News

Jak rozeznat piráta od licence Sims 4

Ahoj. Koupil jsem si disk se hrou Sims 4. Zajímalo by mě, zda je licencovaný nebo pirátský? Jak to mohu zjistit, říct mi, na co si mám dát pozor?

odpověď
Odpovědi (2)

Dobrý den, no pro začátek se takové věci kupují v licencovaných obchodech a ne v nějakých stáncích a samozřejmě pokud máte originál, tak si ho aktivujte přes origin, je tam i sid kód zrcadlo samotného disku nebo jeho obal, zatímco u pirátů to není 100 procent. Přesně takhle. Hodně štěstí!)

První věc, kterou byste měli věnovat pozornost, je cena, protože licencovaná kopie hry bohužel nemůže stát 300–350 rublů, cena hry této kvality je 4krát nebo dokonce 5krát vyšší. Pokud jde o The Sims 4, nyní stojí asi 1500 XNUMX rublů, takže ti, kteří prodávají disky mnohem levněji, prodávají pirátské kopie, protože nikdo nebude pracovat se ztrátou. Na disku nejsou žádné antologie ani nic jiného, ​​pokud se nejedná o nějakou speciální sběratelskou edici. Na disku je pouze jedna hra a pokud vložíte disk do počítače, neměly by uvnitř být žádné kódy, protože kód musí být uveden uvnitř krabice. Hra by měla běžet plynule z Originu a měla by být bez problémů aktualizována, neměly by tam být žádné cracky, NoDVD ani nic jiného. Navíc uvnitř samotné krabice bude s největší pravděpodobností návod k instalaci hry, kde by mělo být napsáno krok za krokem, jak hru nainstalovat do počítače.

Zajímavé:  Jak přejít na Simmestor 3 Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»