Jak

Jak si vybrat svatební šaty v The Sims 4

10+ Absolutně dokonalých svatebních šatů CC pro speciální den vašich Simíků!

svatební šaty sims 4

Buďme upřímní, dostat se na nákup svatebních šatů je jedna z radostí svatebních příprav a zároveň to může být stresující, pokud ještě nejste rozhodnuti, co si na velký den vzít.

Ale co v The Sims 4? No, nemusíte se bát, ve svatebních šatech najdete vše, co hledáte. Z jednoduchého mini šaty k šatům mořské panny a k plesovým šatům, jsme si docela jisti, že existuje spousta svatebních šatů, ze kterých si můžete vybrat!

Držte se pevně, protože vám představujeme některé z nejlepších svatebních šatů cc v tomto seznamu.

Sbírka RSVP od Senátu

Snímek obrazovky 2023 07 21 141843

Pokud jde o luxusní módu v Sims 4, není pochyb o tom, že Senate bude první jméno, které se vám vybaví. Kolekce je dodávána s 18 položek s 25 vzorků s některými bonusovými vzorníky krajka a flitr šaty.

Zajímavé:  Jak změnit sterilizaci v Sims 4.

Podívejte se na tyto elegantní svatební kousky vybrané speciálně pro vaše Simíky, aby ve svůj výjimečný den zazářily ještě jasněji! Stáhněte si ho zde.

Svatební šaty Marina CC od Atelier Lena

Snímek obrazovky 2023 07 24 182358

Elegantní, nadčasový a rafinovaný nejlépe vystihují svatební krásu reprezentovanou těmito překrásnými róbami od Atelieru Lena. Tyto svatební šaty přes rameno se vymykají stylům a jsou stále oblíbené mezi generacemi nevěst Sims, které chtějí vstoupit do uličky v nadčasových šatech s 12 krásnými vzorníky. Stáhněte si jej zde!

Sada zimních zázraků od Zeussima

Snímek obrazovky 2023 07 24 190025

Plánujete uvázat uzel a vytvořit pro své Simíky krásný, potěšující svatební obřad v kouzelném zimním období? Zde jsou perfektní svatební šaty, které se hodí k vašemu svatebnímu tématu! Tato sada je dodávána s 4 položek: šaty, závoj, stola a boty! Stáhněte si ho zde.

Sada svatebních CC od Rimings

Snímek obrazovky 2023 07 25 125511

Hledám alfa svatební šaty? Obruby dostal záda! Můžete si vybrat z an plesové svatební šaty s nabíranými rukávy nebo srdíčkový výstřih bez ramínek svatební šaty mořské panny s mašlí vzadu. Plesové šaty jsou dodávány s 24 vzorníků s potisky součástí dodávky, takže můžete také přeskočit tradiční svatební šaty, zatímco na druhé straně jsou dodávány šaty mořské panny 14 obyčejných vzorníků pouze. Stáhněte si jej zde!

Svatební šaty Katheryn od WARWICK

Snímek obrazovky 2023 07 25 131239

Royals často baví okázalý životní styl a mít přístup k bohatství, nádherné domy a další přepych. A pokud hledáte perfektní Royalty svatební šaty, Warwick vyčnívá. Zde můžete vidět a moderní šaty s plnou plisovanou sukní, manžetovými rukávy a elegantními krajkovými detaily. K šatům je krásných 30 vzorků. Stáhněte si jej zde!

Bride Collection Part 1 od jius-sims

Snímek obrazovky 2023 07 25 140235 1

Je nemožné upřít přitažlivost nafouknutých princeznovských šatů ve světě vznešených vstupů. V něžném šeptání našich srdcí je však v tuto chvíli rozruch jemný půvab a nenápadná jednoduchost minimalistického svatebního vzhledu. Jius-sims vytvořeno a jednoduché, ale elegantní minimalistické svatební šaty cc pro zvláštní den vašich Simíků. S 3 různé celorukávové krajkové svatební šaty s vysokým výstřihem a jedny svatební šaty bez krajky s celým rukávem. Stáhněte si jej zde!

Zajímavé:  Jak přesouvat objekty vertikálně v The Sims 4.

Pokud hledáte dokonalé svatební boty, které se k těmto šatům hodí, Jius-sims je také vyrobil! Najdete ho zde.

Více o SNOOTYSIMS: Široká nabídka obuvi CC pro The Sims 4!

sims 4 boty cc

Vrstvené svatební šaty CC od dreamgirl

Snímek obrazovky 2023 07 25 145451

Nádherné a moderní provedení konvenčních svatebních šatů jsou moderní vrstvené svatební šaty. Dreamgirl přináší svůdné a éterické svatební šaty cc vzhled, který dává a rafinovaná a romantická krása. Dodává se s 7 vzorků, můžeš to dostat zde.

Layer Dress od DINO

Snímek obrazovky 2023 07 25 150433

Další moderní twist na svatební šaty nevytvořil nikdo jiný než DINO! Tyto vrstvené šaty jsou dodávány s a překřížený přehozený živůtek, mini průhledné nafouklé rukávy a 10 vzorků z čeho vybírat. Stáhněte si jej zde!

