Jak

Jak najít obchod v The Sims 4

Pokud jste unaveni z běžného života vašeho Simíka a chcete vyzkoušet nové řemeslo, proč si neotevřete svůj vlastní obchod v The Sims 4? Příležitost stát se majitelem obchodu se objevila s vydáním rozšíření Happy Time a nyní si můžete vytvořit a spravovat svůj vlastní podnik.

Než si koupíte obchod, musíte se rozhodnout pro jeho typ. V The Sims 4 je k dispozici několik možností nakupování, jako je obchod s potravinami, kavárna, knihkupectví a další. Vyberte si, co se vám nejvíce líbí nebo co vyhovuje zájmům vašeho Simíka.

Jakmile si vyberete typ prodejny, můžete začít hledat vhodnou budovu. V The Sims 4 si můžete koupit hotový obchod nebo si ho postavit od začátku. Chcete-li zakoupit hotovou budovu, přejděte do režimu „Nákup“ a vyberte sekci „Obchody“. Najdete tam různé možnosti výstavby, od skromných obchodů až po velká nákupní centra. Pokud si chcete postavit prodejnu sami, vyberte si volný pozemek a začněte stavět.

Zajímavé:  Jak vypnout hovory v Sims 4.

Jak koupit obchod v Sims 4

Simíci se mohou stát vlastníky svého vlastního obchodu v The Sims 4. To hráčům otevírá nové příležitosti, jako je prodej zboží, řízení zaměstnanců a vydělávání peněz navíc. V této hře existuje několik způsobů, jak koupit obchod a zahájit vlastní podnikání.

  1. Nákup hotové prodejny. V The Sims 4 je možné zakoupit již hotový obchod. K tomu musí hráč poslat svého Simíka, aby prohledal nemovitost a vybral obchod ze seznamu dostupných nemovitostí. Pak se musíte ujistit, že Simík má dostatek peněz na nákup tohoto obchodu.
  2. Výstavba vlastní prodejny. Místo nákupu hotového obchodu si hráč může postavit svůj vlastní obchod od nuly. Chcete-li to provést, musíte si vybrat volný pozemek a zahájit stavbu. Hráč si může vybrat design obchodu, přidat potřebné místnosti a zařízení k prodeji zboží.

V obou případech bude muset hráč po zakoupení obchodu začít podnik řídit. To může zahrnovat najímání personálu, nastavení cen produktů, zdobení obchodu, přilákání zákazníků a provádění různých úkolů pro růst a rozšíření vašeho podnikání. Nákup obchodu v The Sims 4 je zábavný způsob, jak vytvořit novou hru a oživit herní svět.

Jak najít obchod v Sims 4

The Sims 4 vám dává možnost nakupovat a spravovat své vlastní obchody. Jedná se o zajímavý příběh, který umožňuje hráči stát se majitelem vlastního podniku. Chcete-li však v Sims 4 najít obchod, musíte dodržet několik kroků.

  1. Spusťte hru Sims 4 a otevřete okno Nastavení hry.
  2. V okně nastavení najděte kartu „Komunita“ a otevřete ji.
  3. V zobrazené nabídce vyberte sekci „Svět“, kde najdete všechny dostupné obchody ve hře.

Poté uvidíte seznam všech dostupných obchodů v Sims 4. Zde můžete najít různé typy obchodů, jako jsou obchody s potravinami, obchody s oblečením, obchody s nábytkem atd. Vyberte obchod, o který máte zájem, a kliknutím na něj jej otevřete.

Zajímavé:  Jak přidělit více paměti pro The Sims 4.

Když otevřete obchod, stanete se vlastníkem a můžete jej spravovat. Budete moci nastavovat ceny, nakupovat zboží, vylepšovat interiér a mnoho dalšího. Kromě toho budete muset přilákat kupující a vybudovat svou klientskou základnu.

Jak vybrat ideální místo pro váš obchod

Při výběru místa pro otevření obchodu v The Sims 4 je třeba zvážit několik klíčových faktorů, které pomohou maximalizovat potenciál vašeho podnikání.

Nejprve je důležité zvážit cílové publikum vašeho obchodu. Pokud plánujete otevřít obchod s módou, vyberte si oblast s mladými Simíky, kde jsou módní trendy žádané. Pokud je váš obchod zaměřen na prodej domácích spotřebičů, pak zvažte oblasti rodinného typu, kde je po takovém zboží poptávka.

