Jak

Jak zadávat kódy v The Sims 4 na tabletu

Nejznámější simulátor života na mobilu. Stáhnout zdarma The Sims Mobile a vytvořit jedinečnou postavu. Velké možnosti přizpůsobení vzhledu. Vyberte si pohlaví, barvu pleti, tvar obličeje, oči, postavu a mnoho dalšího. Široké možnosti pro vytvoření postavy podobné vám, nebo naopak. Konečně se do mobilních zařízení dostali plnohodnotní Simíci. Postavte dům, komunikujte s ostatními hráči, pracujte, zlepšujte své dovednosti a jen relaxujte. Ve hře budete k životu potřebovat peníze, můžete si je vydělat, nebo koupit za skutečné peníze. Ve hře je mnoho předmětů, které si budete chtít koupit. V tomto článku se dozvíte, jak získat spoustu peněz bez použití hackněte The Sims Mobile. Stejně jako ve skutečném životě budete chtít koupit různé věci. A zpočátku si moc nevyděláte. Chcete-li to provést, musíte mít dovednosti, které vyžadují čas na rozvoj. Hra má dvě měny, mince a peníze. Umožňují zrychlit procesy, nakupovat drahé věci a vyzdobit si domov podle svých představ.

Sims 4 na telefonu

Sims 4 kódy pro telefon

The Sims 4 na telefonu mohou vypadat přibližně stejně jako v předchozích verzích, pouze zde můžete plnohodnotně postavit dům (hra věnuje velkou pozornost stavbě pozemků), můžete si vytvořit libovolné postavy, dopřát jim manikúru a pedikúra, pokud je to dívka. I když jsou ve hře i gayové. The Sims 4 má vztahy a manželství osob stejného pohlaví. Pracovat a budovat kariéru v The Sims 4 bude také možné na vašem telefonu.

Zajímavé:  V The Sims 4, jak čekat na nabídky k sňatku.

Obecně platí, že celá hra a všechny její funkce The Sims 4 jsou ve vašem telefonu. A to je ta nejúžasnější věc, protože teď už nemusíte sedět u PC, můžete ležet na gauči a užívat si hraní Sims 4. S vydáním kódů bude možné hru vylepšit tím, že o hodně přidáte funkcí, a co je nejdůležitější, ušetříte spoustu času, například pokud naléhavě potřebujete peníze v Sims 4, ale nechci pracovat dlouho. Koneckonců, musíte také vydělávat peníze, a to není rychlý proces, pokud nevyhrajete v loterii.

Sims 4 na iOS

The Sims Mobile kódy pro Android a iOS:

Mobilní verze hry nezaostává za svým předchůdcem. Velké množství funkcí a schopností vám umožní příjemně se pobavit. Trvejte na svém Simíkovi, kupte mu nejdražší oblečení, doplňky a rozšiřte jeho dům. Ve hře je spousta zábavy, tance, hraní na kytaru a dokonce i vaření. Cheaty na The Sims Mobile dávají hráči svobodu a umožňují mu rychle postoupit na vyšší úroveň a získat přátele.

Stručný přehled, tajemství a tipy pro průchod hrou:

Hra vám umožňuje vytvořit si vlastní postavu, jedinečnou osobnost ve virtuálním světě. Přizpůsobte si svůj vzhled, pracujte na dovednostech své postavy, nakupujte věci a ozdobte si svůj domov. Všechno je jako ve skutečném životě, budete muset začít odspodu a vydělat si nějaké peníze. Můžete je utratit za nákup nového nábytku, rozšíření domova, ale i oblečení a další drobnosti. Zlepšením svých dovedností můžete vydělávat více a nakupovat drahé předměty. Ale můžete si koupit virtuální měnu za skutečné peníze a stát se skutečnou hvězdou.

Mnoho hráčů si ve hře kupuje hotovost a rychle zvyšuje svou úroveň. To přitahuje ostatní a umožňuje jim dávat dárky. Každý hráč může na svůj účet dostávat peníze zdarma; The Sims Mobile modnebo získat práva root. Bonusové kódy vám umožní získat značnou částku peněz na váš účet a relaxovat ve hře. Rychle obsaďte vysokou pozici, najděte si přátele a založte rodinu. Ještě předtím ale rozšiřte svůj domov a najděte svou spřízněnou duši.

Zajímavé:  Jak roubovat rostliny v The Sims 4.

The Sims Mobile Hack

Chatujte a potkávejte skutečné lidi a odpočívejte spolu. Sdílejte s nimi tajemství a získejte ještě větší radost ze hry.

Cheat kódy pro Sims 4 na mobilním telefonu

  • Tajemství původu dračího věku
  • Chtivé podvodníky na přežití
  • Gamesense cheat pro minecraft
  • Ben ten útočí na vilgax cheaty
  • Ponuré úsvit staré tajemství arcovia

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»