Jak

Jak chytit smrt v Sims 4

Příteli! Nezapomeňte, že za každou dobrou odpověď ohledně her platíme až 2.5 rublu. Platíme jednou měsíčně na mobilní telefon nebo yoomoney (Yandex Money). Pravidla jsou zde.

Existuje několik způsobů, jak být svědky smrti v The Sims 4. Zde jsou některé z nich: 1. Nemoc: Jedním ze způsobů, jak vidět smrt v The Sims 4, je přivodit Simíkovi vážnou nemoc a neléčit ji. Simíka můžete například nakazit smrtelnou nemocí, jako je rakovina nebo chřipka, a neposkytnout mu lékařskou péči. Nakonec váš Simík na nemoc zemře a vy se jí budete moci stát svědkem. 2. Hlad: Pokud váš Simík nedostane dostatek jídla, může zemřít hlady. Chcete-li to provést, můžete mu zabránit v jídle po dlouhou dobu nebo omezit jeho přístup k jídlu. V důsledku toho váš Sim zemře hlady a vy budete moci být svědky jeho smrti. 3. Utonutí: Můžete zařídit situaci, ve které se váš Simík utopí. Můžete ho například přimět plavat v bazénu bez žebříku nebo mu dát vodu do koupele příliš horkou, aby se utopil. Když váš Simík zemře utonutím, budete toho moci být svědky. 4. Oheň: Pokud chcete, aby váš Simík zemřel při požáru, můžete v jeho domě zapálit oheň a zabránit mu v opuštění budovy. Až váš Simík uhoří, budete moci být svědky jeho smrti. Je důležité si uvědomit, že vytváření situací, kdy Simíci zemřou, může být pro některé hráče šokující a nepříjemné. Buďte prosím opatrní a ujistěte se, že jste vy i vaše publikum na takové scény připraveni.

Zajímavé:  Jak najít dort v The Sims 4.

Napište odpověď a vydělávejte peníze

Pro přidání odpovědi se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.

Jak vytvořit hudbu v nesouladu pomocí robota?

ptá se Kira
TanyaA odpovídá:

Chcete-li přehrávat hudbu na Discord prostřednictvím robota, můžete použít hudebního robota, jako je Rythm, Groovy, FredBoat a další. Zde jsou ukázkové kroky pro použití robota Rythm: 1. Pozvěte robota na svůj Discord server tak, že přejdete na jeho webovou stránku (např. https://rythmbot.co/) a . Přečtěte si více

Jak otočit blok v Postavte loď a najděte poklad?

ptá se Kira
TanyaA odpovídá:

Chcete-li otočit blok ve hře Postav loď a najdi poklad, musíte postupovat takto: 1. Přesuňte kurzor na blok, který chcete otočit. 2. Klepněte pravým tlačítkem myši na blok. 3. V zobrazené kontextové nabídce vyberte možnost „Otočit“. 4. Blok se otočí o 90 stupňů. Přečtěte si více

Jak zabít smrt v sims 4?

Zapněte hru. Vyberte město a poté rodinu. Vstupte do stavebního a nákupního režimu. V nákupech klikněte na tlačítko „Položky podle místnosti“, druhé tlačítko shora v levém rohu, pod tlačítkem s domem.

Dále vyberte kuchyň (tlačítko s plynovým sporákem) a klikněte na ni. Najděte mikrovlnnou troubu (kuchyňské potřeby pro domácnost), přesuňte kurzor a klikněte na ni. Kupte si výrobník popcornu Sweet Kane a umístěte jej na vámi zvolené místo. Dále vstupte do životního režimu, vyberte postavu a najeďte myší na výrobce popcornu, klikněte na něj a vyberte akci „Vyrobte popcorn na másle“. Chvíli počkejte, než se popcorn uvaří. Znovu přesuňte kurzor na popcorn a vyberte požadovanou akci, například „vezměte si porci“. Pokud vaše kuchařské dovednosti nejsou na stejné úrovni, popcorn se může připálit. To jsou všechny triky.

Zajímavé:  Jak plyne čas na univerzitě Sims 4.

Nové barvy pleti v The Sims 4 (Sims 4) jsou další materiály.

Nejjednodušší je proto stáhnout si barvu pleti, která se vám líbí.

Stahovat můžete například ze stránek:

A zkopírujte soubory do složky na adrese:

3R0Ig9exUuTnIFJHvWJy2iUBEnXDqC.png

Doporučení: Při umísťování souborů do složky Mods se doporučuje vytvořit samostatnou složku pro každou kategorii (šaty/trička/kůže/kosmetika atd.), s tímto rozdělením souborů bude snazší uvolnit místo nebo najít závadný soubor bez smazání všech dalších materiálů a modů.

Chcete-li povolit/zakázat režim okna hry Sims 4 (Sims 4), musíte přejít do nastavení hry:

bSF0DeT11aVRTNyFeP17EUComwvlUAk.png

Menu

V části „Typ obrazovky“ vyberte požadovaný režim: V okně, v okně na celou obrazovku nebo na celou obrazovku.

Při volbě režimu v okně nebo celé obrazovky musíte určit rozlišení obrazu, ve kterém bude vhodné hrát (pro celou obrazovku se doporučuje zadat aktuální rozlišení monitoru).

Po změně typu obrazovky nezapomeňte kliknout na tlačítko „Použít“. Hra přijme potřebné parametry a pokud vám budou vyhovovat, budete muset změny potvrdit ve vyskakovacím menu:

změny

Počítačová hra «Simíci», který vychází od ledna 2000, nepřestává získávat na popularitě.

V září 2014 byla vydána čtvrtá série hry.

Jasnou výhodou videoherní série Sims je, že každý účastník si může znovu vytvořit svůj vlastní individuální svět vztahů, kde se události a akce blíží realitě.

Takže třeba dort je potřeba na dovolenou. Podle zavedených pravidel si v The Sims 4 nemůžete koupit dort, ale můžete si ho uvařit. Hlavní podmínkou pro vytvoření dortu je přítomnost chladničky a trouby.

Možná možnost koláče přímo závisí na úrovni dovednosti, konkrétně:

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»