Kde

Kde najdete kouzelné fazole v The Sims 4?

Výzva sezónních rostlinných postav a kolekce kouzelných fazolí v Sims 4

V dubnu 2017 spustili The Sims 4 sezónní výzvu, která umožňuje, aby se váš Simík stal pěstitelem. Pravda, efekt mutace trvá jen 5 dní a rostlinná postava nemá tolik speciálních schopností jako podobné formy života v The Sims 3 a Sims 2.

Než se ale pustíte do fotosyntézy a cákáte se ve vodě celé dny, bude se postava muset tvrdě snažit sbírat sbírku kouzelných fazolí. Během výzvy někteří obyvatelé zezelenají a začnou procházet kolem domu postavy v různých náladách. Můžete je požádat o kouzelnou fazoli (na rozdíl od posledního testu s nimi nemusíte komunikovat a přátelit se).

K dispozici je celkem 6 různých barevných fazolí emocí: smutek, nepohodlí, hravost, flirtování, hněv a sebevědomí. Nepohodlím myslím fyzické nepohodlí, i když fazole bude žlutá (jako stav napětí). Pokud prokážete trochu trpělivosti, můžete v každé z těchto nálad čekat na kolemjdoucí, ale pokud nemáte sílu čekat, můžete obyvatele města přivést do požadovaného stavu: flirtujte s ním, řekněte pár vtipy, říkat ošklivé věci nebo vzbudit falešný pocit sebevědomí. Chcete-li rychle dosáhnout nepohodlí, můžete k Simíkovi připojit panenku Voodoo a „lechtat“ ji. Chcete-li zabránit tomu, aby postavy utekly předem, můžete je přidat do skupiny.

Nasbírané fazole musí být umístěny do speciálního pahýlu, který lze získat od staré známé Jasmine Holiday. Po čistě symbolické zálivce se pařez promění v obrovský strom, který se bude v noci krásně třpytit. Na jeho základně je portál, který vede na určité magické místo, které lze navštívit jednou denně po 10 hodině ráno. Při první návštěvě tam postavička najde zakázané ovoce (skončí ve sbírce rostlin), které lze ihned sníst, nebo zasadit do země a čekat na sklizeň (budete muset dlouho čekat) . Při dalších návštěvách portálu může postava získat bobule přežvýkavce nebo několik exponátů najednou pro sbírky krystalů, prvků nebo fosilií.

Zajímavé:  Kde na disku je kód produktu The Sims 4.

Po snězení zakázaného ovoce se postava na 5 dní promění v růstového závislého (moodle „Staň se růstovým závislým“, štěstí + 1 na 5 dní). Rostlinné postavy mají zelenou kůži a zelené krátké vlasy a mohou mluvit s rostlinami, i když jejich zahradnické dovednosti jsou nulové. Jejich potřeby se trochu mění. Namísto běžného jídla se postavy živí slunečními paprsky, zatímco jsou na slunci, dostávají náladový efekt Fotosyntézy (vzrušení + 2) a rychle naplňují svou potřebu jídla. Přirozená potřeba se mění na potřebu vody, kterou lze doplňovat různými způsoby: osprchovat se, vypít sklenici vody, plavat v bazénu, umýt nádobí, umýt si ruce pod tekoucí vodou atd. Pokud je potřeba voda se nedoplňuje, postavě zešediví vlasy, přestane fotosyntetizovat a může i zemřít. Mimochodem, také umírají na nedostatek slunce. Jejich ostatní potřeby (hygiena, spánek, volný čas a komunikace) jsou stejné jako u běžných Simíků.

Moodlety související s výzvou si můžete prohlédnout zde.

Prvky kolekce

číslo Ikona Jméno Rarita
hodně
Stojíme.
(§)
popis Přidat.
1 Kouzelná fazole «Smutná nálada» Normální 10 Smutek. Smutek. Touha. Kouzelná fazole.
2 Kouzelná fazole «Discomfort» Normální 10 Co?! Jaké hrozné nepohodlí! Nemyslitelné!
3 Kouzelná fazole «Hravá nálada» Normální 10 Nikdy předtím hravost nezabírala tak málo místa. Vešlo se to do jedné kouzelné fazole!
4 Kouzelná fazole «Koketní nálada» Normální 10 Ku-ku, jak se máš, kouzelný bobby?
5 Kouzelná fazole «Angry Mood» Normální 10 Ano, křičím! Jsem kouzelná fazole a křičím!
6 Kouzelná fazole «Sebevědomý stát» Normální 10 Jsem kouzelná fazole. Jsem si jistý, že jsem kouzelná fazole. Absolutně. Tak určitě.

Sběratelské předměty v The Sims 4: Magic Beans (Rostoman Challenge)

Sběratelské předměty v The Sims 4: Magic Beans (Rostoman Challenge)

Sbírka kouzelných fazolí ze základní hry Sims 4 (Plant Character nebo Growman Challenge).

Zajímavé:  Kde potkat mimozemšťana v The Sims 4.

Popis exemplářů: kde magické fazole najít, jak vypadají, kolik stojí, popis a vzácnost.

