Jak

Jak získat 4 coly v sims

Bez nápojů podávaných v mnoha podnicích města je těžké si představit skutečně zábavnou párty. Dobrou zprávou je, že každá postava vás může naučit míchat sofistikované koktejly a dokonce udělat kariéru jako barman. K tomu stačí trénovat pomocí barového pultu a ani si ho nemusí kupovat. Městští barmani se mu kupodivu rádi vzdají svého místa a umožní mu obsluhovat návštěvníky, i když to nepřinese žádný zisk.

Nápoje mírně naplňují potřebu jídla a výrazně snižují přirozenou potřebu, zaplňují dům prázdnými sklenicemi, mají kvalitu a časem se kazí jako každé jiné jídlo. Postavy s vytříbeným vkusem začnou okamžitě vyrábět drinky dobré a vynikající kvality, ostatní se ale budou muset hodně snažit za barem. Mimochodem, čím dražší, tím kvalitnější nápoje.

Většina vysoce kvalitních nápojů dává postavám «Tender Drink» a «Light Drink» šťastné nálady, ačkoli stejného efektu lze dosáhnout vypitím mléka a pomerančového džusu zdarma z lednice. Speciální nápoje mohou vytvořit určitou náladu. Zpravidla je musíte vařit s patřičným citem, jinak prostě nebudou na seznamu receptů. Za určitých podmínek jsou k dispozici i skryté nápoje. Ve veřejných zařízeních si můžete objednat většinu nápojů, včetně speciálních nápojů (pokud bar obsluhuje profesionál).

Gurmáni jsou velmi hákliví na chuť nápojů. Pokud obsah sklenice nebude v ideální kvalitě, buď na něj nebude reagovat vůbec, nebo dostane negativní náladičku „Bad Drink“, ale na skvělé nápoje reagují silněji než ostatní postavy. Žrout s radostí vypije jakoukoli kaši. Postavy s bonusovou vlastností Mistr lektvarů mohou vyrábět lektvary nálady (stejně jako v odměnách Bod štěstí).

Zajímavé:  Jak najmout svého Simíka v The Sims 4.

Životní cíl „Nejlepší barman“ je spojen s dovedností. Vlastnost oblasti „Cozy Atmosphere“ vám umožňuje rychle zvládnout dovednost.

Moodlety související s dovedností si můžete prohlédnout zde.

Rozvoj dovednosti míchání nápojů v přídavcích

  • The Sims 4 Digital Deluxe Edition obsahuje balíček Stay Up All Night Pack, který vám umožní připravit hořící nápoje, které vašim Simíkům dodají větší sebevědomí.
  • The Sims 4 Spa Day představuje ovocné limonády, které se v lázních podávají na velkých podnosech a lze si z nich doma připravit jedinou porci.
  • Ve hře Sims 4 se pojďme společně bavit! Objevily se přenosné barové pulty, které lze umístit do zavazadla postavy, a jednoduché nápoje (pivo, pivo atd.), které stačí nalít z láhve.
  • Ve hře Sims 4 Dining Out mají Simíci přístup ke čtyřem kvalitním vínům, která po konzumaci odemknou speciální vinné nálady: Svrchované vícesložkové, Vzrušující taniny, Neuvěřitelné párování, Úžasná chuť, Opojný nápoj a „Okouzlující pachuť“. Další novinkou v herním setu je sklenice vody, kterou si lze zdarma objednat v restauraci nebo nalít z kohoutku. Postava může dokonce „myslet na to, jak je sklenice plná“, když je na stole.
  • Herní balíček The Sims 4 Vampires představuje speciální lektvary, jejichž recepty budou k dispozici s tím, jak se zvýší vaše vampýrská dovednost.
  • V The Sims 4 Dobrodružství v džungli se můžete cestou do Selvadorady naučit recepty na speciální nápoje. Ale k tomu budete muset nejprve studovat místní kulturu.
  • V The Sims 4 Kočky a psi můžete svým mazlíčkům vyrobit speciální nápoj.
  • The Sims 4 Roční období obsahuje sváteční tradici zvanou Pití.
  • The Sims 4 Vintage Glamour Stuff představuje globe bar, kde se nacházejí gurmánské nápoje. Postava si může z baru vyzvednout jeden nápoj nebo tác se čtyřmi nápoji (což bude samozřejmě stát více), čím vyšší dovednost míchání nápojů, tím více možností.
  • Ve hře The Sims 4 Luxusní věci na párty může Simík přidat speciální nápoje do fontány na pití a jídlo, pokud má dostatečně vysokou úroveň dovedností.
Zajímavé:  Jak dosáhnout maximální kariéry v Sims 4.

