News

Kolik stojí všechny doplňky k Sims 4?

Kolik stojí The Sims 4 se všemi doplňky?

Další velké rozšíření The Sims 4 vyjde v polovině listopadu: Simíci si budou moci užívat zimních sportů a jejich majitelé si budou moci stavět domy v japonském stylu. Doplněk „Snowy Expanses“ se prodává za 1999 rublů — dražší než samotná hra.

Před rokem a půl jsme spočítali, že všechny doplňky pro The Sims 4 budou stát přibližně 34 tisíc rublů. Od té doby vyšlo tucet větších a menších přídavků; znovu jsme přepočítali a zjistili, že se údaj hodně změnil.

47064 rublů

náklady na všechny rozšiřující balíčky pro The Sims 4 kromě samotné hry

Všechny dostupné doplňky, kromě dosud nevydaného doplňku „Snowy Expanses“, budou stát 45065 4 rublů. Za samotnou deluxe edici The Sims 2499 budete muset zaplatit XNUMX XNUMX rublů; můžete si vzít běžnou verzi a upgradovat na deluxe edici, ale cena je téměř stejná.

49563 rublů

stojí The Sims 4 se všemi doplňky

Stojí za zmínku, že pro západní hráče bude cena výrazně vyšší. Nyní je cena v rublech za The Sims 4 nejnižší na světě, totéž platí pro všechny nebo téměř všechny doplňky.

A tady je další příběh
V Rusku věří, že hry jsou velmi drahé. Ve skutečnosti jsou levnější než většina zemí

Cenový rozdíl oproti USA může přesáhnout 50 % v závislosti na typu obsahu. Doplněk „Snowy Expanses“ například v americké verzi Steamu stojí jeden a půlkrát více: 39.99 $ oproti 1999 rublům v ruské verzi obchodu.

Opatrně předpokládejme, že na americké verzi Steam The Sims 4, včetně všech doplňků, stojí asi 1000 $.

Zajímavé:  Kde a jak najít neviditelné osvětlení v The Sims 4.
Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»