News

Kde najdu svou školní učebnici domácích úkolů v The Sims 4?

domácí práce

V The Sims 4 může postava navštěvovat školu a univerzitu. Stejně jako ve skutečném životě dostávají Simíci domácí úkoly. Abyste se dobře učili, musíte si dělat domácí úkoly.

Po vstupu do vzdělávací instituce se v zavazadle postavy objeví speciální kniha. Příklady knih jsou na obrázku.

Chcete-li udělat svůj domácí úkol, jděte do zavazadlového prostoru. Najdeme zápisník. A klikněte na akci „Udělat domácí úkol“. Nejlepší je, když je postava v dobré kondici. Učení půjde rychle. Simíci s největší pravděpodobností o svůj úkol nepřijdou.

Po dokončení hlavního úkolu můžete splnit další, který vašemu Simíkovi přidá body k akademickému výkonu a produktivitě.

Domácí úkoly můžete dělat i elektronicky. Pak budete potřebovat stůl s počítačem.

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Přímo na cíl [120 tis.]
více než před rokem

V sims 4 můžete dělat domácí úkoly tak, že buď pomocí počítače přejdete na online studijní portál, nebo pomocí knih z vaší knihovny.

U obou možností si můžete vybrat různé předměty ke studiu, jako je matematika, biologie, historie atd.

Když budete plnit domácí úkoly, váš Simík získá zkušenosti v daném předmětu nebo dovednosti a bude postupně pracovat na zvýšení své úrovně mistrovství v dané studii.

Pokud ke studiu používáte knihy, můžete si je vzít s sebou na různá místa ke studiu nebo čtení.

Studium knih může být dobrým způsobem, jak rychle zvýšit dovednosti své postavy.

Zajímavé:  Jak přidat další oblečení do The Sims 4.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Niki M [424K]
3 měsíci

Samotné domácí úkoly nejsou ve středoškolských letech žádnou novinkou. Hráči, kteří měli dětské Simíky, se již pravděpodobně setkali s problémy s domácími úkoly. Domácí úkoly však nemají velký vliv na studijní úspěch Simíka. Hráči by se proto neměli příliš znepokojovat, pokud nějaký trénink vynechají.

Pokud hrajete rozšiřující balíček pro střední školu Sims 4, podívejte se do osobního inventáře svého dospívajícího Simíka. Zobrazí se jako složka souborů v pravém dolním rohu obrazovky. Uvnitř je modrá kniha. Vyberte jej a stiskněte tlačítko „udělat domácí úkol“, aby simík přišel ke stolu a začal úkol.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Vasil isa Petro vna 1975 [5.3K]
více než před rokem

Pokud máte dítě nebo teenagera, musíte otevřít jeho inventář a najít tam buď žlutou knihu (pro dítě) nebo modrou knihu (pro teenagera), klikněte na ni a vyberte akci „dělat domácí úkol“.

Pokud máte dospělou postavu, která studuje na univerzitě, budete také muset vybrat notebook v jeho inventáři, který již bude černý, a vybrat akci „udělej domácí úkol na [název předmětu]“. Pokud potřebujete serióznější práci s dospělou postavou, například dokončit prezentaci, musíte v inventáři najít prezentační stojan, přesunout jej do životního režimu a kliknout, vybrat akci „Připravte prezentaci na [ název položky]“, ale k psaní semestrální práce potřebujete počítač. Klikněte na počítači, najděte záložku „Univerzita“, pak, zdá se, vyberte „napsat ročníkovou práci“ a bude na výběr: napište si ji sami nebo zkopírujte. Vyberte si, co potřebujete a vaše postava začne dělat domácí úkoly 🙂

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Zajímavé:  Jak obsadit všechny domy v The Sims 4.

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

  • Položky z The Sims 2 (základní hra)
  • Položky z The Sims 3 (základní hra)
  • Položky z The Sims 4 (základní hra)

Domácí úkol

Domácí úkol

TS2 Child Sim dělá domácí úkoly

В The Sims 2, «Příběhy The Sims», The Sims 3 и The Sims 4, dostávají děti a teenageři domácí práce [TS2] [TS3] (domácí práce [TS4]) po absolvování vyučování ve škole. Domácí úkol je školní sešit s různými obaly v závislosti na věku žáka. [ TS2 ] [ TS4 ] Domácí úkol lze dokončit na stole nebo na podlaze a obvykle zabere hodinu hraní. Nedělání domácích úkolů vede ke špatným známkám.

  • 1 The Sims 2 a příběhy The Sims
  • The Sims 2
  • The Sims 3
  • Poznámky 4

The Sims 2 a příběhy The Sims [ ]

В The Sims 2 и «Příběhy The Sims» Děti a teenageři při vystupování ze školního autobusu nosí domácí úkoly v ruce. Pokud je to možné, umístí ho na stůl nebo do jeho blízkosti a většinou jej umístí na první stůl, který je v domě umístěn, i když je na nelogickém nebo nepřístupném místě. [1] Pokud student svůj domácí úkol neudělal, přinese si nový a položí ho na předchozí. Hráč může zrušit akci Ve škole a nechat studenta umístit svůj domácí úkol na zem. Domácí úkol lze přesunout v režimech Koupit a Sestavit, ale nelze je smazat. Děti mají obaly s domácími úkoly s obrázky, zatímco teenageři mají plné barvy.

