Jak

Obsah

Zajímavé:  Jak si vybrat veřejný cíl v The Sims 4.

Jak proměnit Sims 4 na Sims 3

Můžete psát hned a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se, abyste mohli přispívat pod svým účtem.
Poznámka: Než bude váš příspěvek zobrazen, vyžaduje schválení moderátora.

Poslední návštěvníci 0 uživatelů online

Tuto stránku si neprohlíží žádný registrovaný uživatel

Související obsah

Ahoj. Chci vytvořit sérii videí. Mini série. A hledám způsob, jak přimět postavy pohybovat rty a pronášet řeči bez použití Creation Kit. Možná někdo navrhne užitečné mody.

Alisacat007

Tělesný instinkt (verze 0.3.60 RU)
Tělesný instinkt (18+)

Vývojář: Team Carnal Instinct
Vývojový web:
Skrytý obsah
Pro zobrazení skrytého obsahu je nutná REGISTRACE na webu.
Herní encyklopedie: skrytý obsah
Pro zobrazení skrytého obsahu je nutná REGISTRACE na webu.
Datum vydání Early Access: 01.03.2021/XNUMX/XNUMX

Tělesný instinkt:
Skrytý obsah
Pro zobrazení skrytého obsahu je nutná REGISTRACE na webu.
V archivu:
Carnal Instinct v0.3.60 Eng (datováno 23.12.2022. 4. XNUMX) je nejnovější anglická verze hry na enginu UEXNUMX.
Částečný crack z verze hry v0.2.8.
Moje screenshoty článku o průchodu hrou od Vaistavena (Steam) v ruštině.
Hru není potřeba instalovat, stačí rozbalit archiv do libovolné dočasné složky a vytvořit si na ploše zástupce souboru Carnal_Instinct.exe.

Hra je stále v předběžném přístupu, ale zde nabízená verze je prakticky finálním produktem, protože. Letos proběhl přechod z enginu UE4 na UE5 a vývoj hry začal prakticky od nuly. Nyní na Steamu již existuje testovací verze 0.5.041 s datem 01.08.2023 na enginu UE5, který silně zatěžuje hardware a nový svět je podle hráčů stále prázdný.

» Carnal Instinct je hra na hraní rolí pro dospělé odehrávající se ve světě Sabu, kde kdysi mocná řeka Euphoris nyní téměř vyschla. Božská královna Ketra je pryč tisíc let a zemi vládlo osm polobohů, kteří jako válečníci soupeřili o moc. V roli otrokyně bude hráč vržen do tohoto světa a vydá se na cestu, aby našel svou vlastní cestu a zachránil situaci. Od samého začátku vám bude k dispozici pouze jedna forma života, která se mění, jak postupujete a zlepšujete se a chybí nad síly. Hra obsahuje vysoce detailní vizuální prvky a pohlcující erotické interakce s důrazem na průzkum otevřeného světa a přizpůsobení postav. Svět projektu je plný mýtických stvoření, starověkých bohů a bezmezného chtíče, a jak budete postupovat hrou, budete se setkávat s různými npc, předměty, zbraněmi a lokacemi. Herní mechanismy zahrnují rozsáhlý strom dovedností, který vám umožní přizpůsobit schopnosti vaší postavy, craftovací systém, který vám umožní vytvářet si vlastní zbraně a předměty, a dynamický sexuální systém, který nabízí různé erotické interakce. Carnal Instinct také obsahuje obrovský otevřený svět, který lze prozkoumat prostřednictvím různých questů a vedlejších misí. V průběhu hry se uživatelé setkají s různými postavami, včetně osmi polobohů, kteří nyní vládnou Sabu, a také s dalšími mýtickými stvořeními (Kentaur, Sfinga, Naga atd.). »
(Popis a snímky obrazovky nejsou moje)

Zajímavé:  Jak přebarvit texturu v The Sims 4 fs.

