News

Jak si vytvořit vlastní město v The Sims 4 pomocí modů

Sims 4 Custom Worlds & How to Create Your own CC (Stáhnout) 2024

Vlastní světy Sims 4

Vlastní světy Sims 4

Přizpůsobení věcí podle našich představ je základní vlastností, kterou Sims 4 dělá správně. Poskytuje nám příležitost vytvořit si svět, ve kterém bychom chtěli žít. Na vlastní světy The Sims 4 vytvořené mnoha moddery je radost se dívat, ale to není to, co tu děláme.

Dnes se budeme zabývat definicí vlastních světů a položíme si kritické otázky týkající se nich. Ukážeme vám také, jak si vytvořit svůj vlastní svět, a poskytneme vám několik vlastních světů, které můžete použít ve hře a získat inspiraci. Pojďme se tedy bez dalších řečí pustit do článku.

Co je to vlastní modifikace světů?

Přemýšlejte o vlastním světě jako o světě, který je vytvořen zcela od nuly hráčem. Tento svět lze převést na soubor typu save, který se používá ke sdílení s ostatními, kteří chtějí být jeho součástí. Existují dva způsoby, jak získat přístup k vlastnímu světu: stáhněte si mod, který má vše vestavěné, nebo si jej vytvořte sami!

Zajímavé:  Jak najít ostrov v The Sims 4.

Můžete do Sims 4 přidat vlastní světy?

Samozřejmě, a je to také docela snadné. Vše, co musíte udělat, je stáhnout si mody vašeho vlastního světa z webové stránky (Sims Resource má dobré). Po jejich stažení vložte soubor nebo složku do cílového umístění souboru sims 4. Jedná se o stejné kroky jako při instalaci jakéhokoli jiného modu.

Nejprve si z libovolné webové stránky stáhněte mod, který se vám líbí, a po stažení jej rozbalte. Primárně jde o balíček WinRar. Po rozbalení souboru instalátor odešle tyto soubory do vámi zvolené složky (aplikace se vás zeptá, kam má být rozbalený soubor umístěn). Zkopírujte tyto rozbalené soubory a vložte je do složky Mods v adresářích vašich sims 4 na PC.

Otevřete hru, zadejte Nastavení hry a povolte možnost „Povolit modifikace skriptů a vlastní obsah“ a můžete začít!

Jak vytvořit vlastní světy v sims 4?

Nyní, pokud se vám nelíbí věci, které mody zveřejnily na internetu, můžete si vytvořit svůj vlastní svět. Není to vůbec těžké a je to ta nejzábavnější věc, pokud jste ochotni investovat svůj čas. Budete potřebovat několik věcí, kterými jsou: základní hra The Sims 4 (samozřejmě), prázdné mapy světa, dobré připojení k internetu, nějaké mody a váš kreativní duch.

Musíte podpořit svou kreativní stránku a vytvořit svět založený na tom, co chcete. Nedělejte si starosti s dostupností zdrojů, protože komunita sims 4 má téměř vše, co chcete.

Nyní, po shromáždění všech vašich ingrediencí, se pustíme do kroků, jak si pro sebe vytvořit ztvárnění sims 4 vlastních světů.

Krok 1 – Vyberte svět a odstraňte vše

Ano, víme, že je to únavný úkol, ale zábava teprve začíná, přísaháme! Chcete-li smazat vše ve světě, procházejte jej hodně po lotech a zbořte vše, co je na dohled. Na papíře to zní zábavně, ale může to být časově náročné. Newcrest můžete použít jako šablonu pro svůj nový prázdný svět (Newcrest je v základní hře pustý svět).

Zajímavé:  Jak přidat složku mods do Sims 4.

Případně otevřete galerii, stáhněte si různé typy partií a nahraďte ty základní hry pomocí možnosti Manage Worlds.

Můžete také použít vlastní uloženou hru; po jeho stažení přejděte do složky Moje dokumenty a klikněte na složku Electronic Arts. Najděte složku Sims 4 a nahraďte stávající uloženou hru vlastní. Zde je odkaz na prázdné vlastní uložení světa se všemi DLC.

Krok 2 – Rozhodněte se pro téma

Rozhodnutí o tématu je poměrně náročný úkol. Chodíte do sci-fi, do vesmíru s upíří tematikou, do kouzelnického vesmíru (mrknutí) nebo do něčeho jiného? Něco zábavného by bylo kombinací těchto všech nebo něco, co jste vždy chtěli dělat. Ale pamatujte, jediným omezením je vaše kreativita. Vyberte si cokoli, co vyhovuje vašemu stylu, nebo si stáhněte vlastní motiv, který najdete na internetu.

Můžete také svým simíkům modelovat 4 vlastní světy podle skutečných měst. Vyberte si Chicago, Texas, Miami, New York nebo cokoliv, co vám vyhovuje. Můžete kombinovat žánry se skutečnými městy a vytvořit nový svět. Například smíchání New Yorku se světem jako Rapture z Bioshocku nebo Cyberpunk 2077. Možností je nepřeberné množství.