Za druhé je nutné posoudit konkurenci. Prozkoumejte stávající prodejny ve vámi zvolené oblasti a zjistěte, zda má smysl otevřít váš obchod v blízkosti těch stávajících. Pokud vidíte, že podobných obchodů je ve zvolené oblasti již mnoho, je lepší zvolit jinou lokalitu, kde bude poptávka vyšší.

Doporučuje se také zohlednit dostupnost a provoz místa. Pokud se váš obchod nachází v odlehlém koutě města, kde je málo procházejících Simíků, pak se snižuje pravděpodobnost, že si vaše zboží najde své kupce. Pro efektivnější podnikání je lepší zvolit pochozí plochu nebo oblast s vysokou návštěvností Simíků.

Důležité je také zohlednit finanční možnosti a potenciál zvolené lokality. Pokud máte na začátku omezený rozpočet, neměli byste si vybírat drahé oblasti s vysokými náklady na nemovitosti. Postupně, jak se bude vaše podnikání rozvíjet, budete moci takové příležitosti zvažovat.

Z toho vyplývá, že při výběru ideální lokality pro prodejnu v The Sims 4 je důležité vzít v úvahu cílové publikum, konkurenci, dostupnost a návštěvnost lokality a také finanční možnosti a potenciál vybrané oblasti. Zvažte všechny tyto faktory, abyste udrželi a rozvíjeli své podnikání ve hře.

Zajímavé:  Jak otevřít The Sims 4 přes torrent.

Jak vybrat typ obchodu v Sims 4

The Sims 4 dává hráčům příležitost vytvářet a spravovat různé podniky, včetně obchodů. Výběr správného typu obchodu je důležitou součástí tohoto procesu. Hra nabízí několik typů obchodů, z nichž každý má své vlastní vlastnosti a požadavky.

Jedním z nejoblíbenějších typů obchodů je obchod s potravinami. V něm mohou hráči prodávat různé produkty včetně potravin, nápojů a domácí chemie. Obchody s potravinami obvykle vyžadují širokou škálu položek a mohou být ziskové, pokud se nacházejí v dobré oblasti.

Dalším typem obchodu je oblečení a doplňky. V těchto obchodech mohou hráči prodávat různé druhy oblečení, bot a doplňků pro své Simíky. Tento typ obchodu vyžaduje dobré porozumění módě a stylu, aby mohl zákazníkům nabízet relevantní a zajímavé produkty.

Typ obchodu popis
Obchod s potravinami Prodej potravin, nápojů a domácí chemie
Oděvy a doplňky Prodej oblečení, obuvi a doplňků
Zahradní nábytek a dekorace Prodej nábytku, interiérových doplňků a dekorací
Knihy a učebnice Prodej knih a učebních pomůcek

Mezi další typy obchodů patří nábytek a dekorace, knihy a učebnice a další. Každý typ obchodu poskytuje hráči příležitost využít své dovednosti a zájmy k vytvoření úspěšného podniku. Při výběru typu obchodu v The Sims 4 by hráči měli zvážit své preference a také potenciál ziskovosti a požadavky každého typu obchodu.

Oděvy a doplňky

Ve hře The Sims 4 hrají oblečení a doplňky důležitou roli, protože vám umožňují vytvářet jedinečný vzhled pro vaše Simíky. Můžete si koupit nové oblečení a doplňky pro sebe i své postavy. V obchodě Sims najdete širokou škálu oblečení a doplňků pro každý věk a pohlaví.

Sim Store nabízí různé typy oblečení, včetně oblečení pro volný čas, párty, sportu a kariéry. Můžete si vybrat styl, který vyhovuje vašemu vkusu a životnímu stylu vaší postavy. Hra také nabízí doplňky, jako jsou klobouky, brýle, tašky a šperky, které dodají vašemu vzhledu osobitost a styl.

Zajímavé:  Jak zvýšit svůj šatník v The Sims 4 pomocí modů.

The Sim Shop také nabízí možnost vytvořit si vlastní oblečení a doplňky. Nástroje pro tvorbu postav můžete použít k přizpůsobení různých detailů oblečení, barev a vzorů. To vám umožní vytvořit jedinečný vzhled, který odráží vaši osobnost a styl.

Potraviny a nápoje

V The Sims 4 je obrovské množství jídel a nápojů, které si můžete koupit do svého obchodu. To vám umožní vytvořit rozmanité menu a uspokojit chutě široké škály Simíků.

