Jak

Jak vyrobit průhlednou střechu v The Sims 4

Jedinečné skleněné zastřešení a vylepšování vašich střešních budov v The Sims 4

Pokud jste stavitel v The Sims 4, pak víte, že hra nabízí mnoho způsobů, jak přidat styl a osobitost každému pozemku, přičemž střecha je jedním z nejpřímějších. Oblé tvary, úhlopříčky a nastavitelné prvky dávají velkou svobodu, ale co když to nestačí? Tento seznam skleněných střech CC vám pomůže upgradovat vaše stavby ještě dále!

skleněná střecha cc

Styly skleněných střech udělají vaše budovy lepšími než kdykoli předtím!

The Sims 4 dali hráčům více stavebních schopností než kdykoli předtím a s CC si můžete kompletně přizpůsobit vše ve svých sestavách od základů až po střechy. V roce 2018 jsme do hry přidali možnosti skleněného zastřešení a od té doby tvůrci CC zpřístupnili několik krásných stylů střech, takže si každý stavitel najde něco. Pokud byste chtěli do své hry přidat další možnosti střechy nebo jen obecně chcete více tipů na zastřešení, podívejte se na tyto výtvory!

Zajímavé:  Jak zlepšit grafiku v Sims 4.

1. Solární skleněné střechy od Zory

obrázek 155

Tento první kus skleněné střechy CC je trochu jiný, protože se zaměřuje na funkci před formou. Zastřešení funguje stejně jako solární panely od Eco Lifestyle, takže kromě krásného přirozeného světla, které svítí do domů vašich simíků, získají další výhodu v tom, že ušetří peníze na účtech za elektřinu! Tento design si můžete stáhnout jako samostatný objekt nebo jako přepis k proskleným střechám, které jsou již ve hře. Získejte tuto ekologickou střešní krytinu zde.

2. Skleněné střechy bílé od MahoCreations

obrázek 156

Zatímco střechy základní hry mají slušnou škálu stylů, všechny barevné vzorníky jsou tmavé a navzájem si velmi podobné. Tato zasněná bílá přebarvení každého herního vzoru otevírá zcela novou řadu možností použití skleněných střech ve vašich sestavách. Získejte tento upgrade vzorníku zde.

3. Střecha z masivního skla od LaLunaRossa

obrázek 163

Prosklená střešní krytina v 6 zábavných barvách. Jednoduchost těchto návrhů si přímo žádá, aby byly zkombinovány do jedinečného, ​​funky zastřešení pro umělecké centrum nebo školní prostor. S různými výškami a úhly můžete v podstatě vytvořit svou vlastní vícebarevnou střešní sochu! Stáhněte si je zde.

4. Barevné skleněné střechy od Annett85

obrázek 157

Barevná skleněná střecha je snadný způsob, jak přidat více energie a rozměru do zjednodušené stavby. Dodatečné detaily paprsku by kromě obytných budov dobře fungovaly na různých komunitních pozemcích a jsou zvláště vhodné pro výzvy s jednobarevnou stavbou. Pokud chcete do horní části svého domu přidat trochu popu, pořiďte si je zde.

5. Vzor skleněné střechy od MahoCreations

obrázek 158

Pokud jste fanouškem budov se spoustou zeleně na vnější straně, tyto vzory střech budou vašimi novými oblíbenými. K dispozici jsou čtyři různé vzorky od jednoduchých břečťanových popínavých rostlin až po jasně růžové rostliny z džungle, s dostatečným rozsahem, aby téměř pochválily každý svět ve hře. Získejte tyto květinové skleněné střechy zde.

Zajímavé:  Jak potkat jakoukoli celebritu v The Sims 4.

6. Střešní vitráže od vílí květ

obrázek 159

Tyto průhledné vitrážové střechy využívají textury z dveří a oken Get Together, díky čemuž se jedná o dokonalý styl střechy, který odpovídá Maxis. Byly by skvělé v knihovně nebo starobylé katedrále uhnízděné v srdci Windslaru. Tato střecha se dodává v téměř 50 barvách včetně 10 překvapivých vzorků, které jsou všechny fantastické. Získejte tyto krásné recolors zde.

7. Střešní krytina z barevného skla Recolor od Standardheld

obrázek 162

Další střecha v těch barevných designech Get Together založených vílí květ verze s méně vzorníky, ale mnohem větší průhledností. To by vypadalo nádherně na luxusním skleníku nebo soláriu! Stáhněte si je zde.

8. Magical Roofing od Standardheld

obrázek 160

Tyto krásné střechy jsou dalším výtvorem Maxis-match, který si vypůjčuje textury z položek režimu sestavení v Realm of Magic. Bez ohledu na okultní záležitosti, váš simík si tyto barevné vzory střechy určitě užije na vrcholu domácí knihovny nebo jídelny. Získejte tyto nádherné vzory zde.