Dospělý člen rodiny může pomoci s domácím úkolem, pokud hráč klikne na domácí úkol a vybere akci „Pomoc s domácím úkolem“. Společné domácí úkoly budou dokončeny rychleji a dítě nebo dospívající bude mít vzpomínku na pomoc s domácími úkoly. Tato akce také splní přání „Požádat o pomoc s domácím úkolem“ a umožní jim rychleji dokončit domácí úkol. Studenti mohou rychleji plnit úkoly na podzim nebo pitím jablečného džusu.

Zajímavé:  Jak zabránit smrti v The Sims 4.

Postavy mohou plnit domácí úkoly vsedě u stolu nebo na podlaze a rychlost dokončení na tom nebude záviset. Postavy nemohou dělat domácí úkoly ve společných prostorách bytových domů. [TS2:PC]

Postavy se obecně při domácích úkolech nerozptylují, pokud nemají naléhavé potřeby. Je pravděpodobnější, že se rozptýlí, když jim pomáhá dospělá postava. Před zahájením aktivity se vyplatí ujistit se, že student i tutor mají dobrou náladu a před dokončením domácího úkolu nejsou ve frontě žádné další aktivity.

Splnění domácích úkolů není časově omezeno, ale splnění (či nedokončení) domácích úkolů ovlivní výkon žáka. Student, který chodí do školy v dobré náladě a splní všechny domácí úkoly, bude mít vysoké studijní výsledky. Studenti nebudou penalizováni za docházku do školy s jedním nedokončeným domácím úkolem, ale navštěvování školy s více než jedním nedokončeným domácím úkolem může mít za následek snížení jejich známek. [2]

Simíci mohou cítit nutkání dělat domácí úkoly. Toto přání se splní, až bude úkol z poloviny splněn. Toto přání bude také splněno, i když domácí úkol, který dokončili, patří jiné postavě.

Pro mladé postavy na univerzitě jsou domácí úkoly nepovinné, ale umožňují jim zlepšit jejich výkon v průběhu kurzu.

Pokud teenager nestihne dokončit domácí úkoly a půjde na univerzitu nebo se stane dospělým, prostě zmizí.

The Sims 3 [ ]

Sim děti dělají své domácí úkoly

Po škole přicházejí děti a teenageři s domácími úkoly v zavazadlech. Postavy mohou dělat domácí úkoly samy, s někým, nebo požádat o pomoc dospělou postavu, která je na webu. Simíci mohou také dělat cizí domácí úkoly nebo kopírovat cizí domácí úkoly, pokud je již někdo dokončil, ačkoli to může vést k tomu, že student zůstane po škole ve škole. Postavy mohou přestat dělat domácí úkoly, pokud mají hlad, mají stresovou emoci nebo naléhavou potřebu přirozených potřeb. Postavy s rysy knihomol a workoholik, které mají alespoň jeden bod v dovednosti Logika (další úrovně dovedností nemají vliv na rychlost plnění domácích úkolů) a návštěva knihovny vám umožní dokončit domácí úkoly rychleji. Upíři plní své domácí úkoly rychleji než normální postavy a čarodějnice mohou pomocí kouzel splnit úkol během několika sekund, ale s pravděpodobností spálení. [ TS3:C ] Dělat domácí úkoly je také skrytá dovednost.

Zajímavé:  Jak změnit uspořádání bytu v The Sims 4.

Studenti, kteří nedokončí domácí úkoly nebo je nedokončí včas, obdrží neúspěšné známky v dimenzi plnění domácích úkolů (tu naleznete na kartě Škola na panelu Simologie) a mohou být vynecháni ze třídy. Studenti, kteří dokončí svůj domácí úkol včas, dostanou v tomto parametru dobrou známku. Domácí úkoly však lze splnit ve škole pomocí možnosti Udělat domácí úkol. Pokud je však učitel přistihne, mohou zůstat po vyučování. Při přechodu do další věkové kategorie si hráč bude moci vybrat další charakterový rys pro pilné studenty. [3]

Děti mohou zahrabat domácí úkoly do pískoviště, ale to povede ke špatným školním výsledkům. [TS3:BB]

The Sims 4 [ ]

Tato sekce stojí za rozšíření. Můžete pomoci The Sims Wiki tím, že do ní přispějete.

Poznámky [ ]

  1. ↑ Existuje mod, který tento problém řeší tím, že nutí postavy, aby svůj domácí úkol umístily na místo vybrané hráčem, nikoli na náhodné.
  2. ↑ Úspěch se upravuje na základě množství nedokončených domácích úkolů, které zůstaly na místě, nikoli podle toho, zda byl domácí úkol skutečně dokončen. Tímto způsobem mohou hráči jednoduše odstranit domácí úkol pomocí cheatového kódu moveobjects nebo nechat zvíře zničit, aniž by za to byly postavy potrestány.
  3. ↑ Pokud je škola odstraněna, hráč si bude moci vybrat svou další vlastnost, pokud má postava dobrou náladu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»