Jak

Jak vidět dveře v The Sims 4

Vítejte v The Sims Wiki! Nelíbí se vám reklamy? Pak vytvořit si účet ! Uživatelé s účty uvidí reklamy pouze na hlavní stránce a mají více možností než anonymní uživatelé.

Ještě nemáte svůj účet?
Inzerát

The Sims Wiki

  • Objekty, které se objevují ve všech hrách
  • Objekty v The Sims 3 (Wii)

Podle

Gartenaccessoires-023-1-

Podle

Dveře z The Sims 2: Mansion & Garden Stuff.

A dveře je architektonickým objektem v The Sims série, která umožňuje Simíkům procházet zdmi. Všechny dveře se automaticky otevřou, když se Simík přiblíží, a zavřou se krátce poté, co Simík prošel. [n 1] Některé dveře jsou vybaveny okny, která umožňují průchod světla.

Obsah

  • 1 Uzamčení, přístupnost a omezení
    • 1.1 Ochrana osobních údajů
    • 1.2 Zamykání
    • 1.3 Dveře a domácí zvířata
    • 1.4 Jiná omezení
    • 3.1 Dveře pouze pro celebrity
    • 3.2 Garážová vrata
    • 3.3 Dveře kolejí
    • 3.4 Dveře života a smrti
    • 3.5 Jednopohlavní dveře
    • 3.6 Jiné dveře

    Uzamčení, přístupnost a omezení [ ]

    Dveře TS2

    Soukromí [ ]

    Dveře, stejně jako stěny, poskytují bariéru soukromí, kterou Simíci nevidí, i když mají dveře okno. To Simíkům umožňuje provádět akce, které přicházejí s očekáváním soukromí, jako je použití toalety, koupání nebo WooHooing za dveřmi. Z The Sims 2 a dále, ostatní Simíci nebudou moci vstoupit, dokud Simík nedokončí nebo nezruší akci, pokud nemají s druhým Simíkem romantický vztah. Známá závada způsobuje, že toto nastavení zamykání soukromí je občas ignorováno, což umožňuje komukoli projít dveřmi a vstoupit na Simíky. [TS2]

    zamykání [ ]

    The Sims nezahrnuje možnost hráče zamykat dveře, ačkoli uzamykatelné dveře jsou k dispozici jako vlastní obsah.

    Schopnost zamykat dveře je poprvé představena v The Sims 2: Open for Business [n 2] a in The Sims 3: Světová dobrodružství. Dveře lze nastavit tak, aby přístup měli pouze členové aktuální domácnosti, členové domácnosti a zaměstnanci nebo jen aktuálně vybraný Simík. Mohou být také uzamčeny, aby se zabránilo průchodu všem Simíkům, s výjimkou servisních NPC. v The Sims 2: Domácí mazlíčci, domácím zvířatům může být odepřen vstup dveřmi a dovnitř The Sims 2: Život v bytě, může být sousedům bytu odepřen vstup do bytové jednotky. The Sims 3: Univerzitní život rozšiřuje funkci tak, že jednotlivým Simíkům může být udělen přístup nebo zakázáno používat konkrétní dveře. [1]

    In The Sims 4, možnost zamknout dveře se vrací v patchi 21. Like The Sims 3, mohou hráči omezit dveře pro jednotlivé Simíky.

    Zatímco nastavení zamykání dveří jsou obvykle respektována, za určitých okolností mohou být zcela ignorována, jako je vloupání, návštěva repo-man nebo konfiskace provedená sociálním pracovníkem.

    Dveře a zvířata [ ]

    Dveře dovnitř The Sims: Unleashed, The Sims 2: Domácí mazlíčci, The Sims 3: Domácí mazlíčci, a The Sims 4: Kočky a psi jsou citlivé na domácí mazlíčky – jsou otevřeny pro domácí mazlíčky stejně jako pro Simíky. v Unleashed, jediný způsob, jak udržet domácí mazlíčky mimo místnost, je použít upravené dveře. v The Sims 2: Domácí mazlíčci, The Sims 3: Domácí mazlíčci a The Sims 4: Kočky a psi, byla rozšířena nastavení zamykání dveří, aby hráči mohli povolit nebo omezit přístup k jednotlivým dveřím domácím mazlíčkům.