Dovednostní schopnosti

Postava může míchat nápoje, učit se vyrábět nápoje a pracovat na částečný úvazek v baru.

Nový barmanský trik: za vašimi zády.

Postava provádí triky automaticky při přípravě nápojů.

Postava může „mluvit o výrobě nápojů“ s ostatními Simíky, dovednost se mírně zvýší.

Postava může nalít jablkový pop do fontány s jídlem a pitím. Při konzumaci dává náladu „Amazing Apple Fizz“ (hravost + 1 na 4 hodiny).

Nový barmanský trik: žonglování.

Nálada „talentovaného barmana“ při přípravě nápojů.

Postava může nalít futuristický nápoj do napáječky. Při konzumaci dává náladu „Taste of the Future“ (pozor + 1 na 4 hodiny).

Nová akce na barovém pultu: «Naučte se barové triky.» Postava předvádí všechny triky, které zná, a dostává inspirativní moodlet „Inspiring Drink Making“.

Nový barmanský trik: pyramida lahví.

Postava může sdílet tipy baru s ostatními.

Postava může nalít nápoj «Continue the Party» do fontánky. Při konzumaci vyvolává náladu „Explosion of Vigor“ (vzrušení + 1 na 4 hodiny).

Trik s ohnivým barmanem.

Postava dokáže osvěžit zkažené drinky.

Nápoj Mistr nálady při práci (inspirace + 2).

Seznam nápojů k dispozici na baru

Recept je dostupný na fitness úrovni 5. Při konzumaci vyvolává vzrušenou náladu „Protein přijat“.
Nápoj lze získat pouze z globe baru.
Nápoj lze získat pouze z globe baru.

Můžete to dostat do dřezu. Postava může „myslet na to, jak je sklenice plná“, když je na stole.

Potřebné ingredience: 2 vlčí kořeny, 2 česneky, 2 krvavé plody. Recept je dostupný od úrovně 14 vampirismu. Pokud ji upír vypije, všechny získané schopnosti a slabosti se resetují a body schopností lze přerozdělit.

Vyžaduje se pozice měsíčního žoldáka (kosmonautská kariéra, úroveň 8 větve „Smuggler“). Při konzumaci dává jeden ze tří efektů: vzrušený moodlet „Alien Sense Amplifier“, pozorný moodlet „Mind Meld“ nebo sebevědomý moodlet „Old Alien Charm“.

Zajímavé:  Jak hrát Sims 4 s upíry zclient.

Nápoj lze získat pouze z globe baru.

Potřebné ingredience: 2 vlčí kořeny. Recept je dostupný od úrovně 12 vampirismu. Upír to nebude moci pít a smrtelník bude mít moodlet „Pití koktejlu „Ochrana před upíry““ (důvěra + 3 na 4 hodiny). Zatímco je lektvar v platnosti, postava je odolnější vůči mentálním vlivům upíra a také může upíra odmítnout, když ho nutí sdílet „extra“ krev.

Potřebné ingredience: 2 česneky, 1 krvavý plod. Nápoj pro upíra, bude chráněn před sluncem po dobu 4 hodin (moodle „Solar Delight“, vzrušení + 3). Recept je dostupný od úrovně 11 vampirismu.

Při konzumaci dává šťastnou náladu „Sweet Sarsapel“.

Vyžaduje se pozice „meziplanetární hlídka“ (kosmonautská kariéra, úroveň 8 větve „Ranger“). Nedává žádné zvláštní nálady, ale znatelně zvyšuje energii postavy.

Požadovaná složka: krevní ovoce. Speciální nápoj pro upíry. Recept je dostupný od úrovně 9 vampirismu. U smrtelníků způsobuje nevolnost (hnusná ovocná náladovka, nepohodlí + 3 na 30 minut).

Potřebné ingredience: 10 vlčích kořenů, 10 krvavých plodů, 10 hlav česneku. Upír se stane znovu smrtelným.

Při konzumaci dává zvláštní „vínové“ náladovky.
Vyžaduje se pozorná nálada. Při konzumaci dává pozornému moodletu „Drink „Grace““.
Při konzumaci dává zvláštní „vínové“ náladovky.
Při konzumaci dává zvláštní „vínové“ náladovky.
Při konzumaci dává zvláštní „vínové“ náladovky.

Hoří ve skle. Při konzumaci dodává sebevědomou náladu „teplého nápoje“. K dispozici v Sims 4 Digital Deluxe.