Přečtěte si na SNOOTYSIMS: 92+ nejžhavějších ženských oděvů CC pro The Sims 4 v roce 2023!

samice cc 00

Bohémské svatební šaty alsine od DanSimsFantasy

Snímek obrazovky 2023 07 25 154143

Pokud plánujete mít pro své Simíky svatební téma Boho, tyto svatební šaty jsou pro tuto příležitost ideální! K těmto boho svatebním šatům automaticky řeknete „Já ano“. DanSimsFantasy!

Tyto boho svatební šaty jsou dodávány s a dlouhý ocas ve střihu mořské panny plný krajek vyšívaných květin a dalších prvků. Oh, a nezapomeň 10 vzorků! Stáhněte si ho zde.

Vyšívané šaty mimo rameno od Rusty’s

Snímek obrazovky 2023 07 24 185806

Přeskočme nyní tradiční svatební šaty a obdivujme krásu těchto šatů, které mohou vaši Simíci nosit ve zvláštní den! Můžete si vybrat tyto šaty přes rameno s luxusními klasickými vyšívanými květinami, které dávají na odiv svou originalitu a osobitost, díky níž ještě více zazáří! Existují 5 vzorků k dispozici pro tento outfit. Stáhněte si jej zde!

Svatební kolekce – Monika od BEOCreations

Snímek obrazovky 2023 07 25 162936

Pokud mají vaši Simíci svatbu v cílové destinaci, zde jsou úžasné svatební šaty pro vaše Simíky! Romantický, odvážný a šik korzet bez ramínek s jemnou výšivkou a průsvitnou sukní svatební šaty cc, které jsou součástí balení 7 úžasných vzorků. Stáhněte si jej zde!

Zajímavé:  Jak jsou okna v mých bytech v The Sims 4.

Šaty Glory od Atelier Lena

Snímek obrazovky 2023 07 25 163946

Tyto svatební šaty Sims 4 cc nabízí výběr ze 2 verzí od krásných hladkých hedvábných šatů až po úchvatné zářivé šaty z korálků! Tyto dvě úžasné šaty jsou součástí balení 11-14 vzorků a lze je nalézt v „Kategorie dlouhých šatů«. Stáhnout si ho můžete zde!

Trvalé sliby

S těmito úžasnými svatebními šaty jsem si jist, že jste si již vybrali svatební šaty, které budou vaši Simíci nosit ve svůj svatební den! Jen si představte možnosti pro naše drahé nevěsty Sim! Mohou si vybrat z těch nejkouzelnějších plesových šatů s jemnou krajkou a třpytivými flitry, které se třpytí jako hvězdy na nebi. Nebo, pokud dávají přednost něčemu šik a modernímu, jsou tu elegantní siluety, které křičí sofistikovaností! A víte, co je na tom nejlepší? Můžete získat všechno!

Sims 4: Jak vybrat dokonalé svatební šaty

Sims-4-svatební-šaty-možnosti

Pokud chcete pro své Simíky naplánovat dokonalou svatební událost, svět Tartosa je pro vás tou správnou volbou. K dispozici je spousta možností souvisejících s plevelem, včetně spousty obchodů s šaty, kde si můžete koupit dokonalé svatební šaty pro svého Simíka. Pokud chcete svému Simíkovi vytvořit opravdu speciální vzhled, jděte do smokingových šatů.

Najděte dokonalé svatební šaty pro svého Simíka

Když kliknete na obchod s šaty, máte k dispozici tři možnosti:

Klikněte na Plánujte formální oblečení, podívejte se na seznam dostupných svatebních šatů a vyberte si šaty, které nejlépe odpovídají osobnosti vašeho Simíka. Šaty, které vyberete, se zobrazí přímo ve Svatebním plánovači.

Existují dva obleky a kombinéza, která se dodává s pláštěnkou nebo bez ní. Kromě toho je k dispozici také spousta tradičních svatebních šatů, jako jsou krásné červené svatební šaty v hindštině.

Zajímavé:  Jak přidat psa do mixéru The Sims 4.

Sims-4-Hindské-svatební-šaty

Existuje také několik šatů, které mají design inspirovaný Číňany. Všechny šaty mají další barevné možnosti. Pokud dáváte přednost klasickému svatebnímu úboru, zvolte samozřejmě bílé šaty.

sims-4-bílé-svatební-šaty

Existuje také mnoho nových svatebních účesů, ze kterých si můžete vybrat.

Sims-4-svatební účesy

Vyberte perfektní boutonniere pro ženicha

Klikněte na náhrdelníkya podívejte se na boutonnières dostupné pro ženicha. K dispozici jsou různé druhy boutonnières s mnoha různými barvami. Vše, co musíte udělat, je věnovat pár minut tomu, abyste našli tu správnou boutonnière pro svého Simíka. Ujistěte se, že se hodí k šatům nevěsty.

Sims-4-boutonnieres

Jaké šaty plánujete vybrat na svatbu svých Simíků? Dejte mi vědět v komentářích níže.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»