Jak nastavit

Jak nastavit studio Sims 4

Mod aplikace «Sims 4 Studio 3.1.3.4» od Andrewa pro Sims 4

Nejzásadnější program pro všechny hráče Sims, Sims 4 Studio se dočkalo velké aktualizace. Řekneme vám podrobně co a proč. Program potřebují také ti, kteří se zajímají o mody, vytváření CC, a ti, kteří se snaží řešit různé problémy s hrou sami. Mluvili jsme o tom více než jednou a budeme o tom mluvit i v budoucnu.

Zajímavé:  Jak postavit dům na vodě v The Sims 4.

Co je nového v Sims 4 Studio

Aplikace samozřejmě nyní podporuje nejnovější přírůstek Green Living. Ale kromě toho byl aktualizován Správce snímků obrazovky v nabídce Správa obsahu. Bylo to tam dříve, ale někdy způsobilo chyby, vylepšení pokračují. Ve výchozím nastavení se otevře složka Electronic ArtsThe Sims 4Screenshots, ale můžete si vybrat a nainstalovat tu, kterou potřebujete. Správce vám umožňuje vytvářet vzpomínky, a proto s ním ve hře není třeba ztrácet čas. Ale. pro některé lidi je to zajímavější dělat během hraní. Vzpomínky jsou součástí S4S – návrat ke staré funkcionalitě před globální aktualizací na počest 5. výročí hry.

Objevil se také správce palety barev, to je pro vaše vlastní polotovary a SS. Můžete nastavit barvu pozadí tak, aby se měnila a mřížku zapínat a vypínat v režimu zobrazení modelu objektu.

Balíček oprav bude obsahovat možnost povolit/zakázat CC pro mořské panny a kouzelníky.

Dále se objevila technická vylepšení, například podpora pro geometrii sítě, slučování balíčků, byly opraveny problémy s kompatibilitou s rozšířením Fitness a Children’s things, podpora korejštiny atd. Více si můžete přečíst na stránce autora.

Vzhledem k tomu, že S4S je často potřeba, doporučujeme, abyste jej měli vždy na svém PC a neprodleně jej aktualizovali.

K dispozici je částečný překlad do ruštiny (jako vždy).

Jak nainstalovat mod

Rozbalte obsah archivu na vhodné místo a nainstalujte aplikaci do počítače.

Stáhnout mod

Pokud najdete chybu, vyberte část textu a stiskněte Ctrl + Enter.

Jak nainstalovat Sims 4 Studio

Silverkomp.ru

Pokud jste fanouškem hry Sims 4 a chcete si vytvořit vlastní oblečení, doplňky, předměty nebo domy, musíte si nainstalovat The Sims 4 Studio. Jedná se o nástroj pro tvorbu obsahu, který umožňuje uživateli upravovat a přidávat nové objekty do hry. Ale jak to nainstalovat? Tento návod krok za krokem vám s tím pomůže.

Zajímavé:  Jak nastavit Sims 4 na slabém PC.

Než začnete instalovat The Sims 4 Studio, ujistěte se, že váš počítač splňuje minimální systémové požadavky: operační systém Windows 7, 8 nebo 10, procesor Intel Core 2 Duo (2 GHz) nebo AMD Athlon 64 X2 (2 GHz), 4 GB RAM, grafická karta podporující DirectX 9.0 a 3,6 GB volného místa na pevném disku.

Budete také potřebovat soubory ke stažení, které si můžete stáhnout z oficiálních stránek Sims 4 Studio. Po stažení souborů vytvořte v počítači složku pro Sims 4 Studio. Do této složky rozbalte stažené soubory.

Po dokončení stahování spusťte program, přejděte do nabídky Nastavení a vyberte požadovaný jazyk. Poté přejděte do nabídky Aktualizace. Pokud máte nejnovější verzi Sims 4, pokračujte. Pokud ne, stáhněte a nainstalujte aktualizaci, abyste zajistili správné fungování aplikace.

Hotovo, nyní můžete používat Sims 4 Studio a vytvářet zajímavý obsah pro svou hru!

Jak nainstalovat Sims 4 Studio:

Krok 1:

Přejděte na oficiální web Sims 4 Studio a stáhněte si nejnovější verzi.

