News

Jak změnit schopnosti duchů v Sims 4

Moje čarodějka Sim seslala kouzlo Nesmrtelnost na ducha, bylo to v klubu, a kvůli světelným paprskům na tanečním parketu bylo kouzlo aplikováno na mou Sim a teď je z ní duch. Jak ji mohu vrátit do lidské podoby?)) Zkoušel jsem použít stejné kouzlo, nefungovalo to

Hlasujte pro nejlepší odpověď
Možná bylo kouzlo neúspěšné, protože náboj magie byl vysoký.

Nejjednodušší bude odejít, pokud jste ještě neuložili data a postava je v době posledního uložení stále naživu.
pokud nechcete ztratit postup, můžete zkusit zadat TestingCheats true (po zavolání příkazového řádku cntrl+shift+c) a dalším Simíkem z rodiny kliknout na ducha (pravým tlačítkem myši při držení shift), Objeví se akce „přidat do rodiny“.
existují složitější metody, jako zde https://zen.yandex.ru/media/id/5ab45ffedd2484ee656c5d27/kak-voskresit-sima-v-sims-4-5ab4606855876b152dc7c3dc

Vedlejší účinek kouzla je dočasný, za pár dní zmizí a Sim se opět stane člověkem.

Nejrychlejší a nejjednodušší je jít na hřbitov, tam je studánka, kde si můžete něco přát. „přej si přání“ — návrat do života Pokud akce není k dispozici, musíte dát dárek a dát peníze jako dárek, čím více, tím lépe, pak se objeví akce „přej si“.

Cheaty pro Sims 4 Paranormal

Cheaty pro Sims 4 Paranormal

Funkční cheat kódy pro The Sims 4 Paranormal zahrnují způsoby, jak rychle získat nové charakterové vlastnosti nebo detektivní kariéru, odemknout předměty v editoru tