Jak

Jak adoptovat dítě v The Sims 4

Baby Update přidává více funkcí, než se na první pohled zdá – zde je návod, jak adoptovat dítě v The Sims 4.

Adopční služby byly vždy součástí The Simsfranšíza. To je funkce, která se postupem času rozhodně zlepšila. Když byl přidán s prvním záznamem v sérii, adopce byla možná pouze prostřednictvím náhodného telefonního hovoru a měla příliš mnoho omezení. Nyní s The Sims 4, stala se mnohem všestrannější a s vydáním bezplatné aktualizace Infant se stala ještě lepší. Tato příručka vysvětluje vše, co hráči potřebují vědět o adopci dítěte The Sims 4 ve všech možných scénářích, včetně nové varianty Science Baby.

POKRAČOVÁNÍ V OBSAHU POKRAČUJTE PŘEJÍMÁNÍM

Jak adoptovat nového Simíka

Mladí dospělí a starší Simíci mohou adoptovat nové dítě prostřednictvím svého telefonu. Simík může vybrat kartu Rodina a vybrat možnost Zavolejte adopční agenturu. Poté budou muset vybrat možnost „Adoptovat dítě“, stejnou nabídku, kde si hráči mohou adoptovat psa nebo kočku.

Na obrazovce se objeví náhodní Simíci a hráč si bude muset vybrat, které dítě jejich Simík adoptuje – věk se bude pohybovat od novorozence po dítě. Celkový Adopce Simíka tímto způsobem stojí 1000 Simoleonů.

Zajímavé:  Jak zobrazit zprávy v The Sims 4, které jste si nestihli přečíst.

Jak adoptovat stávajícího Simíka

В The Sims 4, nyní můžete adoptovat stávajícího Simíka. Tato nová funkce adopce přišla s bezplatnou aktualizací Baby, která se liší od možnosti Adopt as Foster Dependent.

Simíci mohou adoptovat děti svého partnera, pokud jsou ve vztahu. , zasnoubené nebo vdané a musí s dítětem také žít ve společné domácnosti. Aby byl Sim způsobilý k adopci, musí být kojenec, batole nebo dítě. Pokud jsou všechny tyto požadavky splněny, Simík může adoptovat dítě tak, že s ním bude komunikovat tak, že přejde na kartu Přátelské interakce a vybere Adopt (jméno Simíka).

Doporučujeme, abyste se seznámili s dalšími průvodci pro oblíbené hry tattoo-mall.ru. Pojďme si promluvit o tajemstvích a tricích, které můžete ve hrách využít ve svůj prospěch. A také o užitečných a zajímavých příbězích ve videohrách.

Toto je skvělá volba pro Simíky, kteří se rozhodli mít vědecké dítě nebo adoptovat nového Simíka jako svobodný rodič, ale nakonec našli partnera, který se jim líbí. ke sdílenému rodičovství.

Bohužel děti po rozvodu, rozvodu nebo zesnulých rodičů nemohou být adoptováni nevlastními rodiči. Mohou být přijati pouze jako vyživované osoby.

The Sims 4 již k dispozici pro PC, PS4, PS5 a Xbox One, Xbox Series X. /S.

Andrej Kolský/ autor článku

Andrey Kolsky je asistentem střihu. Jeho vášeň pro hraní začala s jeho první konzolí (Sega Genesis) a od té doby nepřestal hrát. Jeho oblíbené hry jsou The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Team Fortress 2, Rainbow Six Siege, Pokémon Sword & Shield, Old School Runescape, Skyrim a Breath of the Wild.

Jak adoptovat teenagera ve hře Sims 4: pokyny krok za krokem

Informační

V The Sims 4 můžete adoptovat děti a mít je jako svou vlastní rodinu. Ale co když chcete adoptovat teenagera? Mnoho hráčů si tuto otázku klade a hledá odpovědi.

Zajímavé:  Jak proměnit dospívající NPC v mladé v The Sims 4.

Přestože hra nemá vyhrazenou funkci adopce dospívajícími, existuje několik způsobů, které vám mohou pomoci adoptovat dospívajícího a učinit z něj součást vaší rodiny.

V tomto článku se podíváme na několik metod adopce teenagera v The Sims 4 a podrobně popíšeme, jaké kroky musíte udělat, abyste dosáhli svého cíle.

Pokud tedy chcete adoptovat teenagera v Sims 4, měli byste si přečíst tento článek a zjistit, jak na to.