S vydáním aktualizace 1.29.69.1020 pro základní hru The Sims 4 přidali vývojáři do hry pěstitele (aka rostlinné postavy) a spustili novou výzvu, která trvá do 10. května 4:6 PT. Umožní vašim Simíkům nasbírat sbírku XNUMX kouzelných fazolí a připojit se k řadám malých zelených mužíčků.

Kouzelný pahýl fazolí v The Sims 4

Kouzelný pahýl fazolí v The Sims 4

Existuje jen jeden způsob, jak získat kouzelné fazole – vyhledejte ve městě Simíky, kteří se proměnili v rostlinné postavy, a požádejte je o fazole. Je těžké tyto Simíky přehlédnout: se svou zelenou pletí a vlasy se odlišují od ostatních obyvatel města.
Neobvyklí obyvatelé města se rádi dělí o kouzelné fazole, i když máte s tímto Simíkem nepřátelský vztah. Jaká je obtížnost sběru sbírky? Faktem je, že výsledná fazole závisí na náladě, ve které se pěstitel v aktuálním okamžiku nachází. Abyste získali nějaké sběratelské předměty, možná budete muset mít určitý vliv na emocionální pozadí postavy. Nejrychlejší a nejjednodušší způsoby, jak dostat svého Simíka do určité nálady, najdete v přehledu emocí The Sims 4.

Poznámka: někdy lze magické fazole získat například pomocí rentgenu a transformací předmětů (z kariéry vědce), ale tato příležitost se objeví náhodně a nelze ji sledovat.

Rostomaniaci ve hře Sims 4

Rostomaniaci ve hře Sims 4

Stojí za zvážení, že pro každou emoci neexistuje kouzelná fazole. Abyste neztráceli čas a energii, promluvte si o testu s Jasmine Holiday. Můžete jej najít v blízkosti svého domovského webu téměř kdykoli.

Jasmine Holiday v Rostomanově testu

Jasmine Holiday v Rostomanově testu

Po rozhovoru a obdržení pokynů najdete v zavazadle svého Simíka pahýl kouzelného stromu. Když na něj najedete myší, v popisu uvidíte, jaké emoce vám umožní získat sběratelské fazole.

Zajímavé:  Kde získat mapu v The Sims 4 Island Life.

Kouzelný rostlinný charakter pahýl

Kouzelný rostlinný charakter pahýl

Po shromáždění kompletní sbírky ji umístěte na pařez. Na pořadí, ve kterém jsou fazole uspořádány, nezáleží. Dále můžete zalévat pařez a získat kouzelný strom.

Sim zalévá kouzelný pařez fazolemiSim zalévá kouzelný pařez fazolemi Kouzelný strom s fazolemiKouzelný strom s fazolemi

Při vstupu do ní Simík najde zakázané ovoce, po jehož pozření se bude moci na 5 dní proměnit v rostlinnou postavu.

Magický strom v Rostomanově testuMagický strom v Rostomanově testu Sim jí zakázané ovoceSim jí zakázané ovoce

S rozšířením Sims 4 Seasons se kolekce vrátila do hry. Nyní, abyste jej shromáždili, stačí si koupit dostatek balíčků vzácných semen. Uvnitř se často nacházejí různé druhy kouzelných fazolí. A kouzelný pahýl najdete v režimu nákupu za 410§.

Sbírka kouzelných fazolí ve hře Sims 4

* Před zadáním příkazů nezapomeňte povolit testovací cheaty skutečný vývojářský kód.

Ikona Jméno Rarita Cena popis Kód, který dostanete ve hře*
Sběratelské předměty v The Sims 4: Magic Beans (Rostoman Challenge) Kouzelná fazole «Smutná nálada» Běžná partie 10 XNUMX § Smutek. Smutek. Kouzelná fazole. objects.gsi_create_obj 0x28722
Sběratelské předměty v The Sims 4: Magic Beans (Rostoman Challenge) Kouzelná fazole «Discomfort» Běžná partie 10 XNUMX § CO?! Jaké nepohodlí!! Je to hrozné! objects.gsi_create_obj 0x28723
Sběratelské předměty v The Sims 4: Magic Beans (Rostoman Challenge) Kouzelná fazole «Hravá nálada» Běžná partie 10 XNUMX § Ještě nikdy nezabírala hravá nálada tak málo místa. Hodilo se to do této kouzelné fazole! objects.gsi_create_obj 0x28721
Sběratelské předměty v The Sims 4: Magic Beans (Rostoman Challenge) Kouzelná fazole «Koketní nálada» Běžná partie 10 XNUMX § Ku-ku, jak se máš, kouzelný bobby? objects.gsi_create_obj 0x28724
Sběratelské předměty v The Sims 4: Magic Beans (Rostoman Challenge) Kouzelná fazole «Angry Mood» Běžná partie 10 XNUMX § Křičím, křičím! Jsem kouzelná fazole a křičím! objects.gsi_create_obj 0x28720
Sběratelské předměty v The Sims 4: Magic Beans (Rostoman Challenge) Kouzelná fazole «Sebevědomý stát» Běžná partie 10 XNUMX § Jsem kouzelná fazole. Jsem si jistý, že jsem kouzelná fazole. Naprosto jistě. objects.gsi_create_obj 0x28725

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»