Dům

Jak náhodně vygenerovat dům v The Sims 4

Vzhledem k tomu, že Npcc je rozbité a já nevím, jak opravit paulson script mod. Ale udělal jsem mod pro zastavení hry, kde se objeví nový náhodný měšťan z práce v komunitě, příběhů ze sousedství nebo z kariéry. Tento mod je podobný nulové verzi, ale moje verze 10% jako npcc. Například předpřipravený sim nebo hraný npc sim převezme roli v komunitě, jako je barman, trenér v posilovně, knihovník a další, aniž by ztratil skutečnou kariéru. V mé hře „Darrel Charm“ předpřipravený z říše magie je obchodník, ale může se stát trenérem v tělocvičně, protože jeho fitness dovednosti jsou velmi vysoké. Moje verze tohoto modu, Premade nebo hraná npc sim, převezme roli komunitní práce z jejich dovedností. Pokud chcete, aby se váš sim npc stal barmanem, stačí k němu přidat dovednost mixologie.

Tento mod je v konfliktu s nulovým modem
— Zero no random townie https://www.patreon.com/posts/no-random-41053263
— Zero assign npc job nová verze https://www.patreon.com/posts/assign-npc-jobs-73945932
— Tento mod je v konfliktu s jiným modem využívajícím ladění EA simfilter

Credits
— Sims4studio
— První obrázek od uživatele redditu

Ale pokud máte problém v restauraci a maloobchodě. Doporučil jsem používat carl mod jako dine out reloaded a retail reloaded
— Najíst se znovu načteno https://www.patreon.com/posts/new-features-in-78694042
— Retail znovu načten https://www.patreon.com/posts/sims-4-retail-v1-63763445

Pokud máte problém, napište komentář níže

Před instalací tohoto modu smažte všechny podivné náhodné townie a poté hra nahradí npc job simem, který bydlí v domě/bytě, jako je EA premade sim bella goth, vytvořený npc sim hráčem nebo jiný nehraný npc sim.

Pamatujte, že pokud si stáhnete mod jako suterén, obětní mod, objeví se nový náhodný townie způsobený tímto modem. Ale můžete mi napsat DM, abyste zabránili náhodnému městu, i když si stáhnete suterén nebo obětní mod. Takže můžu upravovat suterén a obětní mod pro vaše osobní, pouze pokud opravdu nenávidíte náhodného townie, ale opravdu potřebujete suterén a obětní mod pro vaši hru.

Zajímavé:  Jak zavřít dům v The Sims 4.

Přečtěte si to
Pokud máte herní balíček batuu, nemažte star wars premade townie jako kylo ren, rey, hondo, vi a agnon. Pokud je smažete, hra způsobující chybu ve skriptu jako nový podivný náhodný townie se mnohem více objeví, i když si tento mod stáhnete.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»