News

Jak vytvořit dokumentaci v The Sims 4 Strangeville

Herní sada StrangerVille má nové cheaty pro vojenskou kariéru a charakterové vlastnosti, které vám umožní nakazit postavy. Kromě toho vám kódy umožní dokončit nebo deaktivovat příběh a také odemknout jedinečné předměty CAS, jako je staniolový klobouk a vlastní tričko.

Vojenská kariéra

  • kariéry.propagovat Vojenskou — kód pro povýšení ve vojenské kariéře.

Charakteristické znaky

Chcete-li použít, stiskněte současně CTRL + SHIFT + C, do zobrazeného pole nejprve zadejte testy jsou pravdivéa poté zadejte kód níže:

Kód Vlastnost
traits.equip_trait Strangerville_Infected Přidává vlastnost: Infikovaný
Infikované postavy byly vystaveny infekci v StrangerVille. Postavy se mohou chovat podivně a dokonce se stát posedlými.
traits.remove_trait Strangerville_Infected Odstraňuje vlastnost: Infikovaný
traits.equip_trait HeroOfStrangerville Přidává vlastnost: Hrdina StrangerVille
Jako hrdina StrangerVille budete dostávat poštu od fanoušků a budete moci převyprávět příběh o tom, jak se vám podařilo zničit zdroj infekce.
traits.equip_trait Paranoidní Přidává vlastnost: Paranoidní
Paranoidní lidé očekávají nebezpečí za každým rohem a věří, že je ostatní neustále pomlouvají. Ve sklepě se cítí bezpečně.

Předávání příběhu pomocí kódů

Pokud chcete rychle dokončit příběh nebo jej úplně vypnout, pak vám s tím pomohou tyto kódy. Aby však fungovaly, nejprve si stáhněte a nainstalujte mod z TwistedMexi, bez kterého jsou kódy níže to nebude fungovat.

Pošlete svou postavu do tajné laboratoře. Po zadání kódů si všimnete, jak se mění prostředí a počasí. Kód můžete zadat v jakékoli oblasti, ale v tomto případě bude fungovat až po přesunutí do jiné.

Zajímavé:  Jak změnit jazyk v The Sims 4 přes regedit.

Chcete-li použít, stiskněte současně CTRL + SHIFT + C, do zobrazeného pole nejprve zadejte testy jsou pravdivéa poté zadejte požadovaný kód z níže uvedené tabulky.

Kód popis
narrative.start_narrative narrative_Strangetown_Act1 První část příběhy (když se poprvé dostanete do města)
narrative.start_narrative narrative_Strangetown_Act2 otevřený druhá část příběhy (změní prostředí)
narrative.start_narrative narrative_Strangetown_Act3 otevřený třetí část příběhy (změní prostředí)
narrative.start_narrative narrative_Strangetown_Act4 Dokončeno historie (obyvatelé města již nebudou nakaženi)

Kódy pro otevírání dveří tajné laboratoře (volitelné)

Kód popis
secret_lab.reveal_next_section Otevře další sekci laboratoře
secret_lab.reveal_all_sections Otevře všechny sekce laboratoře
secret_lab.reset_lab Obnoví laboratoř do původního stavu a zavře všechny dveře

Kódy pro průchod shluky jedovatých spór v tajné laboratoři (volitelné)

Kód popis
Sims.add_buff buff_Sim_HazmatSuit Oblečte svému Simíkovi neviditelný ochranný oblek

Odemkněte klobouk a tričko

Nezapomeňte si stáhnout a nainstalovat mod z TwistedMexi, bez kterého jsou kódy níže to nebude fungovat.

