Jak

Jako ve svazku knih Sims 4

Chcete-li zjistit, zda postava četla knihu nebo ne, musíte:

1 — vyberte znak;

2 — přesuňte kurzor na knihovnu a klikněte na ni. Na obrazovce se objeví akční desky;

3 — vyberte akci, například si něco přečtěte, klikněte na tuto akci;

4 — v levém dolním rohu se objeví kroužek s knihou a kolem něj šedý kroužek, který se při čtení knihy vyplní zeleně. Když Simík čte knihu, nebo lépe řečeno, když je prsten zcela zaplněn zelenou barvou, moodlet zmizí a vy si můžete být zcela jisti, že postava knihu zvládla nebo že ji četla.

Stejné náladovky vlevo se objevují také při psaní, když váš spisovatel Sim píše knihu a když hudebník skládá hudbu a v mnoha dalších případech, například při sportu. Věnujte proto pozornost levému dolnímu rohu obrazovky.

Přestože má předchozí autor pravdu, můžete jít i jinou cestou.

systém vybral tuto odpověď jako nejlepší
komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Alex 98 [60.7 tis.]
více než před rokem

Vždy doporučuji The Sims 4 každému, kdo hledá něco zábavného a kreativního na hraní. Je to skvělý způsob, jak popustit uzdu své fantazii a vytvořit si, co chcete, ať už je to útulný domov pro vaše Simíky nebo celé město. Je to skvělý způsob, jak popustit uzdu své fantazii a vytvořit si, co chcete, ať už je to útulný domov pro vaše Simíky nebo celé město.

Zajímavé:  Jak najít přátele v The Sims 4.

Pokud se v této hře bavíme o knihách a obecně o čtení, pak pro začátek potřebujete knihovničku. Musíte komunikovat s knihovnou. Když se k němu přiblížíte, zobrazí se nabídka interakce. Pokud je kniha přečtena, pak bude prsten zelený, pokud není zcela přečten, nebude zcela zelený.

Knihu, kterou čtete, můžete položit na polici.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Darin aMeln ik [12K]
před více než měsícem

The Sims 4 je opravdu velmi zajímavá a návyková hra. V tomto simulátoru mají postavy spoustu různých možností. Nechybí ani funkce čtení knih. Jak tedy poznáte, že váš Simík četl knihu?

Existuje několik způsobů, jak to provést:

  1. Nejjednodušší možností je zkontrolovat „progress log“ vašeho Simíka. Chcete-li to provést, musíte kliknout na postavu. Tam je v části „znalosti“ uvedeno, které knihy postava studovala.
  2. Druhou možností je použít knihovnu. Musíte jít do police, kliknout na ni myší, vybrat knihu, kterou chcete. Když Simík čte, zobrazí se kruh s průběhem čtení. Když se změní na zelenou, znamená to, že postava knihu zvládla.
  3. Můžete zkontrolovat inventář svého Simíka. Pokud je kniha, o kterou máte zájem, v inventáři, pak ji postava již četla.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Sametové tlapky [431K]
více než před rokem

V The Sims 4 mají postavy spoustu různých aktivit, včetně čtení knih a studia.

Chcete-li zkontrolovat, zda váš Simík knihu četl nebo ne, musíte provést následující:

Klikněte na poličku, pokud je požadovaná kniha na poličce, znamená to, že ji váš Simík již přečetl.

Existuje další způsob kontroly, ale k tomu musíte mít nainstalovaný doplněk University. Nyní musíme vybrat „Journal of University Achievements“. Dále v seznamu hledáme požadovanou knihu, pokud je taková kniha zobrazena, znamená to, že Simík se čtením zvládl. Jsou i jiné způsoby.

Zajímavé:  Jak zakázat postup příběhu v hlavním ovladači Sims 4.

komentovat
přidat do oblíbených odkaz děkuji
Přímo na cíl [120 tis.]
více než před rokem

V The Sims 4 existuje několik způsobů, jak zjistit, zda váš Simík četl knihu:

Zkontrolujte inventář svého Simíka. Když Simík čte knihu, je automaticky přidána do jeho inventáře. Chcete-li zkontrolovat inventář Simíka, klikněte na jeho postavu a vyberte „Inventář“. Pokud je v inventáři kniha, znamená to, že ji Simík četl.

Zkontrolujte knihovnu. V The Sims 4 si můžete koupit police na knihy a uložit na ně své knihy. Pokud Simík četl knihu, automaticky se objeví na poličce. Kliknutím na knihovnu zobrazíte, jaké knihy jsou na ní.

Zkontrolujte protokol pokroku svého Simíka. Deník pokroku Simíka má sekci „Znalosti“, která zobrazuje, jaké knihy a další materiály Simík četl. Kliknutím na postavu Simíka otevřete protokol postupu.

Sledujte svého Simíka. Pokud vidíte Simíka, jak sedí a čte knihu, pak ji s největší pravděpodobností ještě nečetl. Pokud Simík dočetl knihu, vstane ze židle nebo židle a odejde a kniha mu zmizí z rukou.

Toto nejsou všechny způsoby, jak zjistit, zda Simík četl knihu, ale tyto čtyři způsoby vám pomohou rychle a snadno ověřit, že Simík knihu četl.

The Sims Wiki

The Sims Wiki je encyklopedie, která vám pomůže dozvědět se více o hrách The Sims a všech jejich funkcích a také sdílet své výtvory! Zde najdete kompletní informace o téměř všech herních funkcích, postavách, hrách a mnoho dalšího! Připojte se k The Sims Wiki ještě dnes a staňte se součástí naší komunity. Jsme rádi, že vidíme každého účastníka!

Nemáte účet?
Inzerát

The Sims Wiki

9315
stránek
русский

Seznam knih (The Sims 4)

Seznam knih prezentovaných ve hře The Sims 4 a dodatky.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»