objektů

Jak sbírat předměty v The Sims 4

Bezplatné minihry na portálu Mail.Ru jsou skvělou příležitostí, jak trávit čas a hrát si v příjemné společnosti. Obrovský výběr umožňuje každému najít hru podle svých představ. Klasické karetní hry, u nás tak milované od dětství, například několik druhů bláznů: Throwing Fool a Transferable Fool. Pokud máte rádi hry, které jsou o úroveň těžší, můžete si vybrat mezi několika druhy pokeru: klasický Texas Hold’em Poker, kde si musíte spočítat karty, kostkový poker – váš úspěch závisí na kombinacích kostek a ruský Poker, kde podstatou hry není porazit soupeře, ale porazit dealera. Na portálu Mail.Ru Mini-games najdete klasické karetní hry jako Solitaire Solitaire, Preference a King. Chcete zažít vzrušení a naučit se rozpoznat podvádění? Neváhejte a začněte hrát Burkozel! A ve hře Snoring můžete: chrápat, balit se, dělat si legraci a provádět spoustu dalších manipulací, abyste získali banku. Vytvořte si vlastní strategii založenou na kartách, které obdržíte, a vyhrajte Věřte tomu nebo ne. A pokud chcete za monitorem pocítit chuť dynastických intrik, čekáme na vás ve hře Tisíc!
Rozvíjejte pozornost, trénujte paměť a obohaťte svou slovní zásobu v Baldě! Skládejte slova, sbírejte bonusové body – a brzy se ocitnete na vrcholu žebříčku her! Udělejte svou řeč jasnější a krásnější s pomocí hry Scrabble. A Moře slov je skvělá příležitost, jak překvapit své přátele a soupeře svými znalostmi ruské literatury! A přehlídku her se slovy zakončuje zábavná Word Row, doplněná o tak oblíbené mechaniky, jako je Match 3 (tři v řadě).
Dlouhý backgammon a krátký backgammon jsou dobré možnosti pro stratégy. Předvídejte tahy svých soupeřů a vyhrajte v šachu. A nezapomeňte si zahrát hru Dáma!
Pomozte Indy Cat hledat starověký artefakt jeho předků ve vzrušujícím vesmíru miniher. Zvířata potřebují pomoc, aby se dostali z problémů prostřednictvím četných bitev match-3. A ve hře Miracles se před vámi otevře nový svět, který vám na každém kroku připomene staré dobré pohádky z dětství. Máte rádi kulečník? Získejte uznání od ostřílených hráčů a dosáhněte vysokých pozic v žebříčku v osmi kulečníku, devíti kulečníku a ruském kulečníku. Máte rádi ekonomiku a hru Monopoly? Vymýšlejte mnoho zajímavých strategií, vyjednávajte se svými protivníky a dokonce se domluvte s ostatními hráči ve hře Business Tour!
Zažijte luxusní atmosféru skutečného kasina ve hře Ruleta, která uspokojí požadavky jak zkušených hráčů, tak začátečníků.
Pro znalce klasiky a smysl pro nostalgii doporučujeme zahrát si Russian Lotto.
Kdo by si pomyslel, že tak ponurý název jako „Šibenice“ si mnoho lidí spojí nikoli se středověkými popravami, ale se zábavnou a zcela nevinnou hrou slov, kterou všichni znají z přestávek ve škole?
Hádanky jsou hra, která vás dokáže uchvátit natolik, že si ani nevšimnete, jak čas letí. Sbírejte krásné obrázky z mnoha jednotlivých prvků.
Bezplatné hry na portálu miniher Mail.Ru si již dlouho získaly uznání tisíců hráčů po celém Rusku i v zahraničí. Na portálu můžete hrát zdarma bez registrace, co vaše srdce touží! Klasické hry, deskové hry, logické hry, sportovní hry – určitě si najdete něco podle svého! Seznámení s bezplatnými hrami bez registrace na portálu miniher Mail.Ru je krokem do světa vzrušující intelektuální zábavy.

Zajímavé:  Jak upustit předmět v The Sims 4.

Vážení zákazníci!
Pokud máte problémy se zobrazením ukázky hry, přejděte na novou verzi webu nebo deaktivujte blokování reklam. O tom, jak deaktivovat blokování reklam, si můžete přečíst zde

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»