Jak

Jak odejít ze školy v The Sims 4

Simíci si na střední škole dělají žerty

Střední škola je pro nás všechny zkušební dobou a naši Simíci nejsou osvobozeni od strádání. Někomu se u zkoušek nedaří a vypadnou ze třídy, jiným to prostě přijde příliš trapné. Takže pro ty ubohé duše, tady je jak vypadnout ze Sims 4 High School Years.

Chodit do práce pro dospívající není nic nového, a když odejdou, můžete mít mnohem více času na to, abyste si vydělali na živobytí a získali náskok na kariérním žebříčku. Možná vaši Simíci chtějí trávit veškerý čas v tělocvičně nebo chtějí zdokonalit své umělecké dovednosti. Odstoupení jim může dát příležitost to udělat.

Abychom našim mladým Simíkům pomohli, uvádíme zde několik návodů, jak z lidí žertovat, jak složit zkoušky a jak se zúčastnit promoce. Vyzkoušejte také některé nové cheaty specifické pro střední školu. Také jsme zatím seřadili všechny rozšiřující balíčky, abychom vám pomohli vybrat, který si koupit!

Jak vypadnout ze Sims 4 High School Years

Proces odchodu ze střední školy je bohužel poměrně snadný. Váš Simík bude muset přejít k počítači, vybrat nabídku Střední škola a poté „Odejít ze střední školy“. Poté uvidíte toto vyskakovací okno:

Potvrďte, že chcete školu přerušit, a poté se zobrazí potvrzovací obrazovka, která říká, že váš Simík nyní předčasně ukončil střední školu:

Vaši Simíci mohou získat diplom online poté, co odejdou. Opravdu, je to trochu jako vyvíjet se brzy; jedinou výhodou je získat náskok v kariéře nebo mít více volného času na práci na dovednostech.

Zajímavé:  Jak rozvíjet archeologii v The Sims 4.

Nová kariéra s vedlejším provozem má hodiny kolem školy, takže Simíci, kteří se o ně věnují, budou stále chodit do práce před školní hodinou nebo pozdě večer.

Osoby, které předčasně ukončily střední školu, se již nemohou účastnit mimoškolních aktivit a bez ohledu na to, jak dobře si vedou v kariéře nebo dovednostech, neustále na ně působí negativní nálada, která trvá dobrých několik dní.

Chcete-li přidat ke změnám přicházejícím do základní hry, podívejte se na našeho průvodce nejlepšími mody pro zlepšení hry. Zde je také to, co víme o tajemných Sims 5!

Témata tohoto článku

Prozkoumejte nová témata a objevte obsah, který je pro vás ten pravý!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»