Krok 2:

Spusťte instalační soubor a postupujte podle pokynů průvodce instalací.

Krok 3:

Po instalaci spusťte program.

Krok 4:

Nyní můžete vytvářet CC obsah pro The Sims 4 úpravou existující hry nebo přidáním vlastních předmětů a oblečení.

Krok 5:

Nezapomeňte si změny uložit, abyste je mohli později použít ve hře.

Nyní víte, jak nainstalovat The Sims 4 Studio a začít vytvářet svůj vlastní obsah pro svou oblíbenou hru Sims 4 Bavte se s tvůrčím procesem!

Krok 1: Stáhněte si instalační program

1.1 Vyberte distribuci

Prvním krokem k instalaci The Sims 4 Studio je stažení instalačního programu.

Chcete-li to provést, musíte přejít na oficiální web vývojáře na stránku pro stažení programu.

Zajímavé:  Jak postavit raketu v The Sims 4.

Vyberte distribuci, která odpovídá vašemu operačnímu systému (Windows, Mac). Kromě toho vyberte verzi programu, kterou chcete nainstalovat a která je vhodná pro vaši verzi Sims 4.

1.2 Stáhněte si instalační program

Jakmile vyberete vhodnou distribuci, pokračujte ke stažení. Kliknutím na tlačítko odpovídající vašemu operačnímu systému zahájíte stahování.

Po dokončení stahování spusťte instalační program a dokončete instalaci podle pokynů na obrazovce.

Na konci obdržíte upozornění, že instalace Sims 4 Studio byla úspěšně dokončena. Nyní můžete začít používat program, spravovat svou hru, vytvářet nové objekty a užívat si hru!

Krok 2: Nainstalujte program

1. Stáhněte si instalační soubor

Přejděte na oficiální web Sims 4 Studio a stáhněte si instalační soubor pro váš operační systém. Obvykle to bude soubor s příponou .exe pro Windows nebo .dmg pro Mac.

2. Spusťte instalaci

Najděte stažený soubor v počítači a spusťte jej. Dokončete proces podle pokynů průvodce instalací.

3. Spusťte Sims 4 Studio

Po instalaci spusťte program. Pokud vše proběhlo v pořádku, měli byste vidět hlavní okno programu.

  • Pokud se během instalace vyskytnou problémy, obraťte se na dokumentaci k softwaru nebo na dodavatele softwaru.
  • Pokud zapomenete, kam jste stažený soubor uložili, použijte funkci vyhledávání v počítači.

Krok 3: Nastavte The Sims 4

1. Zkontrolujte změny

Než začnete hrát, musíte zkontrolovat, zda jste nainstalovali modifikace a aktualizace pro The Sims 4. Chcete-li to provést, spusťte hru a v nabídce nastavení vyberte „Aktualizace a obsah“.

2. Přizpůsobte grafiku

Grafické nastavení hry může ovlivnit její výkon a kvalitu vizuálního zpracování. Vyberte Graphics and Sound z nabídky nastavení a upravte nastavení grafiky a zvuku tak, aby vyhovovalo vašemu systému.

3. Nastavte ovládací prvky

The Sims 4 má schopnost přizpůsobit ovládací prvky tak, aby se zlepšila snadnost a plynulost ovládání postavy. V nabídce nastavení vyberte „Ovládací prvky“ a nastavte ovládání pomocí myši, klávesnice a gamepadu.

Zajímavé:  Jak postavit moderní dům v The Sims 4.

4. Vytvořte rodinu a domov

Dalším krokem v nastavení hry je vytvoření vaší rodiny a domova. Vyberte „Vytvořit novou rodinu“ z nabídky vytváření postav a přizpůsobte vlastnosti postav a jejich vztahy. Poté vytvořte dům výběrem «Postavit dům» z nabídky a přizpůsobte velikost, typ a interiér domu.

5. Začněte hrát

Jakmile nakonfigurujete všechny parametry, můžete začít hrát. Z nabídky vyberte „Spustit hru“ a užijte si svět Sims 4, který jste vytvořili.

Krok 4: Vytvořte obsah!

