News

Kde najít kluziště v The Sims 4

Bruslení je nová aktivita představená v balíčku Seasons Expansion Pack. S tím je spojena dovednost, která jde do úrovně 5, ale na rozdíl od tance nebo bowlingu je bruslení „skrytá dovednost“. Nezobrazí se to na seznamu dovedností vašeho Simíka a nikdy nevíte, na jaké jste úrovni (pokud nepoužíváte Seasons Cheaty), ale dobrou představu můžete získat na základě animace vašeho Simíka. Bruslení také zvyšuje kondici vašeho Simíka.

Kluziště je možné zakoupit prostřednictvím Build Mode, i když zabírají hodně místa a jsou poměrně drahé. Některá kluziště mohou být předem umístěna v určitých ročních obdobích, jako je například park Magnolia Blossom ve Willow Creek, kde je v zimě kluziště, a na kterémkoli komunitním pozemku lze kluziště umístit zdarma. Některá kluziště jsou speciálně pro bruslení na kolečkových bruslích, zatímco jiná jsou pro bruslení, ale dovednost bruslení funguje stejně pro oba. Upozorňujeme, že obě kluziště lze využívat bez ohledu na roční období nebo počasí.

Bruslení je společenská a zábavná aktivita, která dokáže naplnit ty metry. Pro své Simíky můžete věci ještě vylepšit tím, že budete komunikovat s kluzištěm (ať už zrovna bruslí nebo ne) a povolíte světla, hudbu nebo efekty i bez použití jakýchkoli cheatů.

Zajímavé:  Jak se dostat do galerie Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»