News

Jak pracovat s laděním v Sims 4

Jak používat cheat na ladění The Sims 4 k odemknutí více objektů

Cheat na ladění Sims 4

Zajímá vás, jak používat cheaty na ladění Sims 4? Mohu vás tím projít. Po aktivaci získáte přístup ke skrytým položkám, které většinou nelze nalézt mimo toto tajné menu. V této příručce vám ukážu, jak povolit cheat na ladění Sims 4, přičemž nastíním každý krok od otevření cheatové konzole až po zadání správného kódu. Všechno

Stejně jako cheaty na vztahy Sims 4 nebo cheaty na peníze Sims 4 jsou tyto kódy naprosto bezpečným způsobem, jak omezovat a pronikat do hloubky toho, co hra nabízí. Oh, a také skvěle šetří čas.

Jak povolit cheat na ladění The Sims 4

Než budete moci skutečně používat cheat na ladění The Sims 4, budete muset otevřít cheatovací konzoli a povolit cheaty v The Sims 4 podle následujících jednoduchých pravidel:

  • PC cheaty The Sims 4: Podržte Ctrl a Shift a poté stiskněte c
  • Cheaty The Sims 4 Mac: Podržte Command (⌘) a Shift, poté stiskněte c
  • Cheaty na The Sims 4 PS4: Podržte všechna čtyři ramenní tlačítka najednou
  • Cheaty na The Sims 4 pro Xbox One: Podržte všechna čtyři ramenní tlačítka najednou

Budete vědět, že jste to udělali správně, protože v horní části obrazovky by se mělo objevit textové pole, kam můžete zadat své cheatové kódy.

Cheat na ladění The Sims 4

cheat na ladění sims 4

Cheat na ladění The Sims 4 vám umožňuje získat přístup ke zcela nové sérii objektů, které nejsou běžně dostupné v režimu Build. Jakmile povolíte cheaty, musíte psát testování cheaty pravda do konzole. Pak je třeba použít dva kódy:

Zajímavé:  Jak udělat domácí úkol v Sims 4.

PRŮVODCE SIMS 4

Souboj dvou postav v Glimmerbrooku

bb.showHiddenObjects aktivuje ‘Buy Debug Mode’, což znamená, že hráči mají přístup ke skrytým hratelným předmětům, jako jsou sběratelské předměty, kameny, stromy, keře a další.

bb.showLiveEditObjects umožňuje hráčům přístup k ještě širší škále objektů v celkovém počtu více než 1200, včetně předmětů, jako jsou dekorace, stromy a dokonce i auta.

Důležité je, že musíte vstoupit bb.showHiddenObjects než budete moci použít bb.showLiveEditObjects nicméně, ujistěte se, že je zadáváte v tomto konkrétním pořadí a musíte být v režimu sestavení.

Jakmile je zadáte, přejděte na vyhledávací lištu Build Mode v levém dolním rohu obrazovky a zadejte ladění. Vyberte jednu z možností **DEBUG** pro přístup ke všem novým položkám.

Chcete prozkoumat temnou stranu Měsíce? Podívejte se na ty nejúžasnější Sims 4 cheaty na vlkodlaky.

© GamesRadar+. Nesmí být reprodukováno bez povolení

Přihlaste se k odběru newsletteru GamesRadar+

Týdenní přehledy, příběhy z komunit, které máte rádi, a další

Odesláním svých údajů souhlasíte s Podmínkami a Zásadami ochrany osobních údajů a jste starší 16 let.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»