News

Jak neztratit postavy ze Sims 4

Vytvořila rodinu a vytvořila pro dívku otce a matku. Za chlapem a dívkou přišli její rodiče, a aby je všechny ovládla, spojila je všechny do jedné rodiny. Když moji rodiče odešli, odstranil jsem toho kluka a dívku z rodiny. Teď je nemůžu najít, ale jsou na svých vlastních stránkách, ale nežijí tam. V neherních a herních rodinách žádné nejsou. Jak najít?

Hlasujte pro nejlepší odpověď

BurinisMaster (1855) před 5 měsíci

Co? Sakra, můžeš to nějak jasně vysvětlit?

Měly by být v sekci „Ostatní rodiny“ a označeny „Teď bez domova ve městě“, pokud tam z nějakého důvodu postavy nenajdete, existuje způsob, jak je vrátit. Zavolejte postavy na své stránky, můžete je jednoduše pozvat nebo teleportovat přes velitelské centrum. Dále je přidejte zpět do rodiny: zadejte vývojářský kód (testingcheats true), poté klikněte levým tlačítkem + shift na postavu a vyberte akci „Přidat do rodiny“. Pak je prostřednictvím správy rodiny přesídlit tam, kde je to potřeba.

Související dotazy

Co dělat, když vaše rodina chybí v The Sims 4. Jak vyřešit problém s chybějící rodinou v The Sims 4

Pokud se potýkáte s problémem chybějících rodiny nebo postava v The Sims 4, ne zoufalství. Existuje několik způsobů řešení tento problém a přiveďte svou herní rodinu zpět.

  1. 1. Vytvořte novou složku hry
  2. 2. Vraťte se k rodině přes menu mobilního telefonu
  3. 3. Hledejte rodinu v galerii hry
  4. 4. Restartujte rodinu pomocí příkazu resetSim
  5. Užitečné tipy a závěry
Zajímavé:  Jak zkontrolovat, zda je povoleno příkazové centrum Sims 4.

Pokud to nepomůže, zkuste smazat veškerý uživatelský obsah, jako jsou mody a nastavení. Možná ten problém způsobují oni. Vyplatí se také zkontrolovat integritu herních souborů prostřednictvím klienta Origin — má takovou možnost. Pokud vše výše uvedené nepomůže, zkuste hru přeinstalovat. Je možné, že některé soubory jsou poškozené a brání načítání rodiny. Než to však uděláte, ujistěte se, že máte rodinnou zálohu. Dávejte pozor, abyste nepřišli o všechny úspěchy a postup ve hře. Pokud se po všech těchto manipulacích rodina stále neobjevuje, kontaktujte herní podporu a požádejte o pomoc — možná vám pomohou problém vyřešit.

Vytvoření nové složky hry

Jedním ze způsobů, jak vyřešit chybějící rodinný problém v The Sims 4, je vytvořit novou herní složku v Dokumentech. Chcete-li to provést, musíte přejít na následující cestu: Moje dokumenty — Electronic Arts — The Sims 4. Poté přesuňte poslední složku na jiné místo. Poté zkontrolujte, zda můžete vstoupit do rodiny nebo ne.

Hledání zachráněné rodiny

Pokud chcete v The Sims 4 najít uloženou rodinu, musíte přejít do nabídky hry a kliknout na tlačítko „Vytvořit rodinu“ na liště v horní části obrazovky. Poté musíte vybrat ikonu rodiny. Rodinný trezor je jednoduchý seznam rodin, které jste dříve uložili.

Obnovení chybějícího znaku

Pokud vaše postava zmizela v Sims 4, můžete zkusit zadat příkaz resetSim *. Je však třeba poznamenat, že tento příkaz nemusí znovu načíst všechny znaky a může se zobrazit chybová zpráva „Znak nenalezen“.

Vraťte se k rodině

Abyste se mohli vrátit ke své rodině v The Sims 4, musíte kliknout na tlačítko «Galerie» v pravém horním rohu a vybrat záložku «Rodiny» v sekci KATEGORIE.

Zajímavé:  Jak porodit dítě v povolání lékaře Sims 4.

Obnovení uložení

Pokud jste v The Sims 4 přišli o uložení, měli byste přejít do složky „The Sims 4“, která se nachází v My Documents/Electronic Arts. Poté klikněte pravým tlačítkem myši na složku „uloží“ a vyberte akci „Obnovit předchozí verzi“.

Užitečné tipy

  • Pravidelně zálohujte hru, abyste neztratili svůj postup.
  • Zkuste aktualizovat hru na nejnovější verzi, protože to může vyřešit problémy s ukládáním.

Závěry

Chybějící rodiny, charakter nebo uložit ve hře The Sims 4 plechovka být zklamáním, ale pomocí výše uvedeného způsoby, můžete se vrátit všichni zpět a dál si užívat hru.

Nyníkdy víšjak vyřešit tyto problémy, můžeš být Tak určitějaké jsou vaše hry postavy a rodiny budou vždy v bezpečí.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»