Krok 3 – Stavební pozemky/jejich stažení

Můžete použít vlastní čtvrti Sims 4, které jsou dostupné na internetu, k navrhování svých pozemků, nebo si můžete postavit své vlastní. Toto bude nejzábavnější aspekt vaší stavební cesty, protože budete pomalu vidět, jak se váš vysněný svět formuje přímo před vašima očima. Osvoboďte se a pokračujte ve vytváření, jak jen můžete, neomezujte se hranicemi skutečného světa.

Dobrou součástí vytváření vašeho světa je to, že vy jste pánem a přesná světová analýza by neměla omezovat vaši tvorbu snů. V Galerii můžete hledat dobré mody, ze kterých si můžete vybrat, nebo si navrhnout vlastní čtvrti podle svého výběru. Můžete také použít cheat pro více lotů, abyste rozšířili velikost vaší loty a nashromáždili více místa.

Zajímavé:  Jak sfouknout svíčky na dortu v The Sims 4.

Krok 4 – Držte se tématu a přidejte další obsah

Přidejte ke svému pozemku komerční a obytné pozemky a prostory tím, že si je stáhnete z galerie nebo postavíte své mody. Využít můžete i různé mody z internetu, kterým se také budeme věnovat v dalším bodě.

Držet se svého tématu je důležité, protože svět bude fungovat podle pravidel, která pro něj nastavíte. Vaše kreativita je jediným limitem pro vaše téma, ale také by neměla bránit pokroku, který se snažíte vybudovat.

Krok 5 Použijte Mods

Mody jsou nezbytnou součástí hry a dali komunitě tolik dobrých výtvorů, které jsou nezapomenutelné. Mnoho modů vám dá trochu navrch ve vašem designu a ušetří čas. Vyberte si ty, které prospívají vašemu světu, a podívejte se, co najdete, co vyhovuje vašemu kreativnímu stylu.

Některé předem vyrobené vlastní světy

Nyní se podíváme na některé předem připravené světy, které můžete použít, protože ve hře zatím nemáme nástroj pro vytváření světa. Uvidíme čtyři totální světy, které jsou vynikajícími příklady všestranného a kreativního budování světa.

Světové renovace

Tento předem vyrobený svět na míru je jedním z nejlepších, pokud chcete žít život snů s krásnými budovami, klasickou architekturou a brilantními přírodními křovinami. Tento mod lze dobře spárovat s dalšími moderními mody, které vám poskytnou vynikající kombinaci staré a současné architektury.

Jak název napovídá, výtvor zcela renovuje váš pohled na moderní svět. Toto je jeden z nejlepších modů, ze kterých můžete získat inspiraci díky své jednoduchosti a dokonalosti umístění.

Světové renovace

Plumbella – přátelská k základní hře

Mody přátelské k základní hře jsou nejlepší, protože je můžete používat bez problémů v boji proti problémům s nekompatibilitou. Tento mod plumbella je vyroben od nuly tvůrcem tohoto modu a má krásné krajiny s mnoha strukturálními zázraky. Můžete upravit vše a odstranit jakékoli položky, které chcete, abyste mohli některé věci restrukturalizovat a použít tento svět k tomu, abyste si jej přizpůsobili.

Zajímavé:  Jak mluvit jako Peart Sims 4.

Plumbella - základní hra přátelská

Základní hra taky

Mnoho modů je kompatibilních se základní hrou, takže se nemusíte obávat problémů s kompatibilitou. Tento mod má tělocvičnu na dvorku, kterou může okolí používat, takže to umožní příjemné interakce. Vířivka má také stejnou funkci jako tělocvična na zahradě. Tyto sousedské pozemky jsou z hlediska interaktivity docela skvělé.

Tyto mody se lépe využívají, když je spárujete s vaší kreativitou, místo abyste je pouze zkopírovali a vložili do mnoha. Ujistěte se, že využijete jejich jedinečnosti a vymyslíte nápady, které se k nim hodí.

Základní hra taky

Verdikt

Hra zatím nemá nástroj pro vytvoření světa, takže do té doby se musíme přizpůsobit tomu, co máme, překrýváním našich uložení, abychom vytvořili náš vysněný svět.

Nezapomeňte uvolnit svého kreativního démona a jít divoce s těmito sims 4 vlastními světy mody uvedenými výše; mohou být skvělým příkladem a budou rozdílem mezi tím, zda získáte dobrý svět, nebo ten dokonalý. Šťastné simming!

Nejčastější dotazy

Překrývají se úspory ve vašem současném světě?

Ano, dělají, takže buďte opatrní při stahování světa a jeho nahrazení vaším, protože přijdete o veškerý svůj pokrok.

Je Winrar důležitý pro stahování modů?

Je to nezbytný nástroj. Případně mohou fungovat i jiné extrakční nástroje, ale nejdostupnější a nejzábavnější je WinRar.

Jsou CC ke stažení pro konzole?

Ne, CC jsou bohužel přístupné pouze uživatelům PC.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»