Vývojáři popisují obsah pro dospělé takto:

Tipy ode mě:
1. Protože Překlad je docela částečný, určitě použijte screenshoty pasáže (a budete rádi).
2. Pro ty, kterým se kamera ve hře hodně třese, nastavte citlivost myši a počet snímků na minimum.
3. Nelekejte se příliš udávaných systémových nároků, představená verze běžela na slabším hardwaru celkem pohodlně. Zkus to.
4. Kdekoli najdete urny Consume Ritual Vesses, podržte klávesu E na dlouhou dobu.
5. Nikdy neprodávejte svítilnu z původního vybavení.

alex-gm

SEXRIM: Project Parallax / SEXRIM: Project Parallax

Skrytý obsah
Pro zobrazení skrytého obsahu je nutná REGISTRACE na webu.
O sestavě:
Kolekce herních modifikací a úprav kategorie 18+ pro hru The Elder Scrolls 5 Skyrim (Legendary Edition), s krásnými 3D herními modely a texturami s paralaxovým efektem. Sestavení obsahuje kromě úprav i samotnou hru. Není tedy potřeba stahovat a instalovat The Elder Scrolls 5 Skyrim (Legendary Edition).

Minimální systémové požadavky:

— OS — Windows 7,8,10 x64 (nekompatibilní s 32bitovými systémy, nebude dostatek paměti RAM).
— Grafická karta — s frekvencí GPU vyšší než 1450 MHz a minimálním množstvím paměti 4 GB (6 GB pro některé modifikace obsahující další umístění her), alespoň standardní GDDR 5 SDRAM, pracující ve hrách s frekvencí vyšší než 1750 MHz.
— Procesor — minimálně čtyřjádrový osmivláknový s víceméně moderní architekturou a turbo frekvencí ve hrách 3,8 GHz.
— Paměťové moduly — alespoň pár matric pracujících ve dvoukanálovém režimu, s minimálním celkovým objemem 16 GB, na minimální frekvenci 2666 MHz.
— SSD disk — s volným místem 80 GB.
— Monitor — s frekvencí alespoň 75 Hz

Co je nového:
Archiv se sestavou: Skrytý obsah
Pro zobrazení skrytého obsahu je nutná REGISTRACE na webu.
Další úpravy: Skrytý obsah
Pro zobrazení skrytého obsahu je nutná REGISTRACE na webu.
Doprovodné soubory: Skrytý obsah
Pro zobrazení skrytého obsahu je nutná REGISTRACE na webu.

Zajímavé:  Jak získat licenci v The Sims 4.

Stáhnout vše přes torrent: Skrytý obsah
Pro zobrazení skrytého obsahu je nutná REGISTRACE na webu.

Autor: Pavel Laketko, HK417S
Distribuce: zdarma, s uvedením zdroje

Popis:
Carley from The Walking Dead je modifikace pro Fallout 4 v kategorii Character Presets, která vám umožní hrát za charismatického reportéra jménem Carley z videohry The Walking Dead The Game: Season One. Existují všechny 3 možnosti jejího vzhledu, jako v původním zdroji: z epizody 1, epizody 2, epizody 3. Všechny animace fungují. Obsah archivu: datová složka, textový soubor ReadMe.

Jak použít modifikaci:
Standardní schéma pro mody s předvolbami. Nejprve budete potřebovat LooksMenu a F4SE. Poté jdeme do hry, otevřeme konzoli a zadáme slm 14 — vyberte jeden ze dvou typů obličejů: světlý nebo tmavý. Poté zadejte následující příkaz: Help Carley 0 — a najděte požadované ARMO ID (3 ks) v seznamu. Nakonec zadejte Player.additem id 1 (místo id zadejte čísla, která se vám zobrazí; poslední číslo (1) je počet ARMO předmětů (oblečení), které budete potřebovat). To je vše, můžete obléknout svou hrdinku.

1. ručně nebo pomocí správce úprav;

2. užijte si hru!

Link:
Skrytý obsah
Pro zobrazení skrytého obsahu je nutná REGISTRACE na webu.
Screenshots:
Video:

The Best Sims 3 to Sims 4 Conversion CC na internetu!

Je to vzrušující, když je čas přejít na novou hru Sims, ale také hořkosladké. Všichni máme svůj oblíbený obsah z předchozích her, který bychom si přáli přenést dál, i když se bohužel mezi hrami Sims setkáme velmi zřídka, s výjimkou některých měst.

sims 3 na sims 4 konverze cc

Některé předměty jsou však příliš dobré na to, aby je nechali za sebou, a neohrožení moddeři zasáhli, aby pomohli. Vybrali jsme malou sbírku CC konverzí Sims 3 na Sims 4, abyste si je mohli přečíst – možná najdete tu položku CAS nebo Build/Buy, o které jste si mysleli, že ji budete muset nechat!

Zajímavé:  Jak rychle zvýšit dovednosti v The Sims 4.

