Jak

Jak zjistit, zda je notebook vhodný pro The Sims 4

Nejlepší notebook pro Sims 4: Budget & 4K herní možnosti (2024)

Nejlepší notebook pro Sims 4: Budget & 4K herní možnosti (2024)

Rory Greigová

Aktualizováno 26. února 2024 Rory Greigem

Video Gamer podporuje čtečku. Když nakupujete prostřednictvím odkazů na našich stránkách, můžeme získat provizi přidružené společnosti. Ceny se mohou změnit. Zjistěte více

Obsah show
Celkově nejlepší notebook pro Sims 4

Acer Nitro 5

Nakupujte na Amazonu CHECK PRICE
Další nejlepší notebook pro Sims 4

Lenovo IdeaPad Gaming 3i Gen 7

Nakupujte na Amazonu CHECK PRICE
Nejlepší neherní notebook pro Sims 4

ThinkBook 15 Gen 4

Nakupujte na Amazonu CHECK PRICE

Jako jedna z nejpopulárnějších a sjednocujících herních franšíz všech dob si o ní myslíme zde nejlepší notebook pro sims 4. Budeme nabízet možnosti, které jsou dostatečně přenosné, abyste mohli slyšet Simlish na cestách, a zároveň dostatečně výkonné na to, aby překonaly jakékoli problémy s výkonem, se kterými se můžete setkat u notebooků s nižším rozpočtem. Hra je od svého vydání certifikovaným trhákem a proč tomu tak je, si můžete přečíst v naší recenzi Sims 4.

Obecně řečeno, tyto notebooky spadají do kategorie rozpočtu do střední třídy, takže můžete očekávat, že utratíte kolem 800 $. Pokud je to mimo váš rozpočet, možná budete chtít najít levnější variantu mezi našimi výběry nejlepšího levného herního notebooku.

Zajímavé:  Jak ukončit hru Sims 4.

Nejlepší notebook pro Sims 4

The Sims 4 je hra obzvláště vhodná pro hraní na notebooku. Protože nevyžaduje přesnou přesnost a preciznost jiných her, můžete ji hrát kdekoli od pohodlí vlastní postele až po nepohodlí dlouhého letu.

Jedna věc, kterou k tomu ale budete potřebovat, je notebook vhodný pro hraní hry. Bohužel to nezahrnuje Chromebooky, i když většina ostatních notebooků by měla být schopna provozovat Sims 4. Systémové požadavky Sims 4 jsou poměrně nízké, což znamená, že by vám náš výběr notebooků měl připadat pěkný a cenově dostupný. Čím je však váš počítač výkonnější, tím plynuleji poběží a tím je pravděpodobnější, že bude schopen zvládnout budoucí verze. Proto jsme našli ty nejlepší herní notebooky, které vám pomohou zúžit výběr.

1. Acer Nitro 5: Nejlepší notebook pro Sims 4

Acer Nitro 5

Intel i12 5. generace

Nakupujte na Amazonu Zkontrolujte cenu
Klady

  • Skvělé i pro graficky náročnější hry
  • Rozumnou cenu
  • Vysoká obnovovací frekvence
  • Docela nevýrazný design
  • Obrazovka by mohla být lepší

Acer Nitro 5 je náš výběr pro nejlepší notebook pro Sims 4, a to kvůli jeho velké všestrannosti. Především je to herní notebook, který s sebou přináší Nvidia GeForce RTX 3050 a proces Intel i12 5. generace. Díky tomu je více než schopný zvládnout Sims 4 na nejvyšším nastavení bez jakýchkoli problémů. Podívejte se na recenzi WePC Acer Nitro 5, kde získáte podrobnější rozpis výkonu notebooku.

to je přehnané pro ty, kteří vědí, že Simíci budou tou nejnáročnější věcí, kterou budou od svého notebooku žádat, pro mnohé z nás má větší smysl koupit si notebook, který je schopen hrát i náročnější hry. Z tohoto důvodu je Acer Nitro naší volbou.

Zajímavé:  Jak rychle najít dívku v The Sims 4.

Bylo by hezké vidět delší výdrž baterie, ale to bude vždy slabina herních notebooků, protože jejich vysoce výkonné GPU pohlcují energii.

Jeho kvalita provedení je vysoká a displej je ostrý, jak jsme od renomované značky, jako je Acer, očekávali. Kvalitní jsou i vestavěné reproduktory. Díky tomu ve spojení s jeho velikostí obrazovky 17.3 palce, největší na tomto seznamu, je ideální pro sledování filmu.

2. Lenovo IdeaPad Gaming 3i Gen 7: Nejlepší herní notebook pro Sims 4

Lenovo IdeaPad Gaming 3i Gen 7

Nakupujte na Amazonu Zkontrolujte cenu
Klady

  • Vynikající životnost baterie
  • Nevypadá to jako herní notebook
  • Pohodlná klávesnice
  • 8GB RAM nemusí většině lidí stačit

IdeaPad Gaming 3i je další skvělý všestranný notebook a obzvláště dobrý herní notebook. Náš domácí odborník na notebooky Aaron tento notebook doporučil, protože díky GPU RTX 3050 můžete získat úctyhodné FPS, aniž byste museli vydělat peníze. I když se nechlubí nejvyššími specifikacemi, jaké si lze představit, není příliš daleko, a to vše při ceně zlomku ceny špičkových herních notebooků. Platit pod 1 3050 $ za RTX 12 Ti, procesor Intel i7 120. generace a obnovovací frekvenci XNUMX Hz je pěkná lahůdka.

Specifikace zaručují, že zvládne hru Sims 4 bez problémů, a velký úložný prostor znamená, že můžete nainstalovat každý rozšiřující balíček pod sluncem, a přesto budete mít dostatek místa pro vaše další počítačové potřeby. U herního notebooku si IdeaPad Gaming 3i vede opravdu dobře i z hlediska výdrže baterie, která vydrží až 4 hodiny přehrávání 4K videa.

Pokud vás 4K nastražilo uši, zvažte náš výběr nejlepších herních notebooků 4K, pokud chcete posunout Sims 4 na další úroveň. Navíc jeho decentní, vkusný vzhled z něj dělá skvělou volbu pro ty, kteří si také potřebují vzít svůj notebook do třídy nebo do práce.

Zajímavé:  Jak zvýšit svou reputaci v The Sims 4.

Přestože je řada Lenovo IdeaPad pevně zvolena za rozpočet, je od svého uvedení velmi populární. Pokud však můžete utratit trochu více, náš odborník na notebooky doporučuje podívat se na řadu Lenovo Legion Pro, kde najdete prémiovější výběr. Můžete se také ponořit do našeho průvodce vysvětlujícího nejlepší herní notebooky Lenovo.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»