Jak

Ve kterém světě dělat archeologii v Sims 4

Archeologie je dovednost v Sims 4 Jungle Adventure.

Emocí spojenou s dovedností je všímavost.

Zvenčí se zdá, že život archeologa je nepřetržité dobrodružství. Samozřejmě! Neustále cestuje do tajemné Selvadorady, razí si cestu džunglí, bojuje s krvelačnými pakomáry, statečně sestupuje do kobek plných důmyslných pastí, zlých kostlivců a hlavně pokladů.

Jistě, jistá dávka romantiky v této věci je, ale většina práce archeologa je vyhrabávání hromad různých historických trosek, čištění artefaktů od špíny a zjišťování jejich pravosti.

Hromady odpadků lze nalézt pouze v selvadoradských džunglích a ruinách. Jsou podobné běžným hromadám, ve kterých najdete kovy nebo krystaly, ale kopání zabere mnohem více času, protože je potřeba vše pečlivě změřit, nafotit a nepoškodit obsah. Je dobré, že tato aktivita zvyšuje váš ukazatel volného času. Nezkušený archeolog může odstranit pouze jeden předmět z hromady. S přibývajícími dovednostmi se naučí rychle nacházet hromady v džungli a předem připravit místa vykopávek, aby z nich vytěžil více předmětů a pracoval jako tým.

Místa vykopávek obsahují starověké omské artefakty, části reliktů, kostní moučku a běžné fosilie. Artefakty přicházejí ve dvou podobách: hrouda špíny nebo předmět neznámé pravosti. V prvním případě je musí nejprve očistit od nečistot na stole archeologa. Stejné hrudky bahna lze zakoupit od obchodníků na trhu po úplném zvládnutí dovednosti Selvadoradské kultury.

Zajímavé:  Jak přejít na první osobu v The Sims 4.

Autenticita artefaktů se také zjišťuje u stolu archeologa. A to je v této dovednosti nejnudnější činnost, která také rychle vede k úbytku volného času. Dobré je, že můžete zaplatit expertovi §25 a artefakt obdržíte poštou druhý den. Na úrovni dovednosti 9 se však sama postava stane expertem a začne rozpoznávat artefakty zaslané poštou. Pravda, ne pro 25 §, ale pro několik tisíc simoleonů.

Na základě výsledků zkoumání se může ukázat, že artefakt je padělek nebo pravý předmět. Skutečné artefakty mají kvalitu: špatnou nebo skvělou. Artefakty nízké kvality mají znatelné vady a mají mnohem nižší hodnotu.

Archeolog má několik dalších zajímavých možností. Od úrovně dovednosti 5 může extrahovat prvky z kovů a krystalů a předmět poté nezmizí, to znamená, že z něj lze získat několik prvků. Od úrovně dovednosti 7 se archeolog naučí, jak řezat krystaly, aby je mohl použít v relikviích. Od úrovně dovednosti 8 bude schopen napsat vlastní učebnici archeologie a od úrovně dovednosti 10 se naučí přednášet několika posluchačům.

Doma lze stůl archeologa zakoupit ve stavebním katalogu, ale na dovolené tento režim není dostupný. Pokud se nemůžete dočkat, až začnete v Selvadoradě, můžete použít stůl „nikoho“ na trhu nebo si koupit svůj vlastní od jakéhokoli obchodníka na trhu a poté jej umístit ze svého zavazadla. Někdy se stoly nacházejí v chrámech.

Dovednostní schopnosti

Postava může kopat hromady v Selvadoradské džungli.

Postava může získat artefakty z hlíny (na stole archeologa). Po dokončení práce získá moodlet „Retrieved Object“ (pozor + 1 na 3 hodiny).

Postava může předkládat artefakty k ověření podle §25.

Postava může studovat historické předměty. Například obrazy visící na stěnách v chrámech, nebo sochy. To je téměř totéž jako „Prohlížet“ umělecká díla, ale postava si také něco zapisuje do telefonu. Tato akce mírně zvýší dovednost a může se objevit nálada „Genuine Interest“ (pozor + 1 na 2 hodiny).

Zajímavé:  Jak spustit Sims 4 při 30 fps.

Postava může nezávisle určit pravost artefaktů na stole archeologa. Po dokončení práce dostane moodlet „Genuine Thing“ (pozor + 2 na 3 hodiny).

Postava může hledat hromady v džungli (klikněte na zem). Někdy se někde nedaleko od něj okamžitě objeví parta, a pokud se neobjeví, archeologická dovednost se stále mírně zvýší.

Postava se může naučit archeologickému výzkumu z uznávaných artefaktů a fosilií. Tím se mírně zvýší schopnost archeologie a objeví se nálada „Thirst for Research“ (pozor + 1 na 3 hodiny).

Postava dokáže extrahovat prvky z krystalů a kovů (na stole archeologa). V tomto případě kov (krystal) nezmizí, to znamená, že z jednoho předmětu lze extrahovat několik prvků.