Převedený obsah CAS

Zde je sbírka konverzí TS3 na TS4 pro šatníky vašich simíků. Některé z nich jsou tak kvalitní, že byste si mysleli, že jde o základní herní oblečení!

1. Winter Coat Animal Pockets od KiaraZurk

obrázek 396

Tyto dlouhé šátkové šaty jsou k dispozici ve 25 vzorcích, od rozmarných vzorů až po klasické vzory. S tímto jediným kouskem najdete vzhled pro každou příležitost! Přestavbu šatů si můžete stáhnout zde.

2. Šaty Freya od Pepperoni-Puffin

obrázek 393

Tato krásná tunika přichází s krásným lemem a detaily límečku, které mi trochu připomínají jeden z topů v City Living. K dispozici ve 32 všestranných vzorcích, které si můžete získat zde!

3. – ̗̀ Stephan Top ̖ ́ – od AdrienPastel

obrázek 401

Tento funky top má zajímavý detail výřezu na přední a zadní straně a dobře by se hodil s oblečením ze hry Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu Game Pack, ale není tak divné, že by vypadal nepatřičně v jiných herní světy. Zde je ke stažení 20 vzorníků.

4. Lucernové šaty – Zara od satterlly

obrázek 390

Tyto nadýchané šaty mají jedinečnou siluetu, která připomíná origami! Dodává se ve 2 délkách s 30 různými vzorníky. Stáhnout si ho můžete na jejich stránce Patreon.

5. TS3 DJ Casual Conversion Dress od NyGirl Sims

obrázek 410

Konverze TS3 na TS4 ve 24 barvách s kombinací jednobarevných a dvoubarevných vzorníků. Celková atmosféra šatů z nich dělá dobrého společníka k kouskům dodávaným se sadou Throwback Fit Kit. Tyto šaty můžete přidat do své sbírky kliknutím na tento odkaz!

6. Cindy. Trikot s punčochami od Joliebean

obrázek 389

Konverze TS3 na TS4, která vypadá, jako by byla určena pro hru! Tento retro-riffický atletický outfit je k dispozici v 18 vzorcích nádherně hlasitých barev a vzorů a je dalším skvělým společníkem Throwback Fit Kit. Tento radikální vzhled si můžete stáhnout zde.

Zajímavé:  Jak pozvat mimozemšťana z létajícího talíře Sims 4.

7. Šaty Harajuku od Pickypikachu

obrázek 395

Neuvěřitelně barevný a kýčovitý outfit pěkně vibruje se Snowy Escape díky tomu, jak kawaii to je. Existuje 7 rozmarných vzorníků a všechny jsou tak roztomilé, že si nemůžeme vybrat oblíbeného! Podívejte se (a stáhněte si) sami!

8. Celestine Top od Renorasims

obrázek 394 upraven

Pokud se vám líbí stylové oblečení, které přichází s Realm of Magic, tento top je perfektním doplňkem. K dispozici jsou jednobarevné a černé zvýrazněné verze pro celkem 36 vzorků, aby odpovídaly jakémukoli barevnému patru. Tento kouzelný top si můžete stáhnout zde!

9. Vegas Blazer Lines S3 od BustedPixels

obrázek 391

Pokud jste ocenili úsilí, které vyvinula společnost Luxury Party Stuff, ale dáváte přednost tomu, aby vaše oblečení bylo méně hlasité, tato konverzní bunda TS3 na TS4 by měla dobře vyhovovat vašemu vkusu. K dispozici je 25 vzorníků se směsí černých a bílých košil s knoflíky, které můžete získat zde.

9. Vegas Dress Layers od BustedPixels

obrázek 392

Další vegas konverze od BustedPixels, o kterou jsem se musel podělit, protože ji mám ve své hře roky. Vrstvy jsou tak detailní a vytvářejí iluzi třásní docela pěkně, aniž by vypadaly ploché. Podívejte se na všech 15 vzorníků a stáhněte si tuto konverzi zde.

10. Konverze univerzitní záchranné vesty 3t4 od IvkaSims

obrázek 387

11. Hrabě M od HistoricalSimsLife

obrázek 400

Zatímco díky Spooky Stuff a Get Famous už máme 2 pirátské kostýmy, tyto outfity vypadají jako kostýmy. Pokud hrajete historickou stavbu nebo jen chcete něco realističtějšího, mělo by vám vyhovovat těchto 10 vzorníků. Ahoj!

