Jak

Jak počít dívku v The Sims 4

Ahoj děvčata, jako obvykle se s vámi podělím o své rady a zkušenosti jako mladá matka, chci mluvit o tom, jak porodit dívku v The Sims 4 pomocí kódu. Možná se některé detaily mohou lišit, jako tomu bylo ve vašem případě. Vždy je nutné se poradit s odborníky. Přirozeně na běžné dotazy většinou rychle najdete odbornou odpověď na webu. Napište své připomínky a postřehy a společně je vylepšíme a doplníme, aby každý pochopil, jak tomu či onomu problému rozumět.

Zajímavé:  Jak používat mapu pokladu v The Sims 4.

Jak porodit dívku v The Sims 3? Existují kódy?

The Sims 3 je oblíbená hra se simulací života. K dispozici jsou již čtyři plné verze. Kromě toho bylo pro každou hru vytvořeno velké množství doplňků, od možnosti cestovat až po přítomnost domácích mazlíčků. V této hře je něco pro každého. Někdo dělá kariéru, snaží se stát prezidentem nebo skvělým detektivem. Někteří lidé se rádi přátelí s nadpřirozenými bytostmi. A další jsou dány rodině. Ale co je to rodina bez dítěte? Tady je všechno jako v životě, pohlaví je předem neznámé. V této obtížné záležitosti však můžete svým Simíkům pomoci.

Jak udělat dítě v The Sims 3?

The Sims nabízí hráčům několik míst, kde se Simíci mohou zapojit do „woohooingu“, což je to, co hra nazývá milováním. Dítě můžete počít v posteli, ve veřejném prostoru, ve sprše, ve vířivce.

Řada přírůstků představuje nová zajímavá místa. Například kupka sena nebo hromada spadaného listí. Milovníci přírody si mohou Woohoo užít ve stanu nebo postaveném ledovém domě.

Chcete-li počít dítě, musíte oba Simíky pozvat do postele a poté pro ně zařídit romantickou atmosféru. Po flirtování, objímání a líbání můžete vybrat tlačítko „počít dítě“. Simíci se pak cudně schovají pod deku. Pokud došlo k početí, zazní malá melodie pro děti. Pokud ne, pak to bude jen vizuální efekt srdcí.

Jak porodit dívku v The Sims 3?

Ve hře není možné předem odhadnout pohlaví dítěte. Všechno je jako v reálném životě. Existují však způsoby, jak v The Sims 3 porodit dívku. Vše přímo závisí na výživě matky dítěte. Pokud ji krmíte vodními melouny, pak je pravděpodobnější, že očekáváte dívku. Stojí za to přestat jíst jablka, protože to stimuluje vzhled chlapce.

Zajímavé:  Jak otevřít dlaždice v Sims 4.

Jak porodit dívku v The Sims 3? Neexistuje pro to žádný kód. Přestože mnoho zdrojů tvrdí, že je možné vývojáře oklamat, není to pravda. Hráči na sobě zkoušeli nalezené kódy a došli k závěru, že jde jen o podvrh. Takže musíte doufat ve štěstí. Existuje však ještě jedna, delší možnost, jak v The Sims 3 porodit dívku. K tomu se budete muset krátce před porodem uložit a v případě narození chlapečka vystoupit bez uložení. Při opětovném spuštění hry byste měli znovu počkat, až se dítě objeví. Pohlaví miminka je překvapením. Existuje tedy možnost, že se podruhé narodí holčička.

Jak čekat na dvojčata?

Mnoho hráčů se těší, až budou mít dvojčata nebo dokonce trojčata. Dosáhnout toho pomocí kódů je také obtížné. Zde ale přichází na pomoc samotná hra. Nejprve se musíte pokusit získat požadovaný počet bodů štěstí. V tomto případě je to 10000 XNUMX bodů, které vám pomohou k nákupu ocenění „Plodnost“. Simíci s tímto bonusem častěji než ostatní porodí velké množství dětí najednou.

