News

Jak zkontrolovat postavu The Sims 4

V The Sims 4 se Simíci během svého života mění znatelněji než v The Sims 3. Jinými slovy, pokud Simík hodně jí, pak časem začne velikostí připomínat popelnici. Proto Sim potřebuje sport. A to pomáhá, dokud to Simík nezačne ve sportu přehánět. Protože nadměrné cvičení způsobuje, že Simík vypadá jako kulturista, což podle mého názoru na Simíkách vypadá extrémně škodlivě.

Celkově je nápad zajímavý, ale ne každý je s ním spokojený. Pro tento případ existují dva mody. První z nich – „Bez tloušťky“ – zabraňuje Simíkovi ztloustnout. Druhý — «Žádné svaly» — mu brání napumpovat to, co mu padne do oka. Oba mody lze používat společně nebo samostatně.

Chcete-li aktivovat tyto mody, musíte umístit archivy zip modů do složky na adrese „C:UsersUsernameDocumentsElectronic ArtsThe Sims 4Mods“ bez rozbalení.

Ke stažení

LikeNemít rád

___
Zdroj: Mod The Sims

Návrat 23 191

Jiné materiály

Víno: Resident Evil a Resident Evil Zero. O hrách. Resident Evil, také známý jako Biohazard HD REMASTER, je remastering úplně první hry ze série Resident Evil, vydané již v roce 1996 pro konzoli Sony PlayStation One. Hra, stejně jako celá série, se ukázala být natolik populární, že její první remastering vyšel v roce 2002 pro konzoli Nintendo GameCube. Byl přepracován nechutný hlasový projev původní hry, byly přepracovány textury, výrazně vylepšena grafika a změněny byly i některé hádanky.

The Sims 4. Jak udělat Simíka mladšího? O hrách. Uvnitř hry je v současnosti pouze jedna možnost, jak Simíka omladit: Vypijte omlazující lektvar, který lze koupit za „body štěstí“. To však Simíka nevrátí na úplný začátek jeho „dospělého“ života, jako v The Sims 3. Lektvar pouze resetuje Simův aktuální věk. Jinými slovy, pokud je váš Simík v pokročilém věku a má si pro něj přijít kamarád s kosou, pak vypití omlazovacího lektvaru přesune vašeho Simíka jen na úplný začátek „stáří“.

Zajímavé:  Jak změnit oblečení mod Sims 4.

APB znovu načteno. Cheaty a připojení k serveru. O hrách. APB Reloaded je PVP střílečka pro více hráčů z pohledu třetí osoby.
O této hře jsem se dozvěděl náhodou a chtěl jsem ji vyzkoušet, i když nejsem zarytým fanouškem konkrétně stříleček nebo PVP her obecně. Po poslechu pochvalných ód na hru od jednoho z mých přátel na Steamu jsem si přečetl recenze na hru, podíval se na screenshoty a usoudil, že hra musí být zajímavá.

The Sims 4. Těhotenství pro každého. O hrách. Těhotenství v The Sims 4, stejně jako v předchozích verzích, je možné pouze z přirozených příčin. Je to smutné, protože hra je do jisté míry jakousi dobrou parodií na skutečný život. V pohádkách můžete pít lektvar a omládnout, můžete si vysloužit odměnu a už nikdy nemyslet na záchod a tak dále. Ale takhle otěhotnět nemůžete. Pouze prostřednictvím pohlavního styku a pouze tehdy, když jsou oba Simíci různého pohlaví.

O zenu

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»