12. Náhodné porty S3 od Shandira

obrázek 412

Doplňků v The Sims 4 není nikdy dost, zvláště pak choker náhrdelníků. A kdo říká ne roztomilým kočičím náušnicím? Pánský obojek se dodává v 1 barvě se 4 možnostmi vzorníku kabošonů, obojek s hroty v 5 barvách a náušnice pro kočky jsou pouze v jednom vzorníku, ale nosí je i děti. Můžete si je stáhnout zde.

Zajímavé:  Jak rychle ztloustnout v The Sims 4.

13. 3t4 Puffball Hat od Pickypikachu

obrázek 388

Další věc, kterou jsem měl ve své hře už celé věky, tato štíhlá zimní čepice je tak roztomilá a pohodlná! Je nadměrně velký, aby se vešel do různých síťovin do vlasů, což mu dodává opravdu rozkošný vzhled, ideální na bruslení a rande s horkou čokoládou. Podívejte se na všech 10 vzorníků a stáhněte si je zde!

Obsah režimu nákupu/sestavení

Nejlepší na CC konverze Sims 3 na Sims 4 je, že je to automaticky Maxis-Match. Je to nejjednodušší způsob, jak rozšířit svůj herní katalog, aniž by cokoliv vypadalo nepatřičně, a je to skoro jako získat bezplatné DLC!

14. A Kind of Magic by The Path of Nevermore

obrázek 409

Sbírka nadpřirozených dekorací včetně několika hromádek knih, svitků a hůlek. Moondial Lamp vám bohužel neřekne měsíční fáze jako u TS3, ale je to funkční lampa a můžete změnit barvu podle vaší nálady. Podívejte se na sadu a stáhněte si ji zde.

15. „Ironický klaun“ konverze TS3 na TS4 od Danburite2

obrázek 411

Franšíza The Sims měla vždy zvláštní vztah ke klaunům a The Sims 3 nebyla výjimkou. Naštěstí je to jen malba, takže tam nejsou žádné tajemné klaunské efekty, i když vy mohl použijte Sims 4 Studio a přidělte mu negativní environmentální skóre. Toto hloupé umělecké dílo si můžete stáhnout zde.

16. TS3 až TS4: Altar (Alvar) Appliances od Zx_Ta

obrázek 399 upraven

The Sims 3 byli opravdu dobří v prezentaci funkčního obsahu v celé řadě časových období. Tato krásná přestavba obsahuje funkční a dekorativní spotřebiče v mnoha vzorcích pro retro kuchyni vašich snů z poloviny století. Získejte spotřebiče pro sebe zde!

17. Sada pohádkového bydlení od Leandera Belgravese

obrázek 404

Název této sady je zavádějící, protože obsahuje mnohem více než jen předměty do obývacího pokoje. Tato rozmarná kolekce zahrnuje kancelářský, jídelní, ložnicový a dětský nábytek, který by byl ve světle Henford-on-Bagley nádherný. Stáhněte si tuto krásnou sadu zde.

Zajímavé:  Jak se přiznat k podvádění Sims 4.

18. TS3 Junk Pile jako Dumpster od Simverses

obrázek 398

Vyslechni mě! Tento konverzní CC ze Sims 3 na Sims 4 byl vytvořen s ohledem na historické hráče, kteří chtějí, aby se jejich simíci ponořili do popelnic bez ponoření jako na moderní popelnici. Je to oříšek, to ano, ale pro konkrétní typ hráče bude tato konverze docela užitečná! Pokud jste takový hráč, můžete si stáhnout tuto hromadu odpadků zde.

19. Židle Sims 3 Gummy Bear Converted to Sims 4 od Quiatis

obrázek 408

Toto vzácné křeslo gumového medvídka je skvělé pro všechny kromě těch nejoddanějších simů! Dodává se v 7 jasných barvách, které jsou ideální pro dětský pokoj, hernu nebo dokonce příliš praštěnou univerzitní kolej. I přes svůj drobný vzhled je použitelný i pro dospělé, tak proč si ho nepřidat do své hry?

20. High-End Loft Stuff od PeachAndHerPan

obrázek 402

Konverzní CC sada Sims 3 na Sims 4, která obsahuje 13 předmětů do obývacího pokoje s futuristickou estetikou. Pohovka, pohovka a pohodlné křeslo obzvlášť vypadají, jako by patřily do kanceláře zkušeného hackera nebo do herny fanoušků sci-fi. Podívejte se na vzorník barev a stáhněte si sadu zde.

