News

Jak změnit pozadí casu v Sims 4

Pro ty, které omrzelo standardní zázemí v CAS a nechtějí využívat cizí zázemí, se nabízí následující lekce.
K vytvoření vlastního pozadí budete potřebovat:
-Grafický editor, jako je Adobe Photoshop;
-Nainstalovaný program S4PE pro úpravu souborů *.package (vk.cc/2P9cOm). Pozornost! Než začnete pracovat ve Photoshopu, musíte pro něj nainstalovat speciální plugin zde: vk.cc/2IwlMH.
Stáhněte si tuto šablonu (vk.cc/2ZFHdA), otevřete ji pomocí S4PE.
Když se aplikace otevře, vyhledejte soubor _IMG, klikněte na něj pravým tlačítkem a vyberte „Uložit DDS“ (viz snímek obrazovky 1). Uložte obrázek. Právě jste rozbalili soubor formátu DDS, který budete upravovat.
Nyní otevřete extrahovaný soubor DDS pomocí grafického editoru. Jak můžete vidět na snímku obrazovky 2, pozadí CAS není plochý obrázek, ale má zaoblený vzhled a je podmíněně rozděleno na tři části — viditelnou přední (horní) část, viditelnou spodní část a hranici mezi nimi. Screenshot 3 ukazuje, jak to ve hře vypadá.
Pomocí grafického editoru vložte obrázek, který potřebujete. Důrazně se doporučuje NENASTAVOVAT jako pozadí plnohodnotné obrázky a fotografie – ve hře může dojít k nerovnováze mezi částmi pozadí. Nejlepším pozadím pro CAS by byl monochromatický, abstraktní obrázek nebo obrázek s přechodem.
Uložte upravený soubor ve formátu DDS a vyberte DTX5 s interpolovaným alfa kanálem (DTX 5 Interpolated Alpha) – viz snímek obrazovky 4.
Znovu otevřete S4PE, znovu klikněte pravým tlačítkem na soubor _IMG — vyberte možnost „Nahradit. “ a označte soubor DDS, který jsme právě upravili (viz snímek 5). Tím se soubor nahradí.
Uložte výsledný soubor *.package a vložte jej jako obvykle do Documents/Electronic Arts/The Sims 4/Mods.
Hodně štěstí!

Zajímavé:  Kde najít školní notebook v Sims 4.

The Sims 4 Vytvořte si vlastní pozadí v CAS

Standardní pozadí v místnosti pro vytváření postav (CAS) lze snadno změnit na jakýkoli obrázek, změnit barvu na bílou, hladkou nebo jakoukoli jinou barvu, kterou chcete.

  • Jakýkoli grafický editor, nejlépe Adobe Photoshop
  • S4PE
  • Plugin Nvidia DDS
  • Soubor TemplateCAS.package

1.jpg

Druhý krok: Výsledný soubor ve formátu DDS otevřeme v grafickém editoru Photoshop a uvidíme rozložení rovin.

Jsou jen dva – horní a dolní. Držte se těchto rovin ne nutně, můžete jednoduše použít jakýkoli obrázek. Tyto roviny vytvářejí efekt prostoru v CAS, proto je vhodné dodržet toto schéma, aby pozadí bylo harmonické a zajímavé.
Takto vypadá okruh ve hře. Uprostřed je ta část, která obě roviny spojuje, je lepší tam přidat nějaký druh záření, aby dva obrazy plynule přecházely do sebe.

2.jpg

Krok třetí: Změňte pozadí, jak chcete, a uložte obrázek. Chcete-li to provést, klikněte na Soubor > Uložit jako. (Soubor > Uložit jako.) a vyberte formát DDS beze změny nastavení.
Znovu otevřete program S4PE a klikněte pravým tlačítkem myši na soubor _IMG. Vyberte možnost Nahradit a zadejte cestu k našemu upravenému souboru ve formátu DDS.

3.png

Nyní výsledný soubor uložíme ve formátu *.package s uvedením jeho názvu v latině a přesuneme jej do složky Mods.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»