News

Jak otevřít nový svět v Sims 4 bez dotyku

Zen

Zen je obsahová platforma s aktuálními zprávami, videi a texty od oblíbených bloggerů. Každý den zde miliony lidí sledují obsah na různá témata: od her po cestování, od krásy po technologie. A chytré algoritmy doporučují publikace s ohledem na zájmy uživatelů

Vždy zde najdete to, co je pro vás to pravé: statisíce autorů sdílejí každý den příspěvky, články, videa a krátká videa. A chytré algoritmy přizpůsobí zdroj vašim zájmům

The Sims 4 „Obrovský mod otevřeného světa – Brookheights (verze 1.1) + Russifier“

Brook Heights

Poměrně nedávno byl do veřejné sféry uvolněn nádherný mod pro otevřený svět města Brookheights. Malý svět inspirovaný New Yorkem – není jako žádný jiný v Sims 4. A je to vlastně jeden, bezproblémový, otevřený svět, velikost 360×360 – nejsou potřeba žádné načítací obrazovky, můžete se volně pohybovat po světě.

  • Vítejte ve svém dobrodružství v Brookheights!

Pomozte Amosovi najít jeho původ. Vydejte se na cestu kolem světa, abyste našli stopy o jeho zmizelých rodičích a o tom, odkud přišli. Můžete jít do nového světa, bez omezení.

Můžete dělat mnoho věcí: pronajmout si chatku v Greenmount Forest, jít na muzikál na Broadstreet, řídit auto, jít do posilovny, na hřbitov, do venkovního kina, na radnici, do obchodu s potravinami a mnoho dalšího. to vše bez načítání obrazovek.

  • Mohou moji Simíci žít v Brookheights?

Brookheights je skrytý svět přístupný pouze skokem na Sul Airlines. Můžete tam zůstat, jak dlouho chcete, pokud zaplatíte nájem a najdete si práci, pokud získáte pracovní vízum z kanceláře starosty, ale nemůžete si koupit aktivní pozemek uprostřed. Můžete tam jet s rodinou, najít si nové přátele a pohybovat se (nebo jezdit) po městě, aniž byste museli nakládat.

  • Jaké jsou požadavky, aby tento mod fungoval?
Zajímavé:  Jak prodat parvu vydavatelství v The Sims 4.

Je nutná úprava povinný přítomnost nainstalovaného DLC «Pracovat» и «Život ve městě». Některé herní funkce však vyžadují nainstalované další doplňky, například: «Cesta ke slávě», «Jít na túru!», systém metra vyžaduje doplňky «Svět kouzel», animace vzlétajícího letadla — „Cesta do Batuu“, kreditní systém — «Na univerzitě». Čím více doplňků budete mít, tím více možností bude dostupných – ale nebojte se, stále se budete moci dostat do Brookheights, jen některé interakce budou blokovány.

  • Vlastnosti modifikace:
  1. Otevřený svět. Nový 360-360 (rozšiřitelný) svět bez načítání obrazovek je nyní ve vašich rukou. Připravte se na let Sul Airlines a vydejte se do Brookheights. Obklopuje vás mnoho stránek, přiblížením zobrazíte 3D mapu světa. Jít kamkoliv! Užívat si!
  2. Příběhový mód. Příběhový režim vám dává příležitost vydat se na dobrodružství a pomoci Amosovi najít skrytý svět. Pokud nechcete hrát v příběhovém režimu, existuje cheat kód pro přechod do skrytého světa.
  3. Nové kariéry. Pošlete své Simíky pracovat do města, dělejte vlastní rozhodnutí a sledujte je po celém světě. První dostupnou otevřenou kariérou je pilot SulSul Airlines. Můžete poslat turisty do Selvadorady nebo dokonce celebrity do údolí Del Sol. Slyšel jsem, že tam Lady Gogo chodí každý pátek. je to pravda?
  • Instalace modifikace:
  1. Rozbalte stažený archiv „mod“ do libovolné složky, která vám vyhovuje, například na ploše.
  2. Otevřete rozbalenou složku s názvem „mod“, uvidíte v ní 4 podsložky. Nyní vysvětlím, co je třeba hodit a kam:
  • Grafika— Přesuňte obsah do této cesty: Documents/Electronic Arts/Sims 4/ConfigOverride. Za žádných okolností ne složka! Z toho je pouze samotný soubor.
  • Mody a CC— otevřete složku s názvem „Mods and CC“ a přesuňte složku z ní („BROOKHEIGHTS FULL BUILD“) do cesty: Documents/Electronic Arts/Sims 4/Mods. V tomto případě přesouváte složku úplného sestavení Brookheights, nikoli soubory z ní. (!) Pokud plánujete v budoucnu nainstalovat cracker, přeskočte složku s mody, neinstalujte nic z tohoto bodu, jděte rovnou na další, pro uložení souboru.
  • Uložit soubor— přejděte do složky a přesuňte z ní soubor sem: Documents/Electronic Arts/Sims 4/Saves.
  • Hra— v této složce jsou dvě podsložky, nelekejte se. Přesouváte soubory z první (NE složky) s názvem „WORLDS“ podél cesty: C/Programs(x32/x64/x86)/Origin Games/The Sims 4/Delta/EP01/Worlds/Areas a nahraďte Pokud je potřeba. Soubory z druhé podsložky (opět NE složky, pouze soubory z ní) “CAMERA SYSTEM” hodíte sem: C/Programy(x32/x64/x86)/Origin Games/The Sims 4/Game/Bin/res/ také s výměna, nahrazení .
  • Instalace crackeru:
Zajímavé:  Jak léčit nemoci v nemocnici v The Sims 4.

Pokud chcete crack nainstalovat, smažte složku „BROOKHEIGHTS FULL BUILD“, pokud jste ji stále nainstalovali, ze složky mods, stáhněte si archiv s crackem a přesuňte složku „RUSSIAN“ z archivu „rus“ do cesty : Dokumenty/Electronic Arts/Sims 4 /Mods. Pokud náhle crack nefunguje, zkontrolujte, zda je v nastavení hry povolen ruský jazyk. Pokud to nepomůže, zaklepejte na komentáře pod příspěvkem a já vám pomohu.

Aktuálně přeloženo:

-Interakce s budovami.

-Popis objektů a interakce s nimi.

V průběhu:

-Drobné opravy překladů, leštění.

Napište o všech chybách rusifikace do komentářů pod příspěvek.

Po instalaci se ujistěte, že máte V nastavení hry jsou povoleny mody a povoleny jsou i mody skriptů.

Určitě zaškrtněte!

Po spuštění hry klikněte na „Načíst hru“ a vyberte uložení Brookheights Story Mode, které obsahuje jedinečný náhled.

Poté se spustí režim příběhu, kde budete muset jít k rodině Brooks ve Willow Creek a prozkoumejte dům, abyste našli stopy, jak se dostat do Brookheights.

Pomozte Amosovi najít jeho kořeny. Cestujte po celém světě a hledejte stopy o jeho pohřešovaných rodičích a o tom, odkud přišli. Možná se ocitnete ve zcela novém světě bez jakýchkoli hranic.

Pokud nechcete hrát příběhový režim a chcete jít přímo do města, stačí kliknout na poštovní schránku a vybrat «Jděte do Brookheights (CHEAT)».

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»