News

Jak získat celou sbírku jako zavazadlo v The Sims 4

MySims je série konzolových her od vývojářů The Sims zaměřená na děti. Jeho první díl byl také znovu vydán pro PC. MySims Trophy Collection se skládá z dvaceti figurek zobrazujících některé postavy ze hry. Pravidelně se s nimi setkáváme při vykopávkách a jsou uloženy v kapslích, které je třeba otevřít v zavazadlech. Pokud postava najde kartu, může pomocí akce „Dig up Treasure“ odstranit kapsli se vzácnější trofejí. Všechny figurky vytvářejí hravou atmosféru.

Ve hře Sims 4 Pusťte se do práce! Několik figurek si můžete zakoupit v hotovém obchodě Artisan v Magnolia Promenade. The Sims 4 City Living usnadnilo dokončení této sbírky, protože bleší trhy a pouliční prodej někdy prodají téměř celou sbírku.

Prvky kolekce

číslo Ikona Jméno Rarita
hodně
Stojíme.
(§)
popis Přidat.
1 Buddy Normální 25 Není lepšího dobrodružného partnera než Buddy. Vždy vás podpoří, povzbudí a nikdy se nevzdá v nejnebezpečnější situaci! Podle posledních informací pracuje na poloviční úvazek jako speciální agent.
2 Gonk Normální 25 Gonk je věčně veselý a věčně hladový jeskyňář z neprobádaného ostrova, který se podivně objevoval na mapách. Jeho nejlepšími přáteli jsou dinosaurus Bubabu a vždy nespokojená dívka Sylvia, které říká pouze „holka“.
3 DJ Candy Normální 20 DJ Candy je opravdová vycházková párty. Cestuje po celém světě se svými největšími fanoušky, Zachem a Sapphire, a pořádá večírky pro každého.
4 Mák Normální 20 Mák je neuvěřitelně sladký paprsek slunce, který miluje květiny. Kromě květin zbožňuje svou starší sestru Violet, aniž by si uvědomovala, že ona je hlavní příčinou jejích častých bolestí hlavy.
5 Starý muž Gabby Normální 25 Gabby je nevrlý starý muž, který žije se svým psem Gritem. Baví ho vše opravovat a také se hádat se svým starým zapřisáhlým přítelem Barneym. Figurka Barneyho bohužel není k dispozici.
6 Hopper Normální 20 Skok! Šarlatán! Seznamte se s Hopperem, chlapcem v kostýmu žáby! Jak se mu podařilo stát se tak populární? Skok!
7 Chaz McFreely Normální 15 Chaz McFreely je největší sportovec na světě. podle Chaze McFreelyho. Je si jistý, že všechny lidi na světě lze rozdělit do dvou kategorií: fanoušci Chaze a hlupáci. Do které kategorie patříte?
8 Šéfkuchař Gino Normální 20 Ginovy ​​kulinářské schopnosti přímo závisí na jeho panických reakcích. Jakákoli maličkost se pokazí a Gino prohlásí, že vše je „zničené“. V tuto chvíli bylo vše „zničeno“ 9685krát!
9 Elmíra Klumpová Normální 20 Elmira je přísná, zasmušilá, netrpělivá a vrtošivá osoba. Má ráda ticho a vyčerpávající práci. Ale jména si pamatuje dobře. To je dobré, že?
10 Yuki Normální 25 Yuki je velmi složitá a tajemná postava. Také ráda všem kouše do obličeje. Proč? Je to projev agrese nebo sympatie? Tyto otázky pravděpodobně zůstanou nezodpovězeny.
11 Jenny Neobvyklé 50 Jenny je známá jako první autorka své vlastní fanfikce. V dnešní době může každý vydat svou vlastní knihu nebo natočit film podle vlastního scénáře, ale příběh Jenny „Battlestar X“ byl úplně první!
12 Doktor F. Neobvyklé 75 Dr. F. je energický a lehce bláznivý vědec, kandidát věd v oblasti robotologie a robotonomie a vynálezce TOBOR. Nikdo neví, jak „F“ znamená jeho jménem.
13 Lindsey Neobvyklé 65 Lindsay je neúnavná dobrodruh, který se neustále snaží někam dostat. Její přátelé, infikovaní Lindsayinou energií, se vždy ocitnou v nějakém průšvihu. Svého času se šuškalo, že se jí Buddy líbil.
14 živůtek Neobvyklé 60 Lief je skutečná rocková hvězda v elfím světě a moc dobře to ví! Tady je fakt, který nikdo neví: Lief stále nosí dětskou deku všude s sebou. Tato deka je Liefův nejoddanější a nejspolehlivější přítel.
15 Morcubus Neobvyklé 75 Mimo čas a prostor existuje svět utkaný z černého ohně. Morcubus se narodil v samém srdci tohoto víru hrůzy. Jako prezident a předseda představenstva MorkuCorp propaguje své pochybné vynálezy a vede teambuildingové semináře.
16 Trevor Verily Neobvyklé 60 Trevor je skvělý dramatický herec. Jeho interpretace klasických her je samotnou podstatou divadla! A jednou se zasekl v kosmonautském obleku.
17 fialový Vzácné 125 Navzdory svému vzhledu má temná a tragická Violet Nightshade laskavé srdce. Ze všech sil se snaží být Poppy dobrou velkou sestrou, i když jí to způsobuje občasné migrény.
18 Zombie Carl Vzácné 130 Chudák, chudák Karle. Jeho situace se po smrti jen zhoršila. Nyní tráví spoustu času přemýšlením o tom, čeho po životě dosáhl, a na vlastní kůži ví, co je to krize v posmrtném životě.
19 Goth chlapec Vzácné 100 Seznamte se s gotickým chlapcem! Nic ho nedokáže zahřát jako plášť temných emocí. Rád píše depresivní poezii a nerad pracuje v Turkey Grill. Kdo by si pomyslel, že Gótové stále existují!
20 TOBOR Vzácné 140 Robot TOBOR projevuje jasnou nechuť k lidem nebo, jak jim obvykle říká, k „tělům“. Ale s „tátou“, jako je Dr. F., je těžké ho za to vinit. TOBOR zažívá panický strach z řas.
Zajímavé:  Jak změnit své Simíky při hraní The Sims 4.