9. Světlík Dorian Leaf od Syboubou

obrázek 161

A teď něco trochu jiného, ​​tato střešní okna jsou moderním pojetím designu prosklené střechy, kterou lze použít na styly plochých střech. Dodávají se ve dvou verzích a několika barvách, které si můžete aranžovat do nejrůznějších cool vzorů. Světlíky se nacházejí v režimu nákupu pod „Koberečky“ a lze je stáhnout zde.

10. Světlíky 1. část – Podlahová okna od Soulsistersims

obrázek 164

Pokud chcete vzhled otevřených střešních oken, aniž byste se museli potýkat se střešními nástroji nebo návody, tato podlahová okna CC budou vaší volbou. K dispozici je 6 sítí v 7 barvách, takže můžete s minimální námahou najít ten správný odstín pro svůj styl stavby! Stáhněte si je zde.

Zajímavé:  Jak extrahovat objekty z ladění Sims 4.

Buďte kreativní s tvary střech

Nyní, když máte všechny tyto krásné nové možnosti střechy, možná hledáte způsoby, jak je využít. Věděli jste, že se skleněnými vzory můžete udělat víc, než jen vyměnit kus střechy? Podívejte se na tento krátký návod od youtubera Sims 4 Lilsimsie naučit se vyrábět světlíky na plochých střechách pomocí vzorníku skla. KristinMyrieXo má pokročilejší návod na výrobu střešních oken se šikmými střechami a aveline posouvá to ještě dále tím, že vytváří střešní okna, která lze otevírat a zavírat.

Diskutujte s komunitou SnootySims:

Co si myslíte o tomto příspěvku? Naprosto rádi bychom slyšeli váš názor! Neváhejte zanechat komentář a podělit se o své myšlenky. Pokud náhodou narazíte na nefunkční odkaz nebo si všimnete jakýchkoli zastaralých modů nebo vlastního obsahu, upozorněte nás. Jsme malý tým nadšenců pro Simíky, kteří se snaží ze všech sil, a někdy nám může uniknout malá škytavka. Vaše zpětná vazba pro nás znamená celý svět a vaší podpory si nesmírně vážíme. Díky moc!

Zanechat komentář Zrušit odpověď

Sledujte SnootySims na sociálních sítích:

Přidejte se k nám na naší cestě za objevováním nejnovějšího a nejlepšího vlastního obsahu pro Sims 4 a také zůstaňte informováni o novinkách a fámách kolem velmi očekávaného Sims 5!

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

GlassDome

Uživatel Reddit Nikolai2960 zjistil, že můžete používat nové Aktualizace skleněné střechy žít uvnitř kupole!

Zde je návod, jak na to!

Krok 1

Postavit dům! Rozhodl jsem se udělat malou chatku, protože pozemek je docela útulný, nicméně to může fungovat i na větších budovách, pokud je pozemek také velký.

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

Krok 2

Vyberte si kulatou nebo osmihrannou střechu a umístěte ji do středu svého domu! Nedělejte si starosti, pokud se dům prosekne, další krok to napraví. Měli byste mít něco takového:

Zajímavé:  Jak začít s vlastním podnikáním v The Sims 4.

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

Krok 3

Dále chcete přetáhnout bílé tečky nahoru, takže střecha bude kupole, střecha bude vypadat jako na 2. obrázku, když to budete mít správně:

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

Krok 4

Nyní máte svůj kopulovitý tvar, je čas vybrat si nějaké sklo! Přejděte do sekce střechy a vyberte si skleněný design, já jsem zvolil čirý design, takže vypadá jako sněhová koule!

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

Krok 5

Posledním krokem je umožnit vašemu Simíkovi přístup ke svému domovu! K vytvoření podzemní chodby musíte použít nástroj pro suterén. Vchody do domů jsem skryl živými ploty. Takhle:

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

A ty jsi hotovo!

Kopule je plně funkční! Váš Simík by neměl mít žádné problémy se svým každodenním životem uvnitř kupole. Kopule nelze projít, takže pokud máte chuť přidat do života Simíků trochu šmrncu, odeberte jim přístup do sklepa! Níže můžete vidět obrázek mé Simky, jak šťastně zahradničí ve svém domě:

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

Pokud chcete trochu navíc…

Zde je návod, jak připojit Domes! Můžete to také použít k tomu, abyste měli vstup do kopule v přízemí, pokud nechcete vchod do sklepa!

Nejprve chcete postavit část mezi dvěma domy, jak je uvedeno níže:

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

Krok 2

Vyberte si tvar střechy, aby se vešel na vrch, já jsem zvolil sedlovou střechu, ale můžete udělat i jiné. Poté jej chcete umístit na horní část postavené části. Jakmile to uděláte, použijte menší šipky k vytažení okraje střechy nahoru, abyste se zbavili převisu.

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

The Sims 4: Jak žít ve skleněné kopuli!

Krok 3

Dále jsem přidal okna do pokoje a dveře do každého z domů a chodby. Pak jsem se zbavil podlahy, takže celá věc je tráva. Také pak změníte všechny střechy na skleněné a bum! Máte připojené Domes!

Zajímavé:  Jak přihlásit své dítě do mimoškolních aktivit v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»