V kategorii jídla v Sims 4 najdete všechny druhy jídel: od běžných snídaní, obědů a večeří až po exotické lahůdky, jako je sushi nebo fondue. Nápoje také sahají od limonád a džusů až po alkoholické koktejly a horké nápoje, jako je káva nebo horká čokoláda.

Chcete-li maximalizovat potenciál svého obchodu, můžete vytvořit nabídku, která zahrnuje různé kategorie jídel a nápojů. Například rozdělte jídelníček na snídaně, obědy, večeře a svačiny. Můžete přidat i speciální sekce, jako je dětské menu nebo menu pro vegetariány. Tato rozmanitost pomůže přilákat různé skupiny zákazníků a uspokojit jejich potřeby a preference.

Příklad menu pro obchod:

kategorie Jídla Cena
snídaně Slanina a vejce 150 Simoleon
Ovesná kaše s ovocem 120 Simoleon
Oběd Těstoviny s mořskými plody 200 Simoleon
Steak s přílohou 250 Simoleon
Večeře Caesarův salát 180 Simoleon
Lasagne 220 Simoleon
občerstvení Nachos s guacamole 100 Simoleon
Kuřecí křídla 130 Simoleon

Vytvoření pestré a zajímavé nabídky proto přiláká více zákazníků a váš obchod se stane oblíbeným místem k návštěvě v The Sims 4.

Domácí potřeby

Výrobky pro domácnost jsou nedílnou součástí každodenního života Simíků v The Sims 4. Pomáhají vytvářet pohodlné prostředí v domácnosti, zdobí interiér a poskytují pohodlí obyvatelům. V obchodech The Sims 4 si můžete zakoupit širokou škálu předmětů, díky kterým bude váš domov ještě pohodlnější a funkčnější.

Zajímavé:  Jak zvýšit úroveň vampirismu v The Sims 4.

Mezi dostupnými domácími produkty najdete všechny druhy nábytku – od postelí a pohovek až po stoly a židle. Vyberte si předměty, které odpovídají stylu vašeho domova a vezměte v úvahu potřeby vašich Simíků. Kromě toho si v obchodech Sims 4 můžete zakoupit různé dekorativní předměty — obrazy, vázy, lampy a mnoho dalšího, díky kterým bude váš domov stylový a elegantní.

  • Nábytek je nezbytné k vytvoření pohodlného prostoru v domě.
  • Dekorativní prvky pomáhají zdobit interiér a dodávají mu individualitu.
  • Nádobí a kuchyňské náčiní zlepší funkčnost kuchyně a usnadní vaření.
  • Textil — polštáře, přehozy, koberce a závěsy pomohou vytvořit pohodlí a dodají interiéru barvu.

Pokud si v Sims 4 koupíte obchod, nezapomeňte zahrnout i potřeby pro domácnost. Budou je nakupovat Simíci a generovat další příjem. Simíci si navíc kupují domácí potřeby, takže mít v obchodě různé položky pomůže přilákat více zákazníků a zvýšit prodeje.

Typ produktu Příklady produktů
Мебель postel, pohovka, stůl, židle, skříň
Prvky dekoru obraz, váza, lampa, závěsy
Nádobí a kuchyňské náčiní talíře, pánve, lžíce, šálky
textilní polštáře, přehozy, koberce

Jak se dostat do obchodu v Sims 4?

Nejjednodušší a jediný způsob po stisknutí „M“) je vybrat v telefonu „go“ nebo „let’s go“ („go“) a okamžitě se zobrazí mapa města, ve kterém se vaše SIM karta nachází. Před vámi. Některé hráče The Sims 4 tato otázka znepokojuje, protože.

Jak otevřít maloobchodní prodejnu v Sims 4?

Označte položku kliknutím na položku a výběrem akce „Na prodej“ a poté otevřete obchod přes menu pokladny. Jakmile se obchod otevře, objeví se v pravém dolním rohu obrazovky nový panel obsahující mnoho užitečných zkratek.

Jak otevřít obchod na svém webu v Sims 4?

Je možné otevřít obchod v rezidenční čtvrti? Ne, musíte vlastnit dva pozemky, jeden pro obchod a jeden pro bydlení.

Zajímavé:  Jak aktivovat kód produktu Sims 4.

Co se stane, když si v Sims 4 koupíte obchod?

