News

Jak najít tajnou cestu v Sims 4

Ve světě The Sims 4 je několik tajných míst, o kterých mnoho hráčů ani neví. Tato příručka vám řekne, jak se dostat do skrytých míst.

Sylvan Glade

Aby se postava dostala na toto tajné místo podobné barevnému elfímu světu, nevyžaduje žádné speciální dovednosti. Jděte na panství Daisy Hovel, který je v Willow Creeka na webu najděte strom, který se velmi liší od ostatních.

Tajemství SIMS 4: jak se dostat do skrytých míst

Jeho kmen je ozdoben květinami a propleten vinnou révou, jako by tento strom byl převezen z džungle. Klikněte na listy a proveďte následující: „Sledujte – Voda – Chvalte listy / Mluvte o kořenech.“ Některé akce bude nutné provést několikrát, dokud se nezobrazí zpráva „Prozkoumat“.

Tajemství SIMS 4: jak se dostat do skrytých míst

Když postava vstoupí do tajné chodby, budou vám nabídnuty dvě akce, ze kterých si můžete vybrat. V tomto případě vždy zvolte první možnost, jinak se postava vrátí, aniž by dosáhla tajného místa.

Zapomenutá jeskyně

Vydejte se Oasis Springs do parku «Pouštní květiny».

4 SKRYTÁ MÍSTA V SIMS 4 // KDE NAJÍT A JAK SE DOSTAT // ♡♡♡

Ikona kanálu Crystal Moments

Kód pro zvýšení dovednosti mechaniky: stats.set_skill_level Major_Handiness 10 Kód pro zvýšení dovednosti raketové vědy: stats.set_skill_level Major_RocketScience 10 Najdete mě zde: Donat z: — http://www.donationalerts.ru/r/meryasha Můj VK :з — https://vk.com/merysagir Moje skupina — https://vk.com/merysagiryoutube Instagram: 3 — https://www.instagram.com/meri_sagir/ Děkuji moc za sledování! Láska a objetí (づ ̄ ³ ̄)づ

Chcete-li zanechat komentáře, přihlaste se

Zajímavé:  Jak se naučit hrát The Sims 4 poprvé.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»