcí The Sims 4, které pomohou zpestřit hru. Pokud chcete něco neobvyklého, můžete tyto nápady realizovat jeden po druhém nebo je kombinovat. Ponořte své Peršany do skutečného dobrodružství.

Zajímavé:  Jak zaoblit stěny v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»