Jak nastavit

Jak přestavět vysokou školu v The Sims 4

Univerzitní modifikace Sims 4 – Objevte a vylepšete své zkušenosti s univerzitou (stáhnout) 2024

Univerzitní modifikace Sims 4

Sims 4 Univerzitní mod

Rozšiřující balíček sims 4 discover University je plný obsahu s vysokoškolskou tématikou. Můžete žít život jako student a zažít jak nebezpečí, tak radosti z toho, že jste jeden. Aby to bylo realističtější, jemnější a zábavnější, máme pro vás seznam nejlepších modulů Sims 4 University, které si můžete stáhnout.

Sims 4 Objevte univerzitní mody

Zde je seznam nejfantastičtějších univerzitních modů objevování sims 4.

Vyšší školné

Tento univerzitní mod vám ztěžuje věci, aby byla hra reálnější. Vzhledem k tomu, že školné v TS4 bylo absurdně nízké, rozhodl se tvůrce tohoto modulu zvýšit náklady na výběrové i základní kurzy, aby byly drahé a hlavně reálné.

Vyšší školné

Rychleji odmaturuj – vysoká škola cc

Pokud vás omrzelo absolvovat tolik tříd na vysoké škole, abyste získali titul, považujte tento modul za svůj svatý grál. Tento sims 4 discover univerzitní mody sníží počet kreditních hodin, které váš simík zabere k absolvování. Nyní si tedy můžete vybrat, zda dokončíte titul za 4 hodiny, 6 hodin nebo 8 hodin.

Zajímavé:  Jak nastavit Woohoo v The Sims 4.

Rychleji odmaturuj - VŠ cc

Univerzitní stipendia

Tento vysokoškolský mod sims 4 discover University je podobný modulu vyšších školných, ale místo vyšších poplatků získáte vyšší částku stipendia. To dává smysl, protože nízká částka stipendia nebude schopna pokrýt vaše výdaje na vysokou školu.

Univerzitní stipendia

North bond hall – sims 4 college mod

Jedna z nejlepších věcí na hraní TS4 je široká škála možností, které tato hra nabízí. Vše lze přizpůsobit a přizpůsobit! Takže tato hala ruského státu North Bond Hall zřízená pro vaši vysokou školu je dalším přizpůsobením, které je ideální pro vaši vysokou školu.

North bond hall - sims 4 college mod

Žádná omezení univerzitního bydlení

Většina univerzit má v budově hostelu kuchyň, kde si studenti mohou uvařit své oblíbené jídlo. Tohle ve hře chybělo. Takže s tímto modulem budou zrušena všechna omezení týkající se bydlení a v budově hostelu získáte kuchyň.

Žádná omezení univerzitního bydlení

Dospívající chodí na vysokou školu mod.

Pokud je váš dospívající sim zázračné dítě a přeje si opustit střední školu, aby se mohl věnovat vyššímu vzdělání na vysoké škole, může tak učinit a rozloučit se se svou střední školou získáním tohoto modulu. Takže, aby vaše dospívající sim skočil do vysokoškolského života!

Dospívající chodí na vysokou školu mod.

Vyber si spolubydlícího

Dostat úplně cizího člověka za spolubydlícího nemusí vždy dopadnout tak, jak si přejete. Takže s tímto univerzitním modulem sims 4 Discover si vaši simíci mohou vybrat své spolubydlící, ať už to jsou jejich kamarádi ze školy nebo kdokoli, koho mají rádi. Proces je však trochu zdlouhavý. Přečtěte si to v odkazu níže.

Vyber si spolubydlícího

Čisticí rotace

Toto je součást „hores modu“ LittleMsSam. Své postavy můžete uklidit a dělat domácí práce na koleji a úklidové roty jsou toho součástí. Více se o tom dozvíte na stránce LittleMsSam.

Zajímavé:  Jak nastavit náhodné postavy v The Sims 4.

Čisticí rotace

Vysokoškolská kariéra mod

V reálném životě člověk vyžaduje určitý stupeň, aby byl způsobilý pro konkrétní role. To ale není případ TS4, kde si lektoři dostanou jakoukoli práci, po které touží, bez potřebného vzdělání. Získání tohoto modulu tedy zajistí, že váš simík bude tvrdě pracovat a získá titul, aby si mohl vybrat požadovanou profesní dráhu.