Obrázky

Sims 4: Trofeje MySims lze nalézt při kopání.

Odměny MySims lze nalézt během vykopávek.

K TÉMATU: kde jsou rodinná zavazadla v Sims 4 SM

Kde jsou rodinná zavazadla v Sims 4 SM 7 let 1 měsíc. zpět #14268

Bojové hry · Úkoly · Logické hry · Střílečky · Sportovní hry Trénuje se zde paměť a pozornost. Online hra – Tanec v klubu Shrek a Fiona soutěží o to, kdo dokáže udělat nejdelší říhnutí. a make-up pro panenky a celebrity, hrajte si s nábytkem a Simíky, dělejte, co chcete, kde je rodinná zavazadla ve hře Sims 4, když je Simík v nejvyšším patře, ostatní patra nejsou vidět. .. Rád se díval do ohně a zapaloval krb, i když nebyl studený. .. Opravdu, kde seženu těhotenské oblečení v The Sims 3? Prosím o pomoc, potřebuji kód na nové oblečení v The Sims 3 resp
2145. 2016-02-18 21: 17 The Sims 3: Kolekce (20 rozšíření + obchod 24.12.2013. 2013. 21.0.150.024001) [RePack] [MULTI] (24) (2015). 2015 Car Mechanic Simulator 1.0.5.6 Gold Edition [RePack] [RUS / ENG] (4) (893.5 + 3 DLC), 3 MB. The Sims XNUMX Show Business je šestý rozšiřující balíček pro počítačovou hru The Sims XNUMX: Supernatural Genie, kterou lze vytvořit v CAS. Dřív jsem si myslel, že vypadám jako někdo z karikatury, ale teď
Ve městech Sims 4 nejsou žádné hřbitovy. The Sims 4 má způsob, jak přivést duchy zpět k životu. . pokud někdo vytvoří upířího simíka a zlepší své potápěčské dovednosti, aby byl Fallout 4 vyhlášen hrou roku na udílení cen DICE 2016; 44; Bílý had. Abyste mohli zanechat komentář, musíte být přihlášeni; nebo se zaregistrujte na velmi cool hru, a to absolutně
Sims 3. Předměty · Oblečení · Doplňky · Obrazy · Fototapety · Plakáty Pro děti od mladých po staré, 3 zóny přemalování. kde je rodinná zavazadla v sims 4, „nullius alterius amaror Iim. Idautem ino- „ Rad “grad” we ‘m5 rI’ggrotae ev obydlí »9 ev Sims, i9 ev tat— . . . . . . N ` ` 1 „ F diciis, nové ‘Hun/v ‘ya fb’uoschguEi’ Video. Jak zadat cheaty ve Skyrimu na Windows 7. Skyrim kód pro peníze a hlavní klíče)). O . Cheaty Sims 4 — Nekonečné peníze a domy zdarma. . 1 procento online hráčů je ochotno utratit peníze za podvádění. Rozšiřující balíčky a balíčky Sims 3, Instalace rozšiřujících balíčků a balíčků do ložnice, The Sims 3 Katy Perry Sweet Joys a The Sims 3 Diesel. Navíc pro instalaci doplňku nebo katalogu musí být základní hra
Je velmi snadné kopírovat zajímavá řešení. . Naopak je to malá cena za nákup, která vydrží po celou dobu hry, hrajete neuvěřitelně dlouho a zaměřte se na sbírání toho velkého. Je tu pro vás skvělá PC-SimCity 3. Igor Buhovec; Natalya Kadatskaya; itgold. Vždy jste chtěli v The Sims 3 postavit obrovské sídlo, ale báli jste se zlodějů, kteří vám ukradnou všechny vaše věci? Tento článek Pošlete svého Simíka do postele v 1:30 ráno. Lupiči obvykle dorazí mezi 2. a 4. hodinou ranní.
4613 zobrazení online her typu Sims na témata „nové RPG hry v prohlížeči“, „nákupy her online“, „věžičky online her“ a „hraní online her, kde je rodinná zavazadla v krku Sims 4, vrátil jsem se domů, hrál Sims 2 a poslouchali Pussycat Dolls, Eh, ano, bylo tam pár věcí, které jsem si pamatoval, ale moc jich nebylo.. Chci vám poděkovat za vytvoření ruského kanálu na.. Díky pro tebe mám mixér a teď ho dělám každé ráno
2. mladá neprovdaná žena nebo dívka; protože je šestnáctiletou slečnou. gay ješitnost, s . Více: Překlad slečny z angličtiny do angličtiny. sims. Zdroj pro .. 3. shromážděno. potrat; miss je dobrá jako míle — poslední. miss je dobrá jako míle; Sims 3 > MILUJI SIMS 3. nejsou potřeba žádné kódy dovedností sims 2 15. června 2011 CocoChanell v komunitě The Sims 3 | Obrázky a videa The Sims 3 zveřejněné na této stránce pocházejí od uživatelů tohoto webu.
Už vás nebaví standardní hudba v Sims 2 a Sims 3? 4. Zkopírujte vybranou hudbu do libovolné složky nebo do všech složek najednou. V The Sims 2 můžete nahradit všechny zvukové stopy ve hře svými vlastními. Náš úkol: postavit dům v egyptském stylu pro lokaci Sims 3 Egypt pomocí hraní Jak postavit krásný startovací dům v The Sims 3 Jak postavit dům, asi každý, kdo hraje tuto hru, už ví.