Mění barvu ve skle. K dispozici v Sims 4 Digital Deluxe.

Lze připravit v koketní náladě. Nad nápojem jsou bublinky ve tvaru srdce. Při konzumaci dodává koketnímu moodletu «Styl opilého amoru».

Recept na nápoj najdete v Selvadoradě objednáním v místním baru. Při konzumaci zvyšuje dovednost místní kultury. Recept se můžete naučit od úrovně 3 selvadoradské kultury.

Zajímavé:  Jak přenést Sims 4 do jiného počítače.

Můžete vařit v inspirované náladě. Když se konzumuje, dává inspirativní náladu „Creative Thinking Flow“.

Lze vařit v rozzlobené náladě. Navenek to připomíná močál z bažin. Při konzumaci dává zlé náladě „rozhořčení“.

K dispozici v Sims 4 Digital Deluxe.

Recept na nápoj najdete v Selvadoradě objednáním v místním baru. Při konzumaci zvyšuje dovednost místní kultury. Recept se můžete naučit od úrovně 3 selvadoradské kultury.

Při konzumaci vyvolává veselou náladu «Jak osvěžující!»

Pokud kočka pije takový koktejl, pak majitel, který ji líbá, bude mít náladu „Peprmint Kisses“ (štěstí + 1 na 2 hodiny). Pokud se sám odváží vypít nápoj, začne se mu dělat nevolno (moodlet „Ach, ne! Už nikdy!“, nepohodlí + 1 na 3 hodiny).

Hoří modrým plamenem. Při konzumaci dodává sebevědomou náladu „Burning Drink“. K dispozici v Sims 4 Digital Deluxe

Pozice „Chief Bartender“ je vyžadována (úroveň 6 kuchařské kariéry, obor „Bartender“).
Nápoj lze získat pouze z globe baru.

Lze připravit v koketní náladě. Při konzumaci dodává náladu „Fantasticky koketní nálada“ (koketnost + 2).

Hoří ve skle zeleným plamenem. Při konzumaci dává sebevědomou náladu „Legendary Ignition“. K dispozici v Sims 4 Digital Deluxe.

Nápoj lze získat pouze z globe baru.

Lze vařit ve vzrušené náladě. Při konzumaci dává vzrušenému moodletu «Rozhodnutí».

Vyžaduje vlastnost Mistra lektvarů. Efekt je stejný jako u odpovídající odměny za body štěstí.

Vyžaduje vlastnost Mistra lektvarů. Efekt je stejný jako u odpovídající odměny za body štěstí.

Vyžaduje vlastnost Mistra lektvarů. Efekt je stejný jako u odpovídající odměny za body štěstí.

Vyžaduje vlastnost Mistra lektvarů. Efekt je stejný jako u odpovídající odměny za body štěstí.

Vyžaduje vlastnost Mistra lektvarů. Efekt je stejný jako u odpovídající odměny za body štěstí.

Vyžaduje vlastnost Mistra lektvarů. Efekt je stejný jako u odpovídající odměny za body štěstí.

Zajímavé:  Jak prozkoumat džungli v The Sims 4.

Bez květiny smrti v zavazadle nemůžete vařit. Nad sklem víří černý kouř; jinak je to velmi obyčejný nápoj.

Jak rozvíjet dovednost

  • míchat nápoje a naučit se míchat nápoje v baru;
  • naučit se barové triky za barem a v pracovní době jako barman;
  • Diskutujte o míchání nápojů s ostatními Simíky;
  • číst knihy o dovednostech.

Kariéra, která vyžaduje zvládnutí dovednosti

Obrázky

Sims 4: Při výrobě koktejlů může barman současně komunikovat s návštěvníky.

Při výrobě koktejlů může barman současně komunikovat s návštěvníky.

Sims 4: V oblíbených podnicích je barový pult prostě přeplněný.

V oblíbených podnicích prostě u barového pultu není tlačenice.

Sims 4: Barman může pohostit všechny přítomné drinky (samozřejmě na vlastní náklady).

Barman může všechny přítomné pohostit drinky (samozřejmě na vlastní náklady).

Sims 4: Některé nápoje mohou vytvořit zvláštní náladu.

Některé nápoje vám umožňují vytvořit zvláštní náladu.

Sims 4: Obezřetní návštěvníci si berou do rezervy drink navíc.

Prozíraví návštěvníci si berou do rezervy drink navíc.

© 2010–2021 Simovodovy poznámky. Všechna práva vyhrazena.
Citování materiálu je povoleno, ale s povinným umístěním aktivního odkazu na sims3notes.ru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»