Přírůstky

Jak nainstalovat The Sims 4 se všemi doplňky

Jak nainstalovat Sims 4

Série Sims si získala obrovské publikum z mnoha důvodů. Je zde poměrně dobře propracovaná grafika, mnoho zajímavých mechanik a hlavně zaměření na realističnost. Je na zvážení každého, zda použije oficiální nebo pirátskou verzi. Samozřejmě doporučujeme stáhnout si oficiální verzi, abyste vývojáře podpořili a ocenili jeho snahu. Hra nemá striktní systémové požadavky, takže bude fungovat i na slabých počítačích. Čtvrtá verze oblíbené franšízy vyžaduje asi 16 GB volného místa na disku (bez doplňků). V tomto článku vám řekneme, jak správně nainstalovat The Sims 4 na váš počítač.

Nastavení originálu

První věc, na kterou je třeba se podívat, je instalace původní verze hry. Tento proces je co nejjednodušší, protože stačí přejít na příslušnou stránku a stisknout požadované tlačítko. Poté systém provede vše automaticky. Licencovaní distributoři The Sims 4 jsou v současnosti:

  • Pára
  • Původ;
  • Xbox One;
  • Play Station.

V prezentovaných obchodech si můžete snadno koupit oficiální verzi hry. Placená verze poskytuje uživateli spoustu příležitostí, od dostupnosti a včasnosti aktualizací až po bezplatné opravy v kombinaci s nepřetržitou provozní podporou. Instalace, jak již bylo zmíněno, je co nejjednodušší v několika krocích: otevřete požadovanou platformu z výše uvedeného, ​​zaregistrujte se, přejděte na stránku s hrou a kupte ji, stáhněte a spusťte. Nejsou vyžadována žádná povinná další nastavení. Aktualizace se také provádějí: přejděte na web, klikněte pravým tlačítkem myši a klikněte na „Aktualizovat“.

Instalace neoficiální verze

Při instalaci neoriginálních je obrovské množství obtíží. Nejprve musíte zjistit další software — budete ho určitě potřebovat. Dále hledáme spolehlivý zdroj, jinak se šance na získání viru rovná stovce. Dalším krokem je obrnit se trpělivostí a stáhnout si všechny soubory (zejména pokud používáte torrent, kde je rychlost stahování příliš vysoká). Vraťme se k prvnímu kroku a projděte si software. Minimální sada se skládá z torrentového programu a mounteru obrazu disku (vhodný je bezplatný Daemon Tools). Před instalací nezapomeňte odstranit všechny nepotřebné soubory z předchozího obrazu hry, jinak se dočkáte nepříjemného překvapení v podobě konfliktů verzí.

Zajímavé:  Kde najít nainstalované doplňky v The Sims 4.

Dále podle plánu hledáme spolehlivé stránky bez virů a dalších „dalších inovací“. Z pochopitelných důvodů nebudeme doporučovat konkrétní zdroje. Poté stáhneme soubory hry. Jsou zde důsledky. Nainstalované komponenty lze zabalit do archivu, poté jej stačí rozbalit a nainstalovat obsah podle pokynů systému. Nejčastěji je však pirátská verze distribuována jako soubor obrazu disku s příponou .iso (nebo alternativní). V tomto případě používáme dříve specifikovaný software jako Daimon Tool, který dešifruje prvky a umožní vám je nainstalovat ve standardním pořadí.

Stahování doplňků

Doplňky jsou důležitou součástí her. Rozšiřují standardní hratelnost tím, že dělají malé, ale extrémně skvělé věci. Obyčejná hratelnost se mění, z čehož pramení radost uživatelů z přídavků. Opět platí, že způsoby instalace budou záviset na verzi, kterou máte (licencovanou nebo pirátskou). V případě licence je vše jednoduché: přejděte na web, vyberte doplněk, zaplaťte a nainstalujte. Majitelé pirátské karty to budou mít trochu složitější. Existují dva způsoby: zpočátku nainstalujeme The Sims se všemi zahrnutými doplňky nebo je stáhneme později, ale zde vyvstává otázka výběru zdrojů stahování a také kvality souborů. Často stačí nainstalovat doplněk a umístit jej do složky.

Russifikátor

V oficiální verzi je ruský jazyk k dispozici všem uživatelům. Některé pirátské programy však vyžadují dodatečnou instalaci crackeru. Jde to poměrně snadno, problém je najít kvalitní verzi ruského jazyka s kompetentním překladem (nejlépe od rodilého mluvčího). K incidentům dochází, když se překladu ujmou neprofesionálové a hra se promění v peklo. Najdeme tedy spolehlivý zdroj bez virů, stáhneme potřebné komponenty a budeme postupovat podle pokynů na webu. Často je potřeba umístit soubory do kořenového adresáře Simíků a někdy je potřebujete „vložit“ pomocí jiných programů.

Zajímavé:  Jak povolit Sims 4 s doplňky bez původu.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»