News

Jak číst svému dítěti před spaním v The Sims 4

Jednou z nejroztomilejších interakcí ve hře je, když dostanete simíka v The Sims 4 číst svému dítěti a to je v některých aspiracích nezbytné. To je něco, co budete muset udělat v obou Velká šťastná rodinná aspirace , jakož i Úspěšná aspirace na rodokmen proto je důležité vědět, jak můžete dítěti číst.

Jak číst dítěti

dospělý simík objímá dítě sim

Číst vašemu dítěti je vlastně docela snadné a vše, co budete potřebovat, je knihovna, která má uvnitř alespoň jednu dětskou knihu. Dětské knihy se odlišují tím, že jsou bílé a fialové, místo aby měly unikátnější obálky.

Knihu pro děti můžete zakoupit i kliknutím na knihovničku a výběrem nakupovat knihy a třídění podle dětských knih. Jakmile budete mít jednu z těchto knih, budete muset kliknout na knihovnu a vybrat si číst dítěti a vyberte si jednu z dětských knížek.

V tomto okamžiku si budete moci vybrat více než jedno dítě, kterému chcete číst, nebo si můžete vybrat jen jedno dítě. Možná budete muset svým dětem přečíst více než jednou, abyste dokončili tuto část své aspirace.

Závěrečné myšlenky

V The Sims 4 je tolik malých úkolů, které se zdají být mnohem složitější, než ve skutečnosti jsou, a doufám, že se mi podařilo pomoci vám zjistit, jak ve hře číst vašemu dítěti. Veselé hraní!

Taylor O’Halloran

Hraji The Sims od vydání první hry, když mi bylo pouhých 5 let. Je to moje obrovská vášeň už dvě desetiletí a miloval jsem každou jeho minutu. Také miluji psy. A sendviče s grilovaným sýrem. A myslím, že já a Bob Pancakes bychom mohli být přátelé.

Zajímavé:  Jak rychle zvýšit své skóre v The Sims 4.

Jak číst svému dítěti před spaním v The Sims 4

Zadejte uživatelské jméno, jehož příspěvky chcete prohledávat

LiveJournal

Přihlásit

Nemáte účet? Registrovat
QR-код

Přihlášením do LiveJournalu pomocí služby třetí strany souhlasíte s podmínkami uživatelské smlouvy LiveJournal

Vše o životě Simíků
Váš Simík touží „číst v noci“ svým.
8. března 2009 05:59

Simík má touhu „číst před spaním“ svému dítěti. Jak to udělat.

(V pokynech bylo asi toto (omlouvám se, mám jen anglickou verzi): „Chcete-li dítěti číst ke spánku, měli byste vybrat dítě, klikněte na postel na „relax“ a poté vyberte dospělého a zvolte „Přečíst ke spánku“ “ Zkrátka se dítě posadilo na postel a začalo čekat na rodiče Jako rodič jsem klikl na knihu na samotném Simíkovi, na postel, na poličku – a požadovaná možnost se nikde neobjevila.
Mám nainstalované Seasons, Apartment life, Hobbies, University. No, standardní hra :))

  • Štítky: život v bytě

Komentáře
8. března 2009 08:30

nevím. Budu sledovat komentáře. Mám touhu „číst dítěti pohádku“, to lze realizovat pouze tehdy, když dítě samo požádá rodiče, aby ji přečetli. Nenašel jsem, jak „požádat“ o dítě nebo „číst“ pro rodiče, ukazování na sebe nic nedává, skříň nabízí k přečtení román/dětskou knížku, ale není to ono.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»