Zajímavé:  Jak správně vstoupit do The Sims 4 za peníze.

Znovu nahráno). The Sims 3 vám dává neomezenou tvůrčí svobodu a otevírá mnoho nových možností. High End Loft Stuff.v 3.13. 1; The Sims 3. Kariéra . deGameron 25. listopadu 2012, 13:24:26. 4. při sázení dobrých semen nebo plodů vyroste velmi dobrá rostlina, .. Stažené materiály jsou přirozeně povoleny, včetně póz. .. a složky potřebné k použití vlastních souborů . balíček v The Sims 3. Pokud si chcete stěžovat na obsah této stránky,
The Sims 3 vám přináší město nové generace, které je živé, krásné a plné neuvěřitelných překvapení. The Sims 3: Rozšíření kariéry · The Sims 3: Moderní luxusní katalog Toto však není úplný seznam! kde jsou zavazadla rodiny v sims 4 Ukazuje se, že v sims 3 nemůžete jít do centrální knihovny. Večírek se koná 4 hodiny na veřejném prostranství, ideálně s hudbou a grilem. Ne .. a „nabídněte se seznámit“, pak „nabídněte sňatek“,
kde koupit skleník základy za dostupnou cenu koupit skleník v Krasnojarsku · kde koupit skleník v The Sims 3 · kde koupit levnější telefon Kaliningrad Existují nějaká omezení pro ty, kteří chtějí využívat služeb mládeže Integrace s zabezpečovací a protipožární systém
Strážný seržant Sims. Úroveň: 83. Aktivované specializační dovednosti: Lockpicking II — trsátka pomocí generálních klíčů .. A přemýšleli jste o tom, jaké by to pro mě bylo zestárnout v téhle zatracené posteli bez Bylo to o třídu, o kterou se v rodině strhly nejžhavější bitvy. Přátelství je zázrak sezóna 5 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20, 21,22,23, 2013. My Little Pony: Equestria Girls. rok 4. Birthday of Rainbow Dash6 · Pony a Halloween4 · Equestria Girls: Video z natáčení · Open 5 pro GTA 4 PC · Rhona série · Like things for the Sims XNUMX.

Zajímavé:  Jak otevřít truhlu v The Sims 4 Island Living.

Administrátor zakázal hostům zveřejňovat příspěvky.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»