News

Jak zaoblit stěny v Sims 4

Osmiboká střecha v The Sims 4

Osmiboké střechy jsou jedna věc, která nám v The Sims 4 v tuto chvíli chybí, ale tento tutoriál je zatím skvělým řešením, jak vytvořit podobný efekt. Tuto střechu lze postavit pouze na místnosti s maximální hloubkou 1 taška a minimální šířkou 4 tašek, jinak nedosáhnete efektu osmihranné střechy.

Tutoriál: Vytvořte osmihrannou střechu

Osmiboká střecha v The Sims 4Krok 1 – Vytvořte velmi malou zimní zahradu s hloubkou 1 dlaždice a minimální šířkou 4 dlaždic. Osmiboká střecha v The Sims 4Krok 2 — Postavit Poloviční valbová střecha (diagonální) na každé straně na střeše znázorněné na obrázcích. Ujistěte se, že strany stěny míříte do středu. Osmiboká střecha v The Sims 4Krok 3 — Umístěte a Valbová střecha uprostřed/uprostřed mezi diagonálními polovalbovými střechami. Osmiboká střecha v The Sims 4Snadné, že? Nyní můžete svou osmihrannou střechu ozdobit střešními vzory a střešními lištami. Čtvercový lem střechy vám zajistí efekt znázorněný na obrázku výše. Pokud máte nějaké dotazy k tomuto tutoriálu, zanechte komentář níže. Navštivte stránku s návody na stavění, kde se dozvíte více o stavění v The Sims 4.

Psaní zpráv, stahování, průvodců a výukových programů o The Sims 4. Dostávejte aktualizace a novinky o Simících na svých sociálních sítích: Sledujte mě na Twitteru, dejte mi like na Facebooku a přidejte si mě na Google+.

Zajímavé:  Jak rychle získat železo v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»