Je možné v The Sims 4 adoptovat teenagera?

Ano, v The Sims 4 můžete adoptovat děti, včetně teenagerů.

Chcete-li adoptovat dospívajícího, musíte vybrat rodinu, která je ochotna adoptovat, a vybrat dospívajícího jako dítě, které chcete adoptovat.

Bohužel teenagery nemůžete adoptovat jako jednu postavu, ale pouze jako rodinu.

V The Sims 4 můžete také adoptovat dítě se speciálními potřebami nebo dítě určitého pohlaví či věku, v závislosti na nastavení hry.

Adopce teenagera může být pro vaši rodinu skvělým způsobem, jak dát svým dětem nový domov a příležitosti pro prosperující budoucnost v The Sims 4.

Podrobný průvodce

Adopce teenagera v The Sims 4 je možná, ale vyžaduje splnění několika podmínek.

Za prvé, vaše rodina musí mít místo pro nového člena. Adopce teenagera je možná pouze v případě, že je v domě volné lůžko a pokoj.

Za druhé, abyste mohli adoptovat teenagera, musíte se stát pěstounem. Chcete-li to provést, musíte jít na oddělení pro umístění dětí a dospívajících a vybrat „Staňte se pěstounem“. Poté vaše postava projde speciálním výcvikovým kurzem.

Jakmile se vaše postava stane pěstounem, můžete si zobrazit informace o dospívajících, kteří hledají domov. Vyberte příslušné dítě a klikněte na tlačítko „Adoptovat“.

Jakmile se k vám váš teenager nastěhuje, můžete ho spravovat stejně jako zbytek rodiny. Teenager však může mít určité problémy a potřeby, jako jsou školní povinnosti nebo rebelie. Buďte připraveni, že adopce teenagera může představovat určité problémy, ale může to být také velmi obohacující zkušenost pro vaši rodinu.

Zajímavé:  Jak zakázat zdi v Sims 4.

Jak adoptovat teenagera?

V The Sims 4 se adopce teenagera neliší od adopce dítěte nebo opuštěného dítěte. Chcete-li mít nového člena rodiny, musíte provést několik kroků:

  1. Kontaktujte sociální centrum, které se nachází v nabídce „Telefon“.
  2. Vyberte možnost „Adoptovat dítě“.
  3. V seznamu, který se objeví, vyberte vhodného teenagera a klikněte na „Přijmout“.
  4. Vyplňte požadované údaje ve formuláři a potvrďte přijetí.
  5. Počkejte několik herních dní, než dorazí nový člen rodiny k vám domů.

Než však adoptujete teenagera, měli byste být připraveni na nové výzvy a potíže, protože teenageři v The Sims 4 mohou mít své vlastní vlastnosti a potřeby, které je třeba splnit.

Všimněte si také, že pokud již máte v rodině děti, musíte se ujistit, že mají dostatek prostoru a prostředků pro nového teenagera. V opačném případě může být adopce sociálním centrem zamítnuta.

Podmínky a požadavky

Při adopci teenagera ve hře Sims 4 musíte splnit řadu podmínek a požadavků:

  • Žadatel o adopci postavy musí být ve vztahu s teenagerem na úrovni Dobře obeznámený.
  • Vaše postava musí mít dostatečně vysokou úroveň životních zkušeností, které budou brány v úvahu při rozhodování, zda adoptovat.
  • Postava musí mít dostatek finančních prostředků na zajištění dítěte.
  • Teenager, kterého chcete adoptovat, musí být skutečnou postavou ve hře, ne pouze počítačem generovanou.
  • Je také třeba připomenout, že teenager může mít své vlastní osobní problémy a vlastnosti, které bude třeba vzít v úvahu při jeho výchově.

Splnění těchto podmínek nezaručuje úspěšnou adopci teenagera, ale zvyšuje šance na jeho přijetí do rodiny.

Řešení problémů s adopcí

Adopce dítěte v The Sims 4 může být obtížný proces. Někteří hráči se mohou setkat s problémy, které mohou proces ztížit. V této části se podíváme na možné problémy a navrhneme způsoby jejich řešení.

Zajímavé:  Jak rozdělit rozpočet v The Sims 4.

1. Nedostatek peněz

Adopce dítěte může být nákladný proces. Pokud nemáte dost peněz na adopci teenagera v The Sims 4, zkuste si vydělat nějaké peníze navíc, než budete pokračovat v procesu adopce. Můžete si přivydělat prací z domova nebo mimo domov, prodejem produktů nebo vytvářením jedinečných předmětů, které lze prodat.

