News

Kde je v Sims 4 česnek od upírů?

V The Sims 4 se upíři přestali schovávat, takže jejich okolí naléhavě potřebovalo způsoby, jak se chránit před jejich ostrými tesáky a mentálními kouzly. Poté, co na internetu nasbírali některé protichůdné informace, se výzkumníci obrátí na starověké svazky, kde mohou najít spoustu zajímavých věcí. Dovednost je stejně užitečná jak pro upíry, tak pro smrtelníky.

Pro pijavice obsahuje mnoho zajímavých receptů a způsobů, jak získat alternativní zdroje potravy, navíc se při studiu vampirismu shromažďují body upírských schopností; Mladý upír často přijímá hovory od Vlada z Forgotn Hollow, komunikace s nímž také zvyšuje jeho dovednosti. Smrtelníci se naučí chránit svůj domov česnekem a speciálními lektvary. Na poslední úrovni dovednosti můžete vyrobit „nejlepší lék na vampismus“, který můžete sami vypít, násilím nalít do obzvlášť ošklivého upíra poté, co mu nejprve dáte klobouk ve férovém boji, nebo přesvědčíte svého milovaného. (nejlepší přítel) podstoupit léčbu nadměrné bledosti a zubatosti.

Dovednost má 15 úrovní, ale dosažení nové úrovně trvá méně času než obvykle. Vzhledem k tomu, že dovednost se učí z knih, je vhodné nastavit vlastnost „Peace and Quiet“ na oblast.

Recepty uvedené ve starých knihách nelze připravit bez přísad (vlčí kořen, česnek a krvavé plody) a ve velkém množství. S přibývajícími dovednostmi se postava učí, kde koupit semena, ale jsou tak drahá, že je lepší sbírat ovoce zdarma ve Forgotn Hollow a předem je zasadit na svůj pozemek. Všechny lektvary se připravují na barovém pultu na úrovni mixologie 1. Budete se muset také zásobit penězi, protože vampirismus je drahý koníček.

Zajímavé:  Jak přidat své vlastní obrazy do The Sims 4.

Dovednost je důležitá pro životní cíle Vampire Master a Good Vampire.

Moodlety související s vampirismem si můžete prohlédnout zde.

Dovednostní schopnosti

Postava může vyhledávat informace o upírech na internetu (záložka „Secrets of Vampires“). V budoucnu se na stejné záložce objeví vše, co souvisí s vampirismem.
Když má výzkumník moodlet „Nudný výzkum o upírech“ (nuda + 1 na 4 hodiny), je čas koupit si první díl učebnice o upírství. Dá se koupit v knihovně za §1, nebo chytit při rybaření v Forgotn Hollow.

Výukový program vampirismu úrovně 1 bude k dispozici online.
Postava si může objednat krevní balíček za §50 online, i když není upír.
Postava si může z ryb a žab přímo v zavazadlech vytvářet volné balíčky krve.

Postavička může vyrábět ozdoby z česneku: prýmky (5 jednotek česneku), věnce (10 jednotek) a girlandy (15 jednotek). Akce je dostupná kliknutím na hromadu česnekových hlav v zavazadle. Hotová řemesla mohou být zavěšena kolem domu, aby vyděsila nečekané návštěvníky s tesáky.

Postava si může zakoupit učebnici vampirismu 150. úrovně za §XNUMX pomocí počítače nebo police.

Postava může sdílet znalosti o upírech v rozhovorech, což mírně zvýší dovednost partnera.

Postava si může koupit Blood Fruit Seeds (300 §), Wolfroot (250 §) a Siksima Mosquito Trap Seeds (350 §). V sáčku jsou obvykle pouze dvě jednotky rostliny.

Postava může v baru připravit krvavý ovocný salát (úroveň vaření 1) a drink Bloody Mania. Bez krvavých plodů v zavazadle je nelze připravit. Když pojídáte salát, postava dostane moodlet «Vkusné jídlo pro upíry!» (štěstí + 1 na 4 hodiny). Tyto potraviny způsobují smrtelníkům nevolnost.

