Jak

Jak najít nemocnici v The Sims 4

Kde je nemocnice v The Sims 4: Do práce? jak se dostat do nemocnice

Zajímá vás, kde je nemocnice v The Sims 4: Do práce? Pokud je váš Simík nemocný a potřebuje péči nebo porodí, není lepší volba. kam jít než do nemocnice.

Rozšiřující balíček The Sims 4: Get To Work přidává do vaší hry tři nové práce, které můžete pro svého Simíka vykonávat, včetně lékaře. Dostat se do nemocnice, pokud nejste lékař, však může být obtížné, pokud nevíte, kam jít. Kde je nemocnice v The Sims 4? Jsme tu, abychom vám to řekli.

The Sims 4 Jak se dostat do nemocnice

Nejlepší způsob, jak dostat svého Simíka do nemocnice, je porodit ho, zatímco těhotná Sim jde do porodu. Jakmile to začne, budete moci porodit dítě v nemocnici kliknutím na Simíka. To zavede vašeho Simíka na nemocniční parkoviště a vy se budete moci volně pohybovat (ačkoli budete muset porodit dítě!)

Dalším způsobem, jak může váš Sim skončit v nemocnici, je dělat to kariéru lékaře. Toto je další snadný způsob, jak se dostat do nemocnice, protože zde se odehrává práce vašeho Simíka. Pokud se rozhodnete je následovat do práce, budete moci znovu prozkoumat areál nemocnice.

Kde je nemocnice v The Sims 4: Do práce? - jak se dostat do nemocnice

Obrázek s laskavým svolením Videogamer

Zajímavé:  Jak přerušit rodinné vazby v The Sims 4.

Bohužel ani v jednom světě není moc nemocnice, takže bez splnění jedné z těchto podmínek je nemožné se do ní dostat.

Můžete navštívit nemocnici v základní hře?

Technicky ano, můžete navštívit nemocnici, pokud váš Sim začne porodit a rozhodne se tam mít dítě, ale bez rozšíření Get to Work je to jen králičí nora >. Váš Simík zmizí v budově těhotné ženy a vyjde ven s dítětem.

S rozšířením Get to Work se však tato oblast stává plně prozkoumatelnou. Můžete si prohlédnout čekárnu, prohlédnout lékařské vybavení a další. Nemocniční pozemek bude stejný bez ohledu na to, v jakém světě váš Simík žije.

Jak upravit nemocnici v The Sims 4

Kde je nemocnice v The Sims 4: Get To Work? - jak se dostat do nemocnice

Obrázek od Videogamer

V The Sims 4 můžete upravovat nemocnici pomocí cheatů. Zde je to, co musíte udělat:

  • Otevřete cheatovou konzoli, stisknutím CTRL + Shift + C na klávesnici popř všechny čtyři nárazníky na ovladači.
  • Zadejte «testovací cheaty na 39; a stisknutím klávesy Enter povolte cheaty.
  • Zadejte «bb. povolit bezplatnou stavbu“ a stisknutím klávesy Enter změňte nemocnici.

To vám umožní vstoupit do konstrukčního režimu na místě a umístit do nemocnice, co chcete. Lékařské vybavení a počítač určitě nechte na parkovišti, jinak by nemocnice nemohla správně fungovat.

Bez cheatů to nejde

Bohužel neexistuje způsob, jak upravit nemocnici bez podvádění. I když na herním pozemku postavíte nemocnici, vaši Simíci budou stále chodit do předem postavené nemocnice, která je součástí rozšiřujícího balíčku Get to Work.

To je vše, co potřebujete vědět o tom, jak se dostat do nemocnice v The Sims 4. Pokud chcete další návody k nejslavnější hře simulující život, nezapomeňte se naučit dělat domácí úkoly a jak ovládat libovolného Simíka v The Sims 4.

Sims 4 Nemocnice – často kladené otázky

Jak najít nemocnici v The Sims 4?

Nemocnice je speciální oblast, kterou lze navštívit pouze v případě, že váš Simík rodí nebo pracuje v kariéře doktora. Bez rozšiřujícího balíčku Get to Work je to jen králičí nora.

Můžete upravit nemocnici v The Sims 4?

Ano, nemocnici můžete upravit pomocí cheatu Enable Free build. Bez podvodu však nelze mnoho upravit.

Zajímavé:  Jak zapnout zvuk v Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»