Jak

Jak najít chůvu v The Sims 4

Simmers, už vás nebaví starat se o svá potřebná batolata v The Sims 4? Možná vás vaše děti Simíků dokonce přivádějí k šílenství. No, pak může být chůva Sims 4 přesně to, co potřebujete! Když si najmete chůvu, získáte zasloužený odpočinek od bláznivého rodinného života ve hře Sims 4. Potřebujete poslat své dospělé Simíky do práce? Žádný problém, chůva přijde pohlídat vaše ratolesti. Pojďme se nyní blíže podívat na službu Sims 4 Nanny!

Chůva Sims 4

Chůva The Sims 4: Vaření, domácí úkoly a další!

Chůvy The Sims 4 vlastně nebyly nic, dokud nebyla v červenci 2016 vydána aktualizace základní hry. To přidalo náhodné mladé dospělé, dospělé nebo starší obyvatele města jako chůvy. Přijdou se postarat o vaše miminko, batole a/nebo dítě, když je váš dospělý Sim zavolá.

Před touto aktualizací budou miminka a batolata automaticky poslána do školky, když zůstanou sama. Teď si můžeme buď najmout chůvu, nebo poslat naše simíky do školky, když se to stane. Přestože je školka nejjednodušší a nejlevnější – protože je zdarma, není tou nejlepší možností…

Když navštěvujete školku, vaše batolata se nebudou účastnit žádného budování dovedností – což je nešťastné, protože služba je jinak docela přínosná. Zde se hodí služba chůva sims. Až budete mít možnost skutečně ovládat své simíky, zatímco se o ně stará chůva, můžete si vybudovat nějaké dovednosti! Nyní se podívejme na tuto službu Nanny.

Zajímavé:  Jak udělat schody do druhého patra v The Sims 4.

1. Jak najmout chůvu The Sims 4

Chůva Sims 4

Než si budete moci užívat služby chůvy The Sims 4, musíte si jednu najmout. Ale nebojte se, protože jednodušší už to být nemůže! Chcete-li si jednoho najmout, postupujte podle následujících kroků:

Chůva Sims 4

  1. Klikněte na telefon svého dospělého Simíka
  2. Stiskněte ikonu domu v pravém dolním rohu
  3. Vyberte možnost „pronajmout službu“.
  4. Kliknutím na službu „chůvy“ si jednu najmete
  5. Za chvíli se objeví chůva

2. Chůva za vás uvaří a uklidí

Screenshot 2022 06 09 v 13.09.39 1

Mít děti, batolata a miminka pod střechou Simíka 4 může být docela rušné a nepořádné. Ale naštěstí se o to všechno postará chůva The Sims 4. Když budou mít vaše děti, batolata a miminka hlad, chůva jim uvaří nějaké jídlo. A když váš dům vypadá jako odpadkový koš, chůva to všechno uklidí. Sice vám nebudou prát prádlo – na to budete potřebovat komorníka. Přesto je mít kolem sebe chůvu docela fajn, protože nemusíte vařit ani uklízet!

3. Chůva pomůže s domácími úkoly

Screenshot 2022 06 09 v 13.03.03 1

Pokud se vaše děti Simíků potýkají s domácími úkoly, chůva jim pomůže! Jediné, co musíte udělat, je kliknout na chůvu a vybrat možnost „požádat o pomoc s domácími úkoly“. A bum, máte skvělou interakci s vaší chůvou, která pomáhá vašemu dítěti Simovi s domácími úkoly! Někdy jim chůva také automaticky pomůže, což znamená, že nebudete muset nic dělat. Docela cool, že?

4. Chůva se postará o vaše nejmenší

Screenshot 2022 06 09 v 13.04.46 1

Ať už máte domácnost plnou miminek nebo batolat, vaše chůva se o ně všechny postará! Nebojte se tedy poslat své dospělé Simíky do práce, na rande nebo na dovolenou. Chůva je bude krmit, přebalovat, koupat je, číst jim, aby spali, pomáhat jim rozvíjet jejich dovednosti a všechno mezi tím. Nemusíte se bát, o vaše malé simíky bude dobře postaráno!

Zajímavé:  Jak získat klubové body v The Sims 4.

5. Jak dlouho zůstanou a co si účtují?

Screenshot 2022 06 09 v 13.11.28 1

V tuto chvíli se pravděpodobně ptáte, jak dlouho chůva zůstane a co bude účtovat. Tak se na to pojďme podívat, ano?

Jak dlouho zůstane chůva The Sims 4?

Vaši dospělí Simíci se mohou rozhodnout najmout chůvu jednorázově. V tomto případě zůstane chůva 24 hodin, než odejdou, pokud ji nepropustíte nebo nepropustíte. Pokud se znovu rozhodnete najmout chůvu, nová nahradí tu, kterou jste vyhodili.

Co nabíjí The Sims 4 Nanny?

The Sims 4 Nannies si účtují základní poplatek ve výši §10 a §60, navíc k hodinové sazbě §15 a §10. Částka, kterou účtují, se bude čas od času lišit, takže se ujistěte, že máte dost na zaplacení. Ale pokud chcete příklad poplatku, podívejte se na fotografii výše a zjistěte, co nám Nanny účtovala za 24hodinovou směnu.

Proč investovat do čističky vzduchu?

Abych to shrnul, chůva Sims 4 je velmi užitečná, pokud máte Simoleony na utrácení. Ale pokud to neuděláte, nejlepší možností bude poslat vaše miminka a batolata do školky, protože ta je zdarma. Jesle vám však nedovolí ovládat svá batolata a budovat jejich dovednosti. Takže je to tak.

Zjistili jsme, že v Sims 4 nemůžete skutečně získat to nejlepší z obou světů. Buď musíte utratit spoustu peněz za chůvu, abyste získali plnohodnotný herní zážitek. Nebo musíte poslat své malé Simíky nebo školku a jen rychle vpřed, abyste je dostali zpět.

Každopádně máme rádi chůvu The Sims 4 a jsme velmi zvědaví, co si o této službě myslíte. Líbí se vám chůva The Sims 4, nebo se vám nelíbí? Dejte nám vědět v komentářích níže. Happy Simming!

Zajímavé:  Jak rozvíjet veterinářskou dovednost v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»