Postava si může zakoupit učebnici vampirismu 250. úrovně za §XNUMX pomocí počítače nebo police.

Postava může připravit koktejl „Ochrana před slunečními paprsky“ (2 česneky, 1 krvavý plod). Po dobu 4 hodin bude chráněn před sluncem (moodle „Sunny Delight“, vzrušení + 3).

Zajímavé:  Jak se zbavit slabin v Sims 4.

Postava může připravit koktejl „Ochrana před upíry“ (2 vlčí kořeny). Upír to nebude moci pít a smrtelník bude mít moodlet „Pití koktejlu „Ochrana před upíry““ (důvěra + 3 na 4 hodiny). Zatímco je lektvar v platnosti, postava je odolnější vůči mentálním vlivům upíra a také může upíra odmítnout, když ho nutí sdílet „extra“ krev. Účinek lektvaru možná závisí na jeho kvalitě, protože ochrana ne vždy funguje tak, jak by měla.

Postava si může zakoupit průvodce upírstvím na vysoké úrovni za §1000 pomocí počítače nebo knihovny.

Postava může připravit koktejl Dose of Change (2 wolfroot, 2 česnek, 2 bloodfruit, 1000 §). Pokud ji upír vypije, všechny získané schopnosti a slabosti se resetují a body schopností lze přerozdělit.

Postava může připravit koktejl „Nejlepší lék na vampirismus“ (10 vlčích kořenů, 10 krvavých plodů, 10 hlav česneku, 2500 §). Upír to může vypít sám. Můžete ji na upíra nalít i násilím. Chcete-li to udělat, musíte s ním řádně zničit svůj vztah (před bojem), dát lektvar do zavazadla a použít interakci „Kill a Vampire“. Pokud smrtelník vyhraje boj, postříká lektvarem poraženého ghúla. Upír může nabídnout lektvar dobrému příteli nebo milenci v záložce přátelského chatu (lektvar musí být opět v zavazadle). Lektvar funguje dobře, stačí ho vypít sám. V ostatních případech je to zabugované (upír není vyléčen, pouze se resetují schopnosti jakoby po „dávce změny“).

Jak rozvíjet dovednost

  • komunikovat s Vladem (pro upíry);
  • vyhledávání informací o upírech na internetu;
  • číst učebnice této dovednosti;
  • dělat řemesla z česneku;
  • naučit se dovednost v pozorné náladě.

Obrázky

Sims 4: Česnek lze použít k výrobě voňavých řemesel, která odpuzují upíry.

Česnek lze použít k výrobě voňavých řemesel, která odpuzují upíry.

Sims 4: S koktejlem Vampire Defense se váš Simík může zbavit mentálních vlivů. Jednoduše z toho „vyčerpají“.

Díky koktejlu Vampire Protection se postava může zbavit mentálních vlivů. Jednoduše z toho „vyčerpají“.

Zajímavé:  Jak převést peníze do obchodu v The Sims 4.

Jak zabít upíra v Sims 4: všechny možné způsoby

Jak zabít upíra v Sims 4 zajímá nejen ty, kteří si hrají s nesmrtelnými tvory (které jsou navíc otravné). Pokud si chcete zpestřit hru a stát se lovcem zlých duchů, pak budete potřebovat mnoho metod, jak se zbavit otravných ghúlů.

Jak zabít upíra v Sims 4?

Fantastická stvoření, která pijí krev, aby uhasila svou žízeň, se objevují ve hře s herní sadou Vampires. A první, čeho si hráč může všimnout, je, že jsou nesmrtelní.

Nebojí se smrti, nedokážou zestárnout jako běžní Simíci. Pokud vás ale pijavice opravdu unavují, pak pro vás máme kompletní seznam toho, na co umírají upíři v The Sims 4.

Zabití upíra v The Sims 4 utopením, hladověním, elektrickým šokem nebo přemírou emocí nebude fungovat. Když se úroveň žízně stane kritickou, postava na osobu zaútočí, utiší její hlad nebo sní krvavé ovoce. V bazénu bude plavat věčně a nedojde ani k přepracování.

