News

Jak ubytovat vdané v The Sims 4

Chtěl jsem ve městě usadit několik rodin, vytvořil jsem to výběrem možnosti „nová hra“, ale pokud jsou hry uloženy pod jedním jménem, ​​pak jedna z jejich rodin zmizí, a pokud pod jinými, pak se navrhuje hrát si s možností žít buď jednu rodinu, nebo jinou – jako dvě paralelní reality.
Existuje řešení tohoto problému, nebo měli tvůrci Sims3 v úmyslu, aby vytvořená rodina komunikovala pouze s postavami Maxis?

Aylinko
Prohlédnout profil
Pošlete soukromou zprávu Aylince
Najít další příspěvky od Aylinky

aktivista
Adresa: KZ, Pavlodar
Věk: 33
Příspěvky: 309

1. Hlavní menu. Klikněte na „nová hra“.
2. Založte rodinu. Umístěte ji někam. Uspořádáváte svůj domov, práci a rodinné vztahy.
3. Menu — změnit město — uložit.
4. Vlevo klikněte na tlačítko s obrázkem modrého domu a opakujte kroky 2-4, dokud se v oblasti neusadí všechny potřebné rodiny.

Výsledek: všichni žijí ve stejném městě. Pokud nechcete, aby jedna rodina odešla, zemřela, zestárla nebo cokoli jiného, ​​vypněte příslušné funkce v nastavení hry.

Uložení v hlavní nabídce jsou vytvořena speciálně pro vytvoření samostatné hry s oddělenou populací. Například v jednom uložení mohou být, řekněme, postavy z různých anime, v jiném — filmoví hrdinové, ve třetím — hvězdy rockových kapel. OK.

__________________
Dávám všem 21denní zkušební hru v EVE Online.

Naposledy upravil D.Johnson, 12.06.2009/01/23 v XNUMX:XNUMX. Důvod: Kvůli porušení. Omlouvám se, soudruzi.

D.Johnson
Prohlédnout profil
Pošlete soukromou zprávu D.Johnsonovi
Navštivte domovskou stránku D.Johnsona
Najít další příspěvky od D.Johnsona

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Zajímavé:  Jak přidat dívčí mod do The Sims 4.

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»