    Další omezení [ ]

    In The Sims 3: Ambice, hasič Sim ve službě může být požádán, aby zachránil uvězněného Simíka v zamčené místnosti nebo v řadě místností, přičemž musí rozsekat dveře sekerou, aby získal přístup.

    Přední dveře [ ]

    In The Sims a The Sims 2, jsou vstupní dveře určeny automaticky hrou. Přední dveře jsou obvykle dveře umístěné nejblíže poštovní schránce s dlaždicemi na obou stranách dveří. [2] Je známo, že to způsobuje problémy u domů, které mají garáže, protože garážová vrata mohou být vybrána jako vstupní dveře. Z The Sims 3 dále mohou být vstupní dveře obytných na pozemcích ručně vybrány hráčem. Přední dveře jsou dveře, kterými návštěvníci na pozemku zazvoní na zvonek [TS] [TS2] [TS3] nebo zaklepou na [TS4] a obvykle to je místo, kde servisní NPC vstoupí do domu.

    Typy [ ]

    Většina dveří zabírá jednu dlaždici na každé straně stěny a zabírá pouze jedno patro, i když některé dveře zabírají dvě dlaždice a zahrnují několik pater. v The Sims 4, některé samostatné dveře jsou vycentrovány mezi dvěma čtverci a jako takové zabírají dvě dlaždice.

    Většina dveří funguje podobně a liší se pouze svým kosmetickým vzhledem. Existují však dveře, které fungují jinak.

    Dveře pouze pro celebrity [ ]

    Projekt Bezpečnostní dveře celebrit Zeddy-Lock in The Sims: Superstar umožňuje projít pouze Simíkům s alespoň třemi hvězdami slávy. To umožňuje vytváření místností, do kterých mohou vstoupit pouze Simíci celebrit, a lze je použít k ochraně cen před krádeží Posedlým fanouškem. The Sims 4: Staňte se slavným zahrnuje Starlet’s Repose Door který také prosazuje tříhvězdičkové omezení. Dveře a šatna se objeví na pozemku studia Plumbob Pictures, když tam Simík natáčí film. [potřebné potvrzení] Oslavte se obsahuje také tři VIP dveře, které mohou hráči použít k výběru požadavku slávy potřebného pro přístup. Když je nastaveno omezení, vygeneruje se vyhazovač, který bude kontrolovat přístup Simíků dveřmi.

    The Sims 3: Pozdě večer neobsahuje dveře pouze pro celebrity stejným způsobem jako Superstar a Oslavte se, ale bariérová lana lze použít k omezení vstupu jakýmikoli dveřmi, před kterými je na komunitních pozemcích umístěna.

    Garážová vrata [ ]

    Tato část popisuje funkce, které jsou dostupné pouze v The Sims 2: Noční život.

    Garážová vrata musí být umístěna mezi příjezdovou cestou a nástavcem příjezdové cesty a otevřou se vždy, když jimi projede auto. Simíci mohou také projít garážovými vraty jako kterýmikoli jinými dveřmi, i když nemohou garážová vrata zamknout, aby omezili přístup.

    Dveře na koleji [ ]

    Tato část popisuje funkce, které jsou dostupné pouze v The Sims 2: Univerzita.

    Bylo navrženo, aby byl tento článek rozdělen do jednoho nebo více článků Příliš dlouhé pro typ dveří. Zahrňte Simíky a položky místnosti, které spolu přímo nesouvisí. Duplikovat se stránkou na koleji..
    Podrobnosti a diskuzi najdete na diskusní stránce.

    Projekt Myne Door se používá k označení jednotlivých pokojů na kolejích a ve výchozím nastavení se nachází ve všech předem připravených kolejích. Simíci mohou použít dveře k získání vlastnictví pokojů na koleji za nimi. Při stavbě nebo úpravě ubytovny musí být všechny dveře Myne umístěny tak, aby rám obrazu směřoval ven, a dveře Myne by měly být jedinou cestou dovnitř a ven z pokojů za nimi. To znamená, že pokoje pro více osob nejsou možné, stejně jako „apartmá“, ve kterých mají dva společné pokoje společnou koupelnu.

