Jak

Jak povolit vývojářský režim ve hře Sims 4

Testovací cheaty Doporučený obrázek

Testování cheatů je základní nástroj, který by měl ovládat každý Simmer! Tento jednoduchý cheat je nezbytný pro aktivaci téměř všech ostatních cheatů ve hře, protože je to obvykle brána k odemknutí dalších složitějších cheatů. Pokud jste nováčkem v používání cheatů v The Sims 4 nebo jste novým hráčem hry obecně, je důležité pochopit, že aktivace Testování cheatů vám ve hře hodně pomůže.

saag

Testovací cheaty vám mohou pomoci okamžitě dostat vaše Simíky do dobré nálady, nastavit jakýkoli předmět jako jejich „hlavu“, generovat nové Simíky, předměty a řemeslné předměty nebo dokonce upravit dovednosti a získat pro své Simíky práci. Seznam je nekonečný, pokud jde o to, co tento cheat může skutečně nabídnout. Proto vám v tomto článku řekneme, jak aktivovat a deaktivovat tento základní cheat, a také věci, které můžete ve hře dělat při jeho používání.

Aktivace a deaktivace testovacích cheatů

fuj

Jak přesně zařídíte, aby tento cheat ve hře fungoval? Prvním krokem k aktivaci testovacích cheatů v The Sims 4 je stisknutí SHIFT + CTRL + C na klávesnici současně. Pokud hru hrajete na Macu, kombinace kláves by měla být COMMAND + CTRL + C. Pokud však používáte konzolu, budete muset stisknout tlačítko čtyři spouštěče na zadní straně vašeho ovladače. Kombinace stisknutí pak spustí příkazovou konzoli nebo cheat box, který se objeví v levém horním rohu obrazovky. Zde budete muset napsat následující řádek: testy jsou pravdivé.

Zajímavé:  Jak zadat kód v The Sims 4 na PS.

egqg

Poté, co to uděláte, obdržíte upozornění, že ve vaší hře byly povoleny cheaty. Chcete-li cheaty vypnout, vše, co musíte udělat, je psát falešné testovací cheaty a můžete jít. Zakázání cheatu by také mělo mít za následek upozornění v textovém poli pod příkazovou konzolí.

Více o SNOOTYSIMS: V tomto příspěvku vám představíme cheat na pohyb objektů Sims 4, který zaručeně budete používat vždy!

moveobjectscheat snootysims

Co když testování cheatů nebude fungovat?

Nyní někdy přesný příkaz „pravdivé testovací cheaty“ nebude fungovat pro všechny Simmery. Naštěstí existuje několik variant, které můžete vyzkoušet, a všechny mají stejný účel. Jsou to následující:

Nezáleží na tom, který z nich používáte, pokud najdete ten, který vyhovuje vaší hře. Pro konzolové hráče The Sims 4 se objevily zprávy, že cheat nebude fungovat. Zjistili jsme, že pro správné fungování příkazu je nezbytné, abyste se při aktivaci testovacích cheatů nacházeli v živém režimu.

Hraní s testovacími cheaty

Po aktivaci testovacích cheatů, co byste měli dělat dále? Jaké jsou skutečné způsoby, jak můžete využít výhody Testing Cheatů ve hře? No, je jich hodně!

Shift + kliknutí na Sims

sim

Jednou z prvních výhod, které si všimnete po aktivaci testovacích cheatů, je rozšířená škála akcí dostupných po stisknutí SHIFT + KLIKNUTÍ na libovolného Simíka. Objeví se zcela nové menu s možnostmi, které pomohou vašim Simíkům získat sílu podvádět si cestu vybranými aspekty. Zde jsou jen některé z cheatů:

  • Přidat do rodiny – To vám umožní přidat libovolného Simíka nebo NPC do vaší současné domácnosti. Ano, dokonce i Grim Reaper!
  • Zabít – To vám umožní zabít Simíky přímo na místě.
  • Cheat Sim Info — Můžete si přizpůsobit různé věci o svých Simících, jako je jejich práce, dovednosti atd.
  • Upravit v CAS – okamžitě vás přenese do nabídky tvorby postavy, kde můžete libovolně měnit vzhled svého Simíka, včetně jeho věku, pohlaví, vlastností, oblečení a čehokoli jiného, ​​co si přejete!
  • Cheat Need – poskytuje vám možnost okamžitě splnit všechny potřeby vašich Simíků nebo dokonce zcela zakázat vyčerpání jejich potřeb.
  • Obnovit objekt – Navíc budete mít možnost ladit nebo resetovat Simíka, což je užitečné, když se zasekne v animované smyčce.
Zajímavé:  Jak se připojit k síti v The Sims 4, pokud neexistuje žádná licence.

Shift + kliknutí na poštovní schránku

sim4

Pokud SHIFT + KLIKNETE na poštovní schránku svého Simíka, otevře se vám řada možností pro váš pozemek. Najdete věci, které můžete změnit, jako jsou potřeby domácnosti a světa (kliknutím na možnost Naplnit potřeby okamžitě zlepšíte náladu Simíků). Stejně tak najdete možnosti úprav, jako je například aspekt služeb domu nebo akční plány sousedství.

Shift + kliknutí na objekty

sim3

A konečně, pokud Shift + KLIKNETE na jakýkoli předmět ve hře, budete mít různé možnosti v závislosti na typu předmětu. Například jeho použití na lednici vám umožní okamžitě vyrobit zvířecí lahůdky, zatímco použití na stole vám dá možnost vyčistit nebo zašpinit. Možnosti jsou nekonečné!

Proč investovat do čističky vzduchu?

Jak jsme již řekli dříve, Testing Cheats vám poskytuje základní řadu nástrojů pro The Sims 4. Jeho účelem je pomoci vám s herními aspekty, jejichž dosažení obvykle trvá déle. Zbytek řeší další cheaty jako cheaty na přesun objektů, cheaty na změnu počasí a spousta dalších. Je však důležité vědět, že před vložením jakéhokoli dalšího cheatu do The Sims 4 je obvykle nezbytnou podmínkou pro aktivaci Testování cheatů. Tak jo, takhle je to užitečné!

Dejte nám prosím vědět v komentářích, co si myslíte o tomto článku, a laskavě nás sledujte na Patreonu a našich stránkách sociálních médií. Jsme na Google, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, TikTok, Pinterest a Tumblr. Můžete nám také zanechat komentář k tomuto příspěvku! Veselé simming, Simmersi!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»