Čtěte také: Difúzní změny v placentě během těhotenství ve 3. trimestru

Jak porodit dvojčata v The Sims 3? Po zakoupení ceny musíte budoucím rodičům vytvořit romantickou atmosféru. Jejich vztah musí být co nejlepší. Poté, když již došlo k početí, je nutné chránit matku před všemi starostmi. Všechny její touhy a potřeby musí být naplněny co nejvíce. Čím je Simík šťastnější, tím je pravděpodobnější, že se narodí mnoho dětí.

Je možné mít tři děti?

Ve hře «The Sims 3» se můžete dočkat narození trojčat hned. K tomu je také potřeba zakoupit ocenění Fertility. Vřelé musí být i vztahy s partnerem. Můžete také vyjednávat s džinem a dát svým Simíkům příležitost vytvořit velkou rodinu.

Zajímavé:  Jak vyhrát boj s upíry v The Sims 4.

Během těhotenství musí maminky hodně odpočívat. Je pro ni lepší sledovat kreslené filmy a číst knihy pro děti. Můžete si také hrát a komunikovat s ostatními dětmi. To vše přispívá k narození několika malých Simíků.

Co musíte udělat, abyste ve hře Sims 4 porodili dívku?

Odpovědi na otázky žen a další

Ukázalo se, že je to jednoduché — abyste porodili dívku v The Sims 4, musíte během těhotenství jíst jahody a poslouchat pop music. Když tedy váš Simík začne vykazovat známky těhotenství (neustále chce jít na záchod, cítí se špatně atd.), okamžitě si kupte další jahody a krmte jimi Simíka tak často, jak je to jen možné.

Co byste měli udělat pro početí dívky?

Pokud tedy chcete počít dívku, poslední pohlavní styk by měl být nejpozději 2-3 dny před ovulací. Pokud plánujete početí chlapce, měli byste se týden před ovulací zdržet sexuální aktivity; V tomto případě je lepší mít pohlavní styk v den předcházející nebo shodný s datem ovulace.

Jak zjistit, kdo bude chlapec nebo dívka v Sims 4?

S doplňkem „Get to Work“ může Sim Doctor určit pohlaví dítěte těhotné ženy. Počínaje šestým kariérním stupněm (registrovaná sestra) má tuto možnost lékař. Chcete-li to provést, musíte kliknout levým tlačítkem myši na těhotnou SIM kartu a vybrat možnost „Určit pohlaví dítěte“.

Čtěte také: Jak se připravit na zkoušku, když nic nevíte?

Jak otěhotnět v Sims 4?

Ve hře The Sims 4 je schopnost otěhotnět nebo oplodnit jiné Simíky upravena pomocí funkce Možnosti pohlaví v části Vytvořit Simíka na základě pohlaví Simíka. V případě těhotenství bude hra počítat jednu postavu jako dvě, pokud jde o maximální počet členů rodiny.

Zajímavé:  Jak dávat květiny v The Sims 4.

Jak přivést na svět trojčata v Sims 4?

Chcete-li porodit trojčata, kupte si „Multiple Children“ v obchodě s odměnami za 3000 bodů nebo jej přidejte pomocí kódu: Vlastnosti. equip_trait Fertile (nezapomeňte nejprve zadat kód vývojáře v Sims 4). A také dejte oblasti, kde vaše rodina žije, charakterový rys „Na linii“.

Jak byste se měli stravovat, abyste mohli počít dívku?

Abyste mohli správně počít holčičku, musíte správně jíst.
.
Jak počít dívku: dieta

  • maso: hovězí, jehněčí, telecí;
  • mléčné výrobky: plnotučné mléko, zakysaná smetana, tvaroh;
  • zelenina: řepa, mrkev, okurky, luštěniny;
  • ovoce: jablka, hrušky, citrusové plody;
  • nápoje: čaj, kakao, horká čokoláda.