Postava může nejen vykopat hromadu a vytěžit jeden předmět, ale také správně připravit místo výkopu. Poté můžete získat několik předmětů a pracovat v týmu s dalšími postavami. Takové vykopávky samozřejmě zaberou ještě více času.

Postava může zpracovávat krystaly na archeologickém stole a získávat broušené kameny.

Postava může diskutovat o dávné historii v rozhovoru.

Postava může napsat učebnici archeologie na počítači (s dovedností psaní 0). Ostatní postavy se budou moci naučit tuto dovednost z této knihy.

Postava se stane slavným odborníkem v oboru archeologie. Nyní mu domů budou poslány artefakty neznámé pravosti. Po posouzení jejich pravosti může postava dostat za svou práci cca 3000–5000 Kč. Samozřejmě, pokud se ukáže, že jsou skutečné. Kliknutím na schránku můžete takové zásilky odmítnout.

Postava může přednášet skupině posluchačů (tím se zvýší jejich archeologická dovednost). Pokud byla přednáška úspěšná, přednášející získá moodlet „Vědecký průlom“ (pozornost + 2 na 2 hodiny) a posluchači moodlet „Neuvěřitelná přednáška“ (štěstí + 1 na 3 hodiny).

Postava častěji nachází vzácnější artefakty.

Jak rozvíjet dovednost

  • kopat hromady;
  • hledat hromady v džungli;
  • připravit místa výkopů;
  • extrahovat nalezené artefakty z bahna a určit jejich pravost;
  • číst učebnice této dovednosti;
  • prozkoumat mechanismy v chrámech (ve formě čtyř misek na stojanech);
  • poslouchejte přednášky od postavy s archeologickými dovednostmi úrovně 10.
Zajímavé:  Jak změnit náladu v The Sims 4.

Archeologická dovednost v The Sims 4: Dobrodružství v džungli

Náhled poskytla EA Rádi pátráte po prastarých artefaktech a nebojíte se dobrodružství? Chcete vytvářet cenné dědictví a sbírat je? Pak je archeologická dovednost to, co potřebujete! vykopávkySmyslem archeologie v herním setu The Sims 4: Jungle Adventures je provádět vykopávky za účelem nalezení artefaktů, ze kterých můžete sestavit sbírku. „Starověké omské artefakty«. sbírka starověkých omských artefaktůNavíc dosažením maximální úrovně archeologické dovednosti můžete získat dobré Simoleony! Samozřejmě, že se nestanete similionářem jen s touto dovedností, ale dokážete se uživit tak, že archeologii můžete dělat jen tehdy, pokud se této věci budete chtít věnovat naplno. stůl archeologa

Charakterové rysy a smysl života

specialista na archeologii a pravidelný muzejní

Vlastnost «Génius» dobře se hodí k archeologii, protože když jsou Simíci v bdělé náladě, naučí se to rychleji. Absolutně všechny činnosti spojené s archeologií dělají Simíky pozornými – doporučený charakterový rys prostě poskytne další malou výhodu. Nebylo by na škodu zvolit si životní cíl.“Specialista na archeologii“, protože to jde dobře s touto dovedností. Všechny jeho podmínky lze snadno splnit při současném rozvoji dovednosti, abyste nakonec získali odměnu v podobě nové charakterové vlastnosti“Muzeum pravidelné«.

Příprava na archeologii

Herní sada představuje mnoho způsobů, jak rozvíjet dovednost Archeologie, ale mnoho z nich se odhalí až s postupem v dovednosti, takže se podíváme na dvě základní, které jsou k dispozici hned na začátku. Vědomosti o archeologii můžete získat z knih zakoupených prostřednictvím knihovny. Tím, že budete při čtení pozorně naladěni, můžete dovednost poměrně rychle rozvíjet. Tento způsob je však docela nudný a neprozrazuje hlavní hratelnost. rozvíjení archeologických dovedností s knihamiJe lepší zahodit první možnost a začít vykopávat v džungli od první úrovně. Zároveň kromě rozvíjení dovedností najdete nějaké artefakty a naučíte se novou hratelnost. vykopávky v džungli

Zajímavé:  Jak vyrobit skleník v The Sims 4.

Fáze dovedností

Úroveň 1

Na počáteční úrovni je k dispozici schopnost provádět vykopávky v džungli. kopat hromaduZpočátku nejčastěji narazíte na hromady zeminy, ze kterých je potřeba dodatečně vytěžit artefakty přes pracovní stůl archeologa. získat artefakt z archeologova stolu

Úroveň 2

studovat historická místa

Váš mladý archeolog nyní může studovat historické předměty pomocí akce «Studujte historické předměty» Více historických hodnot lze nalézt v chrámech, kde jsou prostě na každém kroku, nebo in Alamsky Muzeum archeologie v oblasti Puerto Lamante. Tato akce přidává pozorný moodlet, který se bude hodit pro rozvoj dovednosti Archeologie. Po dosažení maximální úrovně dovedností ztrácí tato akce smysl.