Kód popis
odměny.give_reward marketStallCASUnlock_CurioShop_Hat Odemyká alobalový klobouk pro použití v režimu Vytvořit postavu
odměny.give_reward marketStallCASUnlock_CurioShop_Shirt Odemkne vlastní tričko pro použití v režimu Vytvořit postavu

9 komentáře
Elena Terekhina 24. března 2023 v 09:06
Který mod je třeba stáhnout z TwistedMexi, aby kódy fungovaly.
Wulf GAME 18. července 2020 v 10:22

Mám otázku, napsal jsem narrative.start_narrative narrative_Strangetown_Act4 ((existuje mod)), ale nefunguje mi to ve fázi 3 v Strangeville

Diana Chudakova 7. března 2020 v 21:52

Moje SIM karta se náhle bezdůvodně infikovala. JAK? Opravdu by mě zajímalo, jak se jí to povedlo?? Procházím výzvou „Runaway Teenagers“ (mimochodem, jsem téměř hotový, ne bez pomoci čarodějnice)). A teď už všichni klidně spí ve svých pokojích, když se najednou čarodějnice probudí a objeví se „posedlý“ náladový letáček. Říct, že jsem byl velmi šokován, neznamená nic. Samozřejmě jsem odstranil vlastnost „nakažený“ (mimochodem, moc děkuji za existenci této úžasné stránky s cheaty, novinkami a dokonce i mody pro The Sims 4, bez této stránky by to pro mě bylo velmi těžké) , ale nemůžu si pomoct a nesdílím tento případ. Čarodějnice nejedla žádné ovoce z těch rostlin a ani se k nim ani jednou nepřiblížila a obecně žijí v San Myshuno! Samozřejmě, že na samém začátku žili pár dní ve StrangerVille, ale to bylo velmi dávno (pro mě asi 3-4 týdny Sim, opravdu velmi dávno.). Moc mě zajímá, jak se mohla nakazit! Můžete mi poradit, experti z StrangerVille?

Zajímavé:  Jak přesunout klapku a vodní potrubí v The Sims 4.

Ivan Milin 16. listopadu 2019 v 18:06

Tohle, město Strangeville, zdá se mi, že vývojáři slízli myšlenku ze série, Smallville, město se jmenuje podobně, jsou tam i infikovaní, jako v sérii z kryptonitu, navíc tato laboratoř připomíná psychologii nemocnice pro meteoritové šílence.
To nemůže být jen náhoda, to je jisté.

The Sims 4 StrangerVille: Konspirační teoretici vyšetřují

Sedmá hra připravena Sims 4. Datum vydání: 26.02.2019.

Na městečku s nevyslovitelným jménem Strangerville není na první pohled nic neobvyklého. Typická ospalá vesnice ztracená v poušti, kde není kam jít kromě místní knihovny nebo baru. Samozřejmě existuje prestižní rezidenční čtvrť Shady Acres, která se však nachází velmi daleko — na vrcholu horské plošiny, zatímco v údolí mnoho lidí nežije ani v domech, ale v přívěsech.

Sims 4: Pokud se nepodíváte příliš pozorně, není na StrangerVille nic neobvyklého.

Pokud se nepodíváte příliš pozorně, není ve StrangerVille nic neobvyklého.

Když se ale podíváte blíže, nebo tam dokonce bydlíte (nemovitosti v centru jsou naštěstí levné), nabízí se mnoho otázek. Například, proč je zde tolik vojáků a vědců? Proč jsou v ulicích vojenská vozidla? A proč je tady tolik konspiračních teoretiků? A nejdůležitější otázka: co to za podivné rostliny všude rostou?

Sims 4: Místní boháči žijí odděleně.

Místní boháči žijí odděleně.

Ve skutečnosti jsou všechny intriky spojeny s těmito rostlinami. Pravidelně vypouštějí do vzduchu spory, ze kterých se lidé začínají chovat jako zombie z The Sims 3 „Supernatural“: chodí a vypadají velmi zvláštně, nemluví, dělají mnoho věcí a cestují. Celé hodiny se potulují po okolí, dívají se na různé předměty prázdným pohledem, komunikují s podivnými rostlinami a diskutují s ostatními posedlými lidmi o velikosti nějaké Matky. Zvláště mnoho je těch, kteří jsou posedlí nocemi. Mimochodem, pokud je některý z obyvatel města posedlý a postava si s ním nutně potřebuje promluvit, může mu dát facku, aby se probral.