    Když si Simík nárokuje dveře, jeho headshot se objeví na dveřích a pouze tento Simík bude moci změnit přístupová oprávnění pro ostatní Simíky. Snímek hlavy se nezmění, pokud se změní vzhled Simíka, ale hráč může aktualizovat obrázek hratelného Simíka tím, že Simíka nechá zrušit a získat zpět místnost. Koleje, které se nastěhují do koleje, si také nárokují pokoje; hráčům je poskytnut mírný náskok (asi hodinu herního času), aby získali pokoje, které chtějí, aby hratelní Simíci měli. Hratelný Sim, kterému je řečeno, aby zamkl nebo odemkl své dveře, zavěsí nebo odstraní standardní cedulku „zákaz vstupu“, která umožní nebo zabrání ostatním Simíkům vstoupit do jejich pokoje na koleji. Koleje mohou také zamknout své dveře a hratelní Simíci musí zaklepat, aby se dostali dovnitř.

    Dveře lze použít na normálních obytných pozemcích mimo univerzitní čtvrť k získání „vlastnictví“ místnosti. Děti nemohou tyto dveře zamknout, pravděpodobně proto, že jim chybí potřebná animace zamykání dveří, aby interakce fungovala.

    Dveře života a smrti [ ]

    Hlavní článek: Dveře života a smrti

    Projekt Dveře života a smrti umožňuje hráči vyvolat Grim Reaper. Simíci jej mohou použít k tomu, aby požádali Reapera, aby se reinkarnoval zesnulého Simíka, nechali se oplodnit geny jiného Simíka nebo vyzvali Reapera v kytarovém souboji, aby se stal imunní vůči smrti. Existuje malá šance, že Simíci budou zataženi pod rohožku jámovým monstrem a následně zabiti při pokusu o vyvolání Reapera.

    Jednopohlavní dveře [ ]

    Dveře s mužskými a ženskými variacemi byly poprvé představeny v The Sims: Žhavé randea byly znovu uvedeny v každé hře poté. Tyto dveře brání Simíkům opačného pohlaví v průchodu a primárně se používají k výstavbě záchodů pro jednoho pohlaví na společných pozemcích. Servisní NPC budou tato genderová omezení ignorovat, i když zaměstnanci ve vlastněném podniku spolu s členy domácnosti vlastníka toho nemusí být schopni.

    Další dveře [ ]

    The Sims 2: Život v bytě a The Sims 3: Nadpřirozeno mají knihovnu, která funguje také jako skryté dveře. Hráči musí manuálně nařídit Simíkům, aby knihovnu použili, aby jí mohli projít; Simíci jej nebudou autonomně používat, když jim bude řečeno, aby nasměrovali na místo za dveřmi.

    The Sims 3: Světová dobrodružství představuje skryté dveře, které splynou se stěnou a objeví se pouze při použití nebo při spuštění jiným předmětem. Některé zamčené nebo skryté dveře v hrobkách mohou vyžadovat vyřešení určité hádanky, aby se místnosti za vchodem zpřístupnily prozkoumajícímu Simovi.

    The Sims 4: Kočky a psi a The Sims 4: Můj první mazlíček představit dvířka pro domácí mazlíčky, která se dodávají ve dvou různých velikostech. Malá dvířka pro zvířata umožňují kočkám, malým psům, koťatům, štěňatům a kojencům projít jimi. Velká dvířka pro domácí mazlíčky mohou být použity všemi výše uvedenými, přičemž jimi mohou projít i velcí psi a batolata.

    Poznámky [ ]

    1. ↑ V The Sims 2, známá závada způsobí, že se dvířka po použití zablokují. To může být nepříjemné, ale lze to snadno opravit odstraněním dveří a jejich nahrazením. Pokud předmět, jako je stropní svítidlo, zabírá prostor, kterým se dveře otevírají, může působit tak, že zabrání zavření dveří; pohyb předmětu může umožnit zavření dveří.
    2. ↑ To zahrnuje vlastní dveře, ale nezahrnuje Myne Door od The Sims 2: Univerzita, protože se vyznačuje svou vlastní unikátní metodou zamykání.

    Reference [ ]

    1. ↑ Průvodce hrou The Sims 3 University Life na SimsVIP.
    2. ↑https://www.modthesims.info/showthread.php?p=5469274#post5469274

    Zajímavé:  Jak zadat kód do Sims 4 na Macu.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»