2. Nedostatek místa v domě

Pokud nemáte doma dostatek prostoru pro adopci dítěte, můžete najít způsoby, jak svůj domov rozšířit, například postavit více místností, zvětšit velikost vašeho domova nebo vytvořit samostatně stojící konstrukci. Myslete ale také na to, že je potřeba mít dostatek místa pro všechny členy rodiny, nejen pro adoptované dítě.

3. Teenageři si špatně vybírají.

Ne každý teenager je vhodný k adopci. Některé děti mohou mít speciální potřeby, které vyžadují další pozornost a zdroje. Proto se před adopcí dítěte doporučuje prostudovat jeho vlastnosti a potřeby a vybrat si to, které se nejlépe hodí pro vás a vaši rodinu.

4. Adopční zákony a předpisy

The Sims 4 má určité zákony a pravidla související s adopcí. Například ne všechny postavy mohou adoptovat dítě a musí být splněny určité požadavky, jako je věk. Před zahájením procesu přijetí se doporučuje prostudovat všechna pravidla a požadavky.

Úspěšná adopce teenagera v The Sims 4 může chvíli trvat a vyžaduje pečlivou přípravu. Ale navzdory problémům může být adopce skvělým způsobem, jak zlepšit život vaší rodiny a poskytnout nové příležitosti pro rozvoj.

Užitečné tipy

1. Poznejte svého teenagera

Než adoptujete teenagera v The Sims 4, doporučujeme vám ho poznat. Promluvte si s ním, zjistěte o jeho zájmech a vášních, abyste lépe porozuměli jeho potřebám a náladám.

2. Věnujte pozornost jeho vlastnostem

Zajímavé:  Jak udělat podkroví v The Sims 4.

Dospívající v The Sims 4 mají určité vlastnosti, jako je úroveň vzdělání, úroveň dovedností, osobnost, zájmy atd. Věnujte pozornost těmto parametrům, abyste zjistili, který dospívající bude nejlépe vyhovovat.

3. Ujistěte se, že máte dostatek peněz na adopci teenagera.

Adopce teenagera v The Sims 4 stojí peníze. Ujistěte se, že máte dostatek peněz na nákup adopce. Můžete vydělávat peníze prodejem věcí, získáváním práce pro Simíky nebo hraním režimu kariéry.

4. Přemýšlejte o výchově teenagera

Adopce teenagera v The Sims 4 nekončí samotným aktem adopce. Přemýšlejte o tom, jak ho budete vychovávat, jak budete sledovat jeho úspěchy ve škole a v kariéře. Nezapomeňte mu zajistit základní potřeby jako jídlo, spánek atp.

5. Užijte si proces!

Adopce teenagera v The Sims 4 je velmi vzrušující proces. Užijte si to a udělejte si čas, abyste si hru skutečně užili.

Otázka-odpověď

Jaké jsou způsoby, jak adoptovat teenagera v The Sims 4?

Existují dva způsoby, jak adoptovat teenagera ve hře: prostřednictvím telefonu v sekci Adopce nebo prostřednictvím sociálního zabezpečení v sekci Internet.

Mohu v The Sims 4 adoptovat teenagera, pokud již mám děti?

Ano můžeš. V The Sims 4 není žádný limit na počet dětí v rodině, takže můžete adoptovat teenagera, i když už máte vlastní děti.

Jaké jsou požadavky na adopci teenagera v The Sims 4?

Abyste mohli adoptovat teenagera v The Sims 4, musíte splnit několik podmínek: 1) musíte mít dostatek peněz na adopci; 2) váš domov by měl mít dostatek prostoru pro nového člena rodiny; 3) vaše postava by neměla mít záznam v trestním rejstříku za násilí na dětech nebo zvířatech.

Jaké příležitosti se otevírají při adopci teenagera?

Adopce teenagera v The Sims 4 otevírá nové příležitosti: vaše postava bude moci pomoci novému členovi rodiny přizpůsobit se novému životu, pomoci mu studovat a dokonce ho poslat na univerzitu. Kromě toho bude vaše postava moci vytvářet vlastní příběhy s novým členem rodiny.

Je možné v The Sims 4 adoptovat teenagera z jiné země?

V The Sims 4 není možnost adoptovat děti z jiných zemí, takže teenagera můžete adoptovat pouze ve svém vlastním městě.

Zajímavé:  Jak přejít na The Sims 4 na PS4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»