Vlastnit svůj vlastní obchod v Sims 4 není jen dodatečný zisk, ale také zajímavá činnost. . Na kartě Koupit obchod můžete začít svou podnikatelskou cestu. Hra má samostatné městečko s hotovými obchody – Magnolia Promenade.

Jak prodávat pečivo v Sims 4?

Dobrý den, vše je celkem jednoduché, abyste vám to mohli prodat, musíte to nejprve udělat, k výrobě potřebujete samostatný stroj, najdete ho v obchodě, po zakoupení vložte nejvíce šikovní kuchaři Simíci v pečení, po upečení cupcaků je vezměte do místní pekárny, budete je mít .

Jak zadávat kódy v Sims 4 za peníze?

Cheaty na peníze v The Sims 4. Jako v každé podobné hře, pro zadání kódu musíte zavolat na konzoli. Chcete-li to provést, současně podržte několik tlačítek (Ctrl + Shift + C) a do zobrazeného okna zadejte požadovaný kód. Konzolu můžete zavřít jednoduše stisknutím klávesy Enter nebo Esc.

Jak koupit hotový obchod v Sims 4?

Chcete-li to provést, musíte kliknutím na počítači nebo telefonu najít možnost „Koupit obchod“. Mějte na paměti, že majitelé obchodu budou všichni členové rodiny vašeho Simíka. Můžete si koupit hotový obchod nebo začít to, co se nazývá „od nuly“, to znamená koupit pozemek a zahájit stavbu a poté dokončovací práce.

Jak otevřít obchod v The Sims?

Otevření obchodu není vůbec složité. Pokud máte pokladnu a nějaké zboží, tak můžete klidně začít obchodovat. Výběrem možnosti „Dát k prodeji“ na libovolném zboží, které máte, a poté kliknutím na pokladnu a nalezením požadované záložky otevřete svůj podnik.

Kde je veterinární klinika v Sims 4?

V rozšiřujícím balíčku The Sims 4: Cats & Dogs si můžete otevřít vlastní veterinární kliniku. V okrese je pouze jedna plně vybavená klinika a nachází se v Brindleton Bay, pokud si přejete, můžete si ji zakoupit.

Zajímavé:  Jak používat kouřící mod The Sims 4.

Co můžete v Sims 4 prodávat v obchodě?

Co přesně prodat, je na vás. Může se jednat o nábytek z nákupního režimu, oblečení, jídlo, pečivo, sběratelské předměty nalezené Simíkem nebo umělecké předměty vytvořené Simíkem (knihy, obrazy, sochy, fotografie). Zároveň lze kopírovat unikátní věci, jako jsou obrazy nakreslené Simíkem.

Jak vydělat spoustu peněz v The Sims 4?

Jak získat více Simoleonů? Hotovostní kódy pro The Sims 4: Chcete-li získat 1 000 Simoleonů, zadejte „rosebud“ nebo „kaching“; Chcete-li získat 50 000 simoleonů, zadejte „motherlode“.

Kde koupit auto v Sims 4?

Pro nákup vozidel si můžete stáhnout auta pro Sims 4 nebo si koupit autíčko v sekci nákupu a pomocí kláves Shift+] jej začneme zvětšovat na velikost skutečného auta. Pokud jste udělali auto příliš velké, pomocí kláves Shift+[ jej zmenšete na požadovanou velikost.

Jaké dovednosti jsou potřebné pro podnikání v Sims 4?

  • Produktivita (Ideální nálada je sebevědomí. Denním úkolem je psát zprávy.)
  • Dosáhněte úrovně 4 dovednosti Charisma
  • Dosáhněte úrovně 2 dovednosti Logika

Jak najmout více pracovníků pro váš obchod v The Sims 4?

Klikněte na tlačítko «Spravovat zaměstnance» na panelu «Vlastnictví» a najměte zaměstnance. Budete potřebovat alespoň jednoho kuchaře, jednoho správce a jednoho číšníka. Můžete najmout zkušenější pracovníky, ale budou stát více, což může být pro novou restauraci obtížné.

Jak přidat prodejce do The Sims 4?

Zaměstnanci obchodu v Sims 4 Pusťte se do práce!

Není potřeba, aby byl váš Sim ve vašem obchodě přítomen 24 hodin denně bez spánku nebo odpočinku. K tomu můžete pozvat najaté prodejce prostřednictvím nabídky pokladny. Bude obsahovat seznam uchazečů o pozici a částku, za kterou každý z nich souhlasí s prací.

Zajímavé:  Jak změnit 4 na 64 v The Sims 32.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»