Klíčové vlastnosti studia The Sims 4

Po instalaci The Sims 4 Studio můžete vytvářet různý obsah pro hru: oblečení, boty, doplňky, nábytek, budovy a mnoho dalšího. Hlavní vlastnosti programu:

  • Otevírání a úprava herních balíčků;
  • Tvorba vlastních objektů, od budov domů až po oblečení;
  • Změna textur a barev objektů;
  • Přidávání vlastních textur a barev k objektům;
  • Kombinování prvků, vytváření jedinečných objektů;
  • Export vytvořených objektů ve formátu „.package“ pro další použití ve hře;
  • Zobrazení vytvořených a upravených objektů.

Vytvoření nového objektu

K vytvoření nového objektu potřebujete:

  1. Otevřít Studio Sims 4;
  2. Klikněte na „Soubor“ a vyberte „Nový objekt“;
  3. Vyberte typ objektu, který chcete vytvořit;
  4. Upravit vlastnosti objektu (název, textury, barvy atd.);
  5. Uložte objekt a exportujte jej ve formátu „.package“.

Úprava existujícího objektu

Chcete-li změnit existující objekt, musíte:

  1. Otevřít Studio Sims 4;
  2. Klikněte na „Soubor“ a vyberte „Otevřít balíček“;
  3. Vyberte balíček s požadovaným objektem;
  4. Upravit vlastnosti objektu (název, textury, barvy atd.);
  5. Uložte objekt a exportujte jej ve formátu „.package“.

Nyní jste připraveni vytvořit jedinečný obsah pro The Sims 4 a sdílet jej s ostatními hráči.

Otázka-odpověď

Jaké systémové požadavky jsou vyžadovány pro instalaci The Sims 4 Studio?

Pro instalaci The Sims 4 Studio jsou vyžadovány následující systémové požadavky: operační systém Windows (7 nebo vyšší), 64bitový procesor, 4 GB RAM, alespoň 2 GB volného místa na pevném disku, nainstalovaný The Sims 4, DirectX 9 a shader podporují verzi 2.0.

Kde si mohu stáhnout Sims 4 Studio?

The Sims 4 Studio si můžete stáhnout z oficiálních stránek sims4studio.com. Nedoporučuje se stahovat program z neoficiálních a pochybných stránek, protože to může vést k instalaci malwaru do vašeho počítače.

Jak nainstalovat Sims 4 Studio?

Instalace Sims 4 Studio se provádí následovně: 1. Stáhněte si program z oficiálních stránek. 2. Spusťte instalační soubor a postupujte podle pokynů na obrazovce. 3. Po instalaci spusťte Sims 4 Studio z nabídky Start nebo zástupce na ploše. 4. Pokud při prvním spuštění narazíte na problémy, přečtěte si uživatelskou příručku a kontaktujte podporu Sims 4 Studio.

Jak nastavit Sims 4 Studio pro vytváření nových objektů?

Chcete-li vytvořit nové objekty v Sims 4 Studio, musíte provést následující kroky: 1. Vyberte vhodný balíček obsahu (například „Vytvořit Simíka“ pro vytvoření nových postav). 2. Z nabídky vyberte požadovaná nastavení a položky. 3. Vytvořte nový objekt pomocí tlačítek na panelu nástrojů. 4. Uložte vytvořený objekt ve formátu vhodném pro hru The Sims 4.

Mohu vytvořit svůj vlastní obsah pro The Sims 4 ve Studiu Sims 4?

Ano, ve studiu The Sims 4 si můžete vytvořit svůj vlastní obsah pro The Sims 4. Pomocí tohoto programu můžete vytvářet nové postavy, domy, nábytek, oblečení a mnoho dalšího. Před zveřejněním vytvořeného obsahu na internetu se však ujistěte, že odpovídá pravidlům a požadavkům webu, kam svůj obsah plánujete umístit.

Jak mohu kontaktovat podporu Sims 4 Studio, pokud mám problémy?

Pokud máte problémy s používáním Sims 4 Studio, můžete kontaktovat podporu prostřednictvím oficiálního webu sims4studio.com. Stránka má sekci „Nápověda a podpora“, kde můžete najít odpovědi na nejčastější otázky a také položit svou otázku přímo vývojovému týmu.

Zajímavé:  Jak postavit dům pro Barbie v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»