Jak

Jak jít na procházku se psem v The Sims 4

Osoba vejde do domu, počká na vašeho mazlíčka, připne vodítko a půjde na procházku. Procházka nebo běhání trvá stejně dlouho, jako kdyby tyto akce prováděl váš Sim sám. Po procházce bude pejsek přiveden domů. Zároveň na něm nějakou dobu zůstane pozitivní, šťastný buff (zelený).

Jak umýt psa v Sims 4?

Zajímavé je, že u psů je situace opačná – stačí kliknout na koupelnu a vybrat akci „umýt svého mazlíčka“. Pokud je na stránce pes a kočka, pak ani v této situaci nebude kočka zobrazena v rozbalovacím okně.

Jak změnit svého psa v Sims 4?

V rozšiřujícím balíčku The Sims 4: Cats & Dogs můžete změnit věk svého mazlíčka a vzkřísit ho. To se provádí v obou případech buď návštěvou veterinární kliniky (kterou nevlastníte), nebo použitím chemické laboratoře k výrobě léků, což vyžaduje vysokou úroveň veterinárních dovedností.

Zajímavé:  Ve které sekci jsou simulátory Sims 4.

Jak přidat psa do rodiny Sims 4?

Pořídit si mazlíčka v The Sims 4 Kočky a psy v herní rodině je velmi snadné, můžete si je vzít z útulku nebo adoptovat z ulice. Chcete-li adoptovat z útulku, vyberte na svém počítači požadovanou možnost: vyberte „Rodina“ — poté „Adoptovat do rodiny“ — poté „Adoptovat kočku nebo Adoptovat psa“.

Jak získat psího parťáka v Sims 4?

To je snadné vyřešit, stačí jít na veterinární kliniku a vybrat akci „sterilizace“ nebo „kastrace“. Samozřejmě za určitý obnos peněz. Uveďte mazlíčka, se kterým chcete mít potomka. Po nějaké době, jako ve všech částech, se zvířata sblíží.

Jak umýt psa v The Sims?

K tomu je třeba mít doma koupel. Klikněte na vanu, vyberte akci „Umýt“ (nebo něco takového, zapomněl jsem). Poté Simík umyje psa. Ale pes může kousnout nebo škrábat, pokud se nechce koupat.

Jak vzít svou kočku k veterináři v Sims 4?

Chcete-li vzít svého mazlíčka k veterináři, otevřete mapu a vyberte výlet na veterinární kliniku v Brindleton Bay. Svého nemocného mazlíčka si můžete vybrat v sekci „cestovat s“. Až tam budete, použijte terminál v hale k domluvení schůzky a poté počkejte.

Jak změnit charakterové vlastnosti vašeho mazlíčka?

Chcete-li přidat nebo odebrat vlastnost, vyberte zvířátko, aby se stalo aktivním, a s povoleným vývojářským kódem (Ctrl+Shift+C) TestingCheats true zadejte kód vlastnosti. equip_trait [charakterní rys] nebo vlastnosti. remove_trait [charakterní rys].

Jak upravit zvířátko v Sims 4?

Zadejte vývojářský kód testingcheats true. Získáme ID zvířete Sims. get_sim_id_by_name nebo vyjměte záznam uložený v poznámkovém bloku Smažte všechny moodlety z pet: sims.

Jak změnit vzhled vašeho mazlíčka Sims 4?

  1. Zadejte vývojářský kód testingcheats true.
  2. Zadejte kód cas. fulleditmode.
  3. Vyberte postavu, jejíž osobnostní rysy chcete změnit, klikněte na zrcadlo a vyberte „Změnit vzhled“
Zajímavé:  Jak to opravit v Sims 4.

Jak přidat postavu do vaší rodiny v Sims 4?

  1. V hlavní nabídce vyberte možnost Spravovat města
  2. Dalším krokem je vybrat město, kde je dům s aktivní rodinou, do které chcete přidat Simíka nebo skupinu.
  3. V dolní části klikněte na tlačítko „Vytvořit rodinu pro přesun“.

Jak přidat zvířátko do své rodiny v Sims 3?

Dělá se to takto: — Po opuštění domu, ve kterém hrajete v režimu změny města, přejděte do režimu vytváření rodiny. Standardně tam bude nový Simík nebo Simka. — Ignorujte to, přidejte domácího mazlíčka nebo několik najednou, vytvořených jeden po druhém.

Jak získat kouzelné zvířátko v Sims 4?

  1. Pokud má rodina kočku nebo psa, můžete je očarovat prostřednictvím nabídky Magic -> Make a magic pet.
  2. Kouzelní mazlíčci jsou označeni jiskrami.
  3. Pokud kolem kočky nebo psa nejsou žádné jiskry, pak jsou to obyčejní mazlíčci.

Jak prodat psa v Sims 4?

Z útulku můžete svého mazlíčka prodat, dát k adopci, adoptovat kočku (200 Simoleonů), psa (200 Simoleonů) a jako doposud i dítě (1000 Simoleonů). Z útulku můžete adoptovat maximálně 3 zvířata najednou.

Jak dlouho trvá, než se psi páří?

Vhodný věk pro první krytí

Psi různých plemen dosahují pohlavní dospělosti v různé době, obecný trend je, že zvířata malých plemen se stávají dospělými ve věku kolem šesti měsíců, střední a velká zhruba v 8-10 měsících a největší plemena — od 8 měsíců do jeden a půl roku.

Jak zadávat kódy v Sims 4 za peníze?

Cheaty na peníze v The Sims 4. Jako v každé podobné hře, pro zadání kódu musíte zavolat na konzoli. Chcete-li to provést, současně podržte několik tlačítek (Ctrl + Shift + C) a do zobrazeného okna zadejte požadovaný kód. Konzolu můžete zavřít jednoduše stisknutím klávesy Enter nebo Esc.

Zajímavé:  Jak nainstalovat bójku v Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»