Na co umírají upíři v Sims 4?

Dokážete ale v The Sims 4 zabít upíra? ANO.

  • ponechání Simíka na slunci (zejména pokud má Sun Sensitivity, kterou lze získat jako bonus);
  • založit oheň;
  • nakrmte Simíka žvýkačkou třikrát (protože Simíka nelze zabít v žaludku žvýkačky okamžitě);
  • léčit vampirismus a zabíjet pomocí obvyklých metod. Utopit, vyhladovět, nechat v chladu a tak dále. Jediné, na čem záleží, je vaše vynalézavost.

Slunce přichází na pomoc. Při vystavení slunečnímu světlu se nejprve objeví náladovka „červené teplo“. Pak se postupně ztrácejí upíří schopnosti a nakonec postava vyhoří.

Sofistikovaný způsob, jak zabít upíra v Sims 4 — zavřít nebohého pijavice v místnosti bez stropu. Chcete-li to provést, jednoduše nejprve postavte místnost a odstraňte její strop. Dále nalákejte upíra do této místnosti, klikněte na dveře a vyberte akci „Zamknout pro všechny kromě (jméno vašeho Simíka)“. Poté stačí opustit místnost. Sám upír ji již nebude moci opustit.

Zajímavé:  Jak se mohou teenageři dostat do Woohoo Sims 4.

Oheň může být také smrtící – oblíbený způsob, jak se hráči zbavit otravných Simíků.

Po získání patnácté úrovně dovednosti vampirismu si můžete připravit nápoj a proměnit se ve smrtelníka. Pokud přidáte drogu do svého zavazadla a poté uspořádáte bitvu s krev sajícím Simíkem a vyhrajete, nakonec se z nepřítele stane jednoduchý člověk. A pak nebude těžké ho přivést k smrti.

Vstupenkou do dalšího světa může být i přežvýkavá rostlina. Na upíry působí stejně jako na běžné Simíky.

Jak se chránit před upírem v Sims 4?

Také vás už nebaví, že s vydáním herního setu Vampires Vladislaus Stroud pravidelně navštěvuje vašeho Simíka a pije krev vašeho bezmocného Simíka? A jsme z toho tak unavení! Tomu se ale dá předejít, pokud víte, jak se v Sims 4 chránit před upírem.

Vampirism Skill

Postavy s vysokou schopností vampirismu vědí, jak se v The Sims 4 chránit před upírem. Můžete jej získat vyhledáním informací o upírech v počítači. Poté si můžete přečíst příslušné knihy a dozvědět se více a více o těchto nočních tvorech.

Pokud nechcete trávit čas učením se této dovednosti, můžete ji rychle rozšířit pomocí kódu. O tom, jaké kódy lze použít k zvládnutí vampirismu, jsme si povídali v článku o cheaty pro zlepšení dovedností a kompletní seznam kódů pro upíry.

Na dvanácté úrovni vampirismu si můžete připravit ochranný koktejl. Způsobuje odolnost vůči hypnóze a dalším upírským schopnostem. A patnáctá úroveň vám umožní vytvořit kompletní lék na vampirismus.

česnek

Rozvíjením své vampýrské dovednosti získávají takové postavy nové dovednosti. Patří mezi ně pletení česnekových copánků a věnců. Jsou dostupné na páté úrovni.

Abyste ochránili pouhé smrtelníky před ztrátou krve, můžete je krmit česnekem a česnekovými pokrmy. Bloodsuckers tento zápach nesnesou. A kromě toho chrání před upíří hypnózou.

Zajímavé:  Jak zlepšit kvalitu rostlin v The Sims 4.

Pokud dáte copánek jednoduchému Simíkovi, upír se k němu nebude moci přiblížit. Bude mít negativní náladu. Na místě lze zavěsit česnekové girlandy. A pokud pověsíte dostatek copánků, girland a věnců, nebude moci pijavec používat své schopnosti u vás doma!

I kousnutí upírem může být unikátní metodou ochrany. Dokud se předchozí zranění nezahojí, žádný upír nebude moci „hodovat“ na Simíkovi.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»