21. Různé TS3 konverze od linacherie

obrázek 403

Líbí se mi, že domovy mých simíků vypadají jako obydlené, a nepořádek je jedním z nejlepších způsobů, jak toho dosáhnout. Tato sada obsahuje sortiment nepořádku pro celý váš dům, aby vaše stavba působila útulněji. Tuto sadu můžete získat zde a pokud chcete více, podívejte se na její sadu Odds & Ends zde.

22. Vintage High Society Car od Ozymana4

obrázek 405

S nedávným oznámením EA, že nemluvňata budou dostávat dlouho očekávanou aktualizaci, není přes čáru držet se naděje, že někdy v Sims 4 uvidíme řiditelná auta. Do té doby se budeme muset vyrovnat s dekorativními předměty. A pokud někdo bude mít auto jen na ukázku, bude to bohatý simík. A pokud se chcete pochlubit autem, můžete mít také stylové. Stáhněte si tuto krásku na odkazu.

Zajímavé:  Jak opravit konflikty v The Sims 4.

23. Funkční bazénová skluzavka od AlexCroft

obrázek 407

Není to každý den, že vidíme konverzi TS3 na TS4 funkční! Tato skluzavka vyžaduje správné používání Get to Work a umožní vašim simíkům skutečně sklouznout do bazénu, místo aby to byl jen dekorační předmět. Už je chvíli ve verzi BETA a i když to není dokonalé, zdá se, že funguje tak, jak bylo zamýšleno, bez stížností! Mějte přehled o aktualizacích tohoto modu a stáhněte si jej zde.

24. Tapeta Silly Safari od Zx_Ta

obrázek 406

Tato konverze tapety je roztomilý design pro mládež bez křiklavých jasných tónů, které má většina dětského obsahu. Pokud je váš mladý simík zdrženlivější nebo je jen velkým zvířecím fanouškem, pravděpodobně se mu bude tento CC líbit. V pokoji Alexandra Gotha vidím ten červený/černý/šedý vzorek! Stáhněte si tuto krásnou tapetu zde.

Závěrečné myšlenky

S přibývajícími novými Sims hrami budeme svědky stále většího počtu konverzí a se Sims 5 na cestě bude čas začít převádět sítě TS4, než se nadějeme! Do té doby však zůstaneme u naší důvěryhodné hry Sims 4 a budeme si užívat konverze z jejích předchůdců. Užijte si tuto staronovou konverzi Sims 3 na Sims 4 CC a šťastné simming!

Související Obsah

Váš autor: Ahoj! Jsem Nicole

Hraji The Sims od první hry, která byla uvedena na trh v roce 2000, a CC používám více než 20 let. Jako kreativního člověka se zájmem o design pro mě byly hry The Sims vždy skvělým odbytištěm, ať už vytvářím skvělého simíka, zkouším nový styl sestavování nebo fušuji do tvorby CC. The Sims jsou opravdu skvělé médium pro všechny druhy kreativních odbytišť a jsem rád, že mohu sdílet své nadšení s ostatními stejně smýšlejícími hráči!

Zajímavé:  Jak dělat pouliční umění v The Sims 4.

SnootySims @ Patreon

Začali jsme vytvářet vlastní vlastní obsah (CC)! Podívejte se na naše nové věci na našem Patreon účtu a dejte nám vědět, co si myslíte. Vaše podpora výrazně zlepšuje naše stránky a vytváří ještě úžasnější CC. Velké díky všem našim podporovatelům! To vše umožňuješ! Zde je odkaz na náš účet Patreon!

Diskutujte s komunitou SnootySims:

Co si myslíte o tomto příspěvku? Naprosto rádi bychom slyšeli váš názor! Neváhejte zanechat komentář a podělit se o své myšlenky. Pokud náhodou narazíte na nefunkční odkaz nebo si všimnete jakýchkoli zastaralých modů nebo vlastního obsahu, upozorněte nás. Jsme malý tým nadšenců pro Simíky, kteří se snaží ze všech sil, a někdy nám může uniknout malá škytavka. Vaše zpětná vazba pro nás znamená celý svět a vaší podpory si nesmírně vážíme. Díky moc!

Zanechat komentář Zrušit odpověď

Sledujte SnootySims na sociálních sítích:

Přidejte se k nám na naší cestě za objevováním nejnovějšího a nejlepšího vlastního obsahu pro Sims 4 a také zůstaňte informováni o novinkách a fámách kolem velmi očekávaného Sims 5!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»