Úroveň 3

ověřit pravost artefaktu

Od této úrovně se otevře klíčová akce v dovednosti Archeologie. Dříve nalezené artefakty během vykopávek lze nyní ověřit jako autentické. Pokud je artefakt pravý, bude po dokončení akce přidán do sbírky. Pokud ne, můžete jej pouze prodat nebo si ponechat jako suvenýr.

Úroveň 4

hledat hromady

Po dosažení čtvrté úrovně můžete sami hledat hromady pro vykopávky. Stačí kliknout na pozemek a vybrat akci «Hledej hromady», načež se objeví hromádka a Simík se k ní přiblíží, ale tato akce nebude vždy úspěšná.

Úroveň 5

Nyní můžete provádět výzkum s nalezenými artefakty na archeologickém stole. Akce nepřináší nic zvláštního než dobrý způsob, jak rozvíjet dovednost a dosáhnout všímavého moodletu. Můžete také extrahovat prvky z nalezených kovů nebo krystalů na stejné archeologické tabulce. Kromě toho lze z jednoho kovu nebo krystalu extrahovat více než jeden prvek. extrahovat prvekVýsledné prvky lze použít k obnovení určité nálady. Stačí je umístit do místnosti se Simíkem a vybrat vhodnou akci. emocionální atmosféru prvků

Úroveň 6

Gratulujeme! Máte již dostatek archeologických zkušeností pro profesionálnější vykopávky. Použití nové akce «Připravte místo výkopu» Můžete odhalit mnohem více artefaktů než dříve. připravit místo výkopuKromě toho lze po přípravě provádět vykopávky společně s dalšími postavami pomocí akce «Kopat spolu». Na jedné hromádce mohou pracovat 4 Simíci současně. vykopávky s jinými postavamiVšimněte si, že pokud uděláte připravený výkop sami, budete schopni najít více artefaktů, než kdybyste to dělali s ostatními. Provádět vykopávky společně s nehráčskými postavami není tak výnosné jako dělat to sám, ale je to rychlejší. Rychlost nebo množství je na vás.

Zajímavé:  Jak získat cukrovou lebku v Sims 4.

Úroveň 7

Dosáhli jste velmi zajímavého bodu – vytváření relikvií! Vezměme to popořadě: Počínaje touto úrovní dovedností se při vykopávkách občas setkáte reliktní základny, které lze kombinovat s Relic Tops. Relikvie lze nalézt v pokladnicích v chrámech. Jakmile budete mít relikvii a její základnu v zavazadle, lze je propojit. spojte základnu s vrcholem relikviePak se stále na stejné úrovni dovedností otevírá možnost zpracovávat krystaly na stole archeologa. zpracování krystalů na stole archeologaNyní, když máte v zavazadle zpracovaný krystal, můžete jej spojit s hotovou relikvií. Nejsou to součásti sbírek, ale správně vytvořené relikvie v sobě nesou obrovskou sílu, o které se více dozvíte v samostatném průvodci. vložte krystal do relikvie

Úroveň 8

psaní manuálu o archeologii

Váš Simík může psát knihy o archeologii přes počítač a ctižádostiví archeologové se tuto dovednost mohou naučit z vašich příruček.

Úroveň 9

Stal jste se natolik profesionálním archeologem, že jste upoutal pozornost jednoho Vincenta „Lovce lebek“ a Simsonova institutu, kteří čas od času pošlou vašim Simíkům, aby ověřili jejich pravost. Čas od času obdržíte podobná upozornění, po kterých se požadovaný artefakt objeví ve vaší schránce. A nesnažte se delegovat tuto práci na jiné, nebude to fungovat 🙂 vlastní autentizacePo odvedené práci nezapomeňte artefakt poslat zpět. Za vykonanou práci budete štědře odměněni. Na poměry The Sims jsou to docela slušné peníze za práci, která zabere zhruba hodinu herního času. pošlete artefakt zpět

Úroveň 10

Gratulujeme! Stal jste se legendárním archeologem! sbírka relikviíNyní můžete přednášet stejným mladým archeologům, jako jste kdysi byli, a využít výhod nové komunikační akce „Udělejte přednášku o archeologii. ». přednášet o archeologii ostatním SimíkůmJakmile při vykopávání dosáhnete maximální úrovně dovedností, je mnohem pravděpodobnější, že narazíte na základny relikvií, cenné relikvie, pravé artefakty a také vzácnější relikvie v truhlách s pokladem do sbírky.»Omišské poklady«. sbírka omiských pokladůDovednost Archeologie je jednou z nejlepších vlastností herní sady»dobrodružství v džungli» S ním můžete sbírat sbírku, vydělávat Simoleony a vytvářet krásné dědictví, kterými můžete ozdobit svůj domov. Dovednost se dobře hodí ke klíčovému rysu herního setu – prozkoumávání chrámů a džunglí. Co si myslíte o archeologii v The Sims 4 Dobrodružství v džungli?

Zajímavé:  Jak změnit postele v Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»