Vysokoškolská kariéra mod

Těžší přijetí

Nemusíte prostě jít a nechat se vybrat do jakéhokoli pozoruhodného studijního oboru, který se vám líbí. Takže toto se stane, pokud začnete používat tento mod.

Vaše postava nebude přijata snadno ve výjimečných kurzech.

Více aspirací

Ne každý, kdo jde na vysokou školu, touží vyniknout pouze v akademicích; díky tomu je celá věc velmi nudná. Takže tato modifikace přidává sedm dalších aspirací pro vaše postavy studující vysokou školu, ze kterých si mohou vybrat. Od špičkových sportovních hráčů po univerzitní gaunery mohou být čímkoli.

Více aspirací

Přihláška zamítnuta

Dostat se na eminentní vysokou školu je snem všech studentů. Proto není snadné se do jednoho dostat. To je to, co je třeba mít na paměti při vytváření tohoto modulu, protože to umožňuje zamítnutí aplikace vašeho simíka na základě jeho dovedností, známek a osobnosti. Kromě toho obdrží dopis o zamítnutí poštou.

Přihláška zamítnuta

Vytvářejte servery a roboty

Děti v TS4 nyní mohou zdokonalovat své inovativní a technologické dovednosti vytvářením robotů a serv. To je také připraví na to, aby se dostali na univerzitu a mohli se věnovat kariéře v této oblasti.

Vytvářejte servery a roboty

Přejděte na každodenní oblečení pro třídy

O Simících se málokdy vědělo, že chodí na univerzitu v pyžamu, což všichni neocení. Tento mod vás tedy ušetří starostí s výběrem oblečení na vysokou školu a místo toho změní simíka na každodenní oblečení pro chození na hodiny.

Zajímavé:  Jak postavit začarovaný dům v The Sims 4.

Přejděte na každodenní oblečení pro třídy

Třídní akce

Vysoké školy nejsou určeny pouze ke studiu; jsou pro holistický růst studenta. Tato úprava tedy zajistí, že se začnou dít různé akce univerzitní třídy, takže simík se může stýkat, učit se od vrstevníků a bavit se!

Třídní akce

Různá jízdní kola

Kampusy jsou tak velké, že je v lidských silách neustále chodit. Takže pořídit si kolo je nejlepší volbou.

Takže tato úprava vám dává možnost vybrat si mezi třemi fantastickými designy a barvami kol, abyste mohli ocenit zážitek z jízdy!

Různá jízdní kola

Žádná procházka duchem

Pozorování duchů a duchů na procházce po koleji může být divné. Tato úprava je tedy všechny odstraní. Nyní se nemusíte bát, že narazíte do svého přítele-ducha.

Žádná procházka duchem

Méně automobilových kol

Pokud je ve vašem inventáři kolo a vy bydlíte v kampusu, váš simík s ním všude cestuje na motorce, i když je vzdálenost pouhých 300 metrů! To může být velmi nepříjemné. Tato úprava tedy nastavuje vzdálenost pro použití na kole na minimálně 3000.

Opravy chyb pro sport

Darebák ke kriminalistice

Discover University mods má „darebný“ titul, který má být výsměchem. Ale tento modul z toho dělá kriminalistiku, která je skutečným studijním oborem. Takže se nyní můžete rozhodnout to studovat a stát se kriminalistou!

Opravy chyb pro sport

Toto je cc od Zebru, který vyřešil problém v univerzitním sportu přidáním funkce získání šťastné a nadšené nálady ze sledování nebo hraní sportů. Přidal také pozvání lidí ke sledování hry a umožňuje dětem rozvíjet motorické dovednosti hraním fotbalu.

Opravy chyb pro sport

Proč investovat do čističky vzduchu?

Univerzitní mody sims 4 mohou skutečně vylepšit váš vysokoškolský zážitek a učinit jej realističtějším a vzrušujícím. Pořiďte si tedy tyto úpravy hned teď a bavte se simmingem!

Zajímavé:  Jak postavit budovu s více než 4 patry v The Sims 2.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»