News

Kde získat česnek od upírů v The Sims 4

Upíři v The Sims 4 jsou nadpřirozená stvoření, která se živí krví a mají řadu neobvyklých schopností a slabostí. V této příručce zjistíme, jak z postavy udělat pijavice krve, jaké má vlastnosti a jak se zotavit z vampirismu.

Jak se proměnit v upíra v The Sims 4

  • Vytvořte upíra během vytváření postavy. Můžete si vybrat upíří vlastnosti a přizpůsobit vzhled a osobnost svého Simíka.
  • Kousnout od jiného upíra. Chcete-li to provést, musíte ve hře najít postavu upíra pomocí schopnosti „Create Vampires“. Zhypnotizuje vašeho Simíka, kousne vás do krku a pak vám dá ochutnat jeho krev. Nový konvertita se hned tak nestane plnohodnotným upírem. Transformace trvá tři dny a je doprovázena objevením se zvláštních emocí — strašlivým hladem a averzí k jídlu.
  • Používání cheatů. Otevřete konzolu, zadejte kód vývojáře testy jsou pravdivéa pak stats.set_stat commodity_BecomingVampire 2160 — během několika dní se Simík promění v upíra. Můžete také použít kód traits.equip_trait trait_OccultVampire. Okamžitě promění Simíka v upíra (bez transformační animace).
  • Zrození upíra. Upíři se mohou objevit v rodině pijavic nebo z dvojice upíra a obyčejného Simíka. Pravděpodobnost narození zlých duchů je v tomto případě 50%.

Upíři mají jedinečný vzhled, který lze upravit v editoru postav. Mohou to být ostré zuby, bledá kůže, červené oči a další znaky charakteristické pro tohoto zlého ducha. Upír si také může vybrat temnou nebo světlou stranu, což ovlivňuje jeho chování a vztahy s ostatními postavami.

Upíří schopnosti v The Sims 4

Upíři mají různé nadpřirozené dovednosti, které lze rozvíjet získáváním bodů schopností.

  • teleportovat se na různá místa na mapě;
  • proměnit se v netopýra a létat po městě;
  • hypnotizovat ostatní postavy a ovládat jejich činy;
  • vytvářet nové druhy nápojů, které mohou ovlivnit jiné postavy;
  • rychleji hojí rány a zranění;
  • cítit krev.
Zajímavé:  Jak pojmenovat muže v The Sims 4.

Upíří slabiny v The Sims 4

Upíři mají několik slabin, které mohou ovlivnit jejich životy a chování. Jednou z hlavních slabin je zranitelnost vůči slunečnímu záření. Upíři hoří na slunci rychleji než běžní Simíci a dostávají z něj poškození. Dalším rysem je zranitelnost vůči česneku, který může upíry oslabit.

Upíři mají také žízeň po krvi. Utrpí škodu, pokud toho dostatečně nevypijí. Ve hře jsou zranitelní vůči infarktu, jako ve většině kultur. Mohou mít také strach z vody, ohně a vlkodlaků.

Jak vyléčit vampirismus v The Sims 4

Vampirismus můžete vyléčit pomocí speciálního léku. Recept se stane známým po 15. úrovni znalostí o upírech. Chcete-li vytvořit lék, musíte nasbírat řadu ingrediencí a použít alchymistický stůl. Přineste k barovému pultu 10 stroužků česneku, 10 krvavých plodů a 10 vlčích kořenů.

Postavy mohou tento nápoj použít k léčení ostatních upírů přidáním nápoje do svého zavazadla a bitvou s upírem. Pokud je bitva vyhrána, bude protivník vyléčen z vampirismu.

Titulní fotka: The Sims 4

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»