Je možné počít dívku ihned po menstruaci?

Podle přívrženců kalendářní metody je nemožné otěhotnět během prvních sedmi dnů cyklu. Od 8. dne po začátku menstruace můžete otěhotnět až do 19. dne. Od 20. dne začíná opět sterilní období.

Jak zjistit pohlaví dítěte v kódu Sims 4?

těhotenství. scan — umožňuje zjistit počet a pohlaví budoucích dětí aktivní SIM karty.
.
Použití modu:

  1. Aktivujte Simíka, kterého „skenujete“;
  2. Otevřete konzolu stisknutím Ctrl+Shift+C;
  3. Zadejte příkaz těhotenství. skenujte a stiskněte Enter.

Co potřebujete jíst, abyste měli kluka ve hře Sims 4?

Co je třeba udělat, aby se objevil chlapec?

  1. Za prvé, musíte počít chlapce od 7:12 do XNUMX, to se musí udělat. Dále vždy a všude dávejte svému Simíkovi mrkev – měla by být vždy ve stravě postavy.
  2. A za druhé, stačí poslouchat alternativní hudbu.

Čtěte také: Jaké testy jsou potřeba pro schůzku s trichologem?

V jakém trimestru můžete v The Sims 4 zjistit pohlaví dítěte?

Závěr: pomocí in-game metod můžete zjistit pohlaví dítěte až ve druhém trimestru (pomocí postavy lékaře s kariérním stupněm 6 nebo vyšším).

Zajímavé:  Jak zabránit tomu, aby se v The Sims 4 objevila věčná obrazovka.

Jak mohu přimět mého Simíka k rychlejšímu porodu?

Bohužel ve hře quot;The Sims 4quot; žádné cheat kódy pro těhotenství. Jediný způsob, jak urychlit početí, je pomocí cheatu zlepšit vztahy, dovést vztah na maximum a následně počít dítě.

Jak jít na mateřskou dovolenou v Sims 4?

Re: Těhotenství a porod v Sims 4.

S nejnovějším patchem se ve hře objevila mateřská dovolená a mohou ji čerpat oba rodiče, matka i otec, k tomu je třeba zavolat a vzít si dovolenou z rodinných důvodů, mimochodem je placená.

Jak dokončit těhotenskou událost v The Sims?

Jak dokončit těhotenskou událost v The Sims Freeplay

  1. Klikněte na obrázek postavy (kroužek v levém horním rohu).
  2. Zobrazit denní cíle v události.
  3. Zobrazit úkoly pro asistenty.
  4. Podívejte se na dětský bonus v nabídce akce.
  5. Dokončete událost ‘Těhotenství’.

Co je potřeba udělat, abyste měli dvojčata v Sims 4?

Jak porodit dvojčata v The Sims 4

  1. Nechte svou SIM kartu sledovat dětské kanály alespoň 2 hodiny denně.
  2. Když vaše simička začne porodit, neposílejte ji do nemocnice k porodu. .
  3. Před porodem kupte miminku ne jednu, ale hned dvě nebo tři postýlky, tím se také zvýší šance na dvojčata.

Jak se ujistit, že máte dvojčata?

Existuje několik dalších způsobů, jak zajistit narození dvojčat:

  1. Užívejte kyselinu listovou denně několik měsíců před početím. Přestat kouřit a alkohol;
  2. jíst více mléčných výrobků. .
  3. těžce jíst. .
  4. jít na „kouzelné místo“.

Přečtěte si také Proč sníte o mrtvých rodičích?

Je možné mít v The Sims 4 dvojčata?

Hráči mají dokonce určitou kontrolu a vliv na to, kolik dětí se z každého těhotenství narodí. Pokud jste vždy chtěli mít dvojčata nebo vědět, jaké to je mít trojčata, The Sims 4 to umožňuje.

Zajímavé:  Jak spustit mod v The Sims 4.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»