Zajímavé:  Jak získat lebky v Sims 4.

Sims 4: Dospělé rostliny nesou ovoce, ale předtím potřebují trochu péče, aby se otevřely.

Dospělé rostliny plodí, ale předtím je musíte trochu pohlídat, aby se otevřely.

Tomuto osudu neuniknou ani členové řízené rodiny, ale krásné je, že po třech hodinách posedlost přejde a misky vah všech potřeb budou na maximu. A žádné negativní provize! Můžete tedy sami jíst neobvyklé červené plody a ušetřit spoustu času na spánek, jídlo a další běžné věci.

Sims 4: Jen místní, který se zastavil, aby nováčkovi pogratuloval k jeho přesunu. Usmívejte se a zamávejte.

Jen místní obyvatel, který přišel poblahopřát nováčkovi k jeho přesunu. Usmívejte se a zamávejte.

Po rozhovoru s obyvateli města se nově příchozí rychle dozví, že ve městě je tajná laboratoř, o které vědí i malé děti v Strangerville. Ha, kdo by o tom pochyboval! Vědci ze Sims 4 okamžitě napadají myšlenky «Do práce!» a jejich extrémně tajné experimenty, ale excentrici v alobalových kloboucích budou pravděpodobně zklamáni, protože neexistuje žádné spojení s mimozemšťany a obecně není měřítko stejné. Místní zástupci vědeckého bratrstva právě studují (nebo vytvářejí?) tyto podivné zářící plevele.

Sims 4: Tajná laboratoř se nakonec ukáže jako ne tak tajná.

Ukázalo se, že tajná laboratoř není tak tajná.

A do laboratoře je také snadné se dostat. Alespoň v jeho prvním patře, kde nejsou žádní vědci, a bedny s tajnými údaji leží na očích. Jen vy se budete muset pohrávat s počítači — k jejich hacknutí budete potřebovat třetí úroveň programování. Přirozeně musíte využít okamžiku a shromáždit alespoň 15 důkazů o tajných aktivitách laboratoře: zašifrované kresby, útržky poznámek, fotografie neobvyklých rostlin, nahrávky zaslechnutých rozhovorů atd.

Sims 4: V opuštěné laboratoři jsou všechny dokumenty na očích. Úžasná nedbalost!

V opuštěné laboratoři jsou všechny dokumenty na očích. Úžasná nedbalost!

Jedinou překážkou v cestě aktivního konspiračního teoretika mohou být ocelové dveře, které uzavírají sestup do bunkru, ale získat od nich magnetický klíč není tak složité. K tomu budete muset shromáždit tajnou složku 15 důkazů a vyměnit ji za klíč. Nahrajte jej například na fórum hackerů prostřednictvím svého počítače a obdržíte klíč poštou.

Zajímavé:  Kde hledat mátu peprnou v Sims 4.

Sims 4: Zajímalo by mě, kolik hodin bude trvat nalezení magnetického klíče k těmto „trezorovým“ dveřím?

Zajímalo by mě, kolik hodin bude trvat nalezení magnetického klíče od těchto „spolehlivých“ dveří?

Také stojí za to potkat Erwina Price, hlavního místního podivína a majitele obchodu se suvenýry. U něj si můžete koupit různé užitečné nebo jednoduše vtipné věci (figurky, plakáty, různobarevné lávové lampy, knihy, neobvyklé ovoce atd.), vtipná trička, alobalové čepice a věci potřebné k dalšímu vyšetřování. Můžete mu také prodat další důkazy.

Sims 4: Majitel místního obchodu se suvenýry prodává nejen různé drobnosti, ale také extrémně nedostatkové zboží.

Majitel místního obchodu se suvenýry prodává nejen různé cetky, ale i extrémně nedostatkové zboží.

Když postava se zbrusu novým magnetickým klíčem otevře tuto „Pandořinu skříňku“, stane se něco hrozného. Obloha se zahalí do mraků, vzduchem začne létat pyl, proto se budou mnohem častěji vyskytovat případy infekce. S nainstalovaným doplňkem Sims 4 Seasons budou všechny dny mít stejné „podivné“ počasí, které je však pro postavy docela pohodlné.

Sims 4: Čím dále je postava ve vyšetřování, tím hustší jsou oblaka pylu visící nad městem.

Čím dále postava jde do vyšetřování, tím hustší pylová mračna visí nad městem.

Je potřeba něco urychleně udělat! Ale v minus prvním patře je jen laboratorní vybavení a chodba naplněná toxickým pylem. Je dobře, že se nyní vědci a vojenští pracovníci stanou vstřícnějšími a začnou informace sdílet střídmě. Od každého vojáka můžete získat infektoskop — zařízení, které vám umožní sbírat pyl z neobvyklých rostlin, pro který musíte pravidelně skenovat oblast kolem sebe kdekoli ve městě. Je lepší to udělat v laboratoři, kde můžete skenovat 5 hromádek pylu najednou, jinak sběr zabere mnoho dní, protože infektoskop se po třech skenech vybije a pylu je ve městě málo.

Sims 4: K dokončení vyšetřování bude váš Sim potřebovat hodně pylu.

K dokončení vyšetřování bude postava potřebovat hodně pylu.

Po analýze 15 jednotek pylu na analyzátoru a zakoupení ochranného obleku od Erwina Price můžete kontaktovat jakéhokoli přátelského vědce, aby vám pomohl vytvořit vylepšený ochranný oblek.

Zajímavé:  Jak hrát The Sims 4 bez původu.

Sims 4: Co je to za záhadné vyšetřování bez skvělého nebezpečného obleku?

Co by to bylo za záhadné vyšetřování bez skvělého ochranného obleku?

V obleku můžete snadno projít chodbou, sejít několik dalších úrovní a objevit podzemí Velkého překvapení — zdroj celé té ostudy! A žádný oblek vás nezachrání před jejím návrhem. A mimochodem, odkud se toto monstrum vzalo, zůstane záhadou.

Sims 4: Kouzlo „Matky“ je prostě neodolatelné!

Je prostě nemožné odolat kouzlu „Matky“!

Stále není jasné, proč vědci utekli a nehledají vakcínu proti držení (předpokládáme, že proto, že jim monstrum vymylo mozky), a tak budou muset vzít záchranu města do svých rukou amatéři. Totiž vytvořit vakcíny z pylu a podivného ovoce (divný výběr ingrediencí, samozřejmě, ale ouha). Zkušební vakcíny musí být testovány na posedlých znacích.

Sims 4: Vědci obsadili místní knihovnu a odmítají se vrátit do laboratoře. Je dobře, že postava nepřeskočila chemii a bude si moci vytvořit vakcínu sama.

Vědci obsadili místní knihovnu a nesouhlasí s návratem do laboratoře. Je dobře, že postava nepřeskočila chemii a bude si moci vytvořit vakcínu sama.

Po nalezení ideálního složení je čas přejít do útoku, konkrétně vytvořit další vakcíny (včetně sebe), dát je alespoň třem lidem a přesvědčit je, aby šli do boje s mateřskými rostlinami. Neznámé postavy přirozeně s takovým dobrodružstvím nebudou souhlasit.

Sims 4: Zbabělí vojenští muži se potloukají v místním baru. Postava bude muset vynaložit spoustu výmluvnosti, aby je přesvědčila, aby dělali svou práci.

Zbabělí vojenští muži se poflakují v místním baru. Postava bude muset vynaložit spoustu výmluvnosti, aby je přesvědčila, aby dělali svou práci.

Po naverbování týmu a očkování všech proti posedlosti je čas vyrazit do velkolepé bitvy s mateřskou rostlinou. Neměli byste tomu nechat volný průběh, aby nestvůra nevyhrála. Hlavní postava může dávat skupinové příkazy a pravidelně házet vakcíny na monstrum, pokud je v zavazadle.

Sims 4: Ani s dobrým týmem není poražení mateřské rostliny tak snadné. Budete potřebovat kompetentní vedení bitvy.

I s dobrým týmem není poražení mateřské rostliny tak snadné. Budete potřebovat kompetentní vedení bitvy.

Po zaslouženém vítězství získá postava řízek z mateřské rostliny (pěkná dekorace do rodinného zavazadla) a tajný charakterový rys „Hero of StrangerVille“, po kterém může například dělat vojenskou kariéru, věnovat se zahradničení, otevřít sezónu lovu upírů atd. oživte mateřskou rostlinu podivnými plody, abyste s ní ještě jednou bojovali. Po smrti mateřské rostliny se obloha vyjasní a všechny rostliny zmizí z města (kromě těch, které postava zasadí na svůj pozemek). Sazenice si ale můžete vždy koupit od Erwina Price, protože všechny jeho produkty pro hrdinu StrangerVille budou nyní zdarma! Mimochodem, po vzkříšení se mateřská rostlina stane přátelštější, můžete ji dokonce požádat o plody a nastavit stupeň infekce města: střední, střední a maximální. Jinak musíme něco udělat, abychom přilákali turisty!

Zajímavé:  Jak otěhotnět v The Sims 4 pomocí kódu.

Při porovnávání Sims 4 StrangerVille s jinými balíčky dobrodružných her, jako je Sims 4 Hike! nebo Sims 4 “Jungle Adventure” (který mimochodem vyšel přesně před rokem), je tato sada spíše slabá. Neexistují žádné nové sbírky a sběratelské předměty (kromě podivné rostliny), dovednosti, recepty a charakterové vlastnosti zápletek, dokonce ani necelá desítka nových moodletů. A dobrodružství je docela krátké. Ale je třeba přiznat, že StrangerVille není bez kouzla.

Sims 4: Dekorativní auto místních konspiračních teoretiků. Nebo armáda. Kdo je bude třídit?

Ozdobné auto místních konspiračních teoretiků. Nebo armáda. Kdo je bude třídit?

Sada přichází s dobrou kolekcí oblečení, šperků a účesů ve vojenském a hippie stylu. Objevil se nový charakterový rys – paranoidní, životní cíl „The Secret of StrangerVille“ a vojenská kariéra.

V herní sadě je pouze jedna speciální položka – odposlouchávací zařízení. S jeho pomocí si můžete koupit „štěnice“ a pověsit je na nové známé a pak odposlouchávat jejich konverzace.

Sims 4: Není nic snazšího, než nasadit brouka na další savu.

Není nic jednoduššího, než nasadit brouka na dalšího prosťáčka.

Výsledné záznamy mohou být přidány do tajné složky nebo mohou být postavy vydírány. Nezískáte z toho mnoho peněz, ale alespoň náklady na „chybu“ se vyplatí.

Sims 4: Pomocí odposlouchávacího zařízení se můžete dozvědět mnoho místních tajemství.

S pomocí odposlouchávacího zařízení můžete zjistit mnoho místních tajemství.

V katalogu staveb se objevila nová okna, dveře (včetně ocelových dveří jako do laboratoře), ploty, brány, střešní dekorace, tapety a podlahy. Nákupní katalog je plný novinek, kterými můžete vybavit svůj barák, domácí laboratoř nebo svůj maličký dům v poušti. V jedné z obytných čtvrtí StrangerVille leží trosky obrovského vojenského letadla. Můžete si je také koupit a umístit na svůj dvůr.

Sims 4: Havarované letadlo je skvělou ozdobou dvorku.

Havarované letadlo je skvělou ozdobou dvorku.

© 2010–2021 Simovodovy poznámky. Všechna práva vyhrazena.
Citování materiálu je povoleno, ale s povinným umístěním aktivního odkazu na sims3notes.ru.

Zajímavé:  Jak umístit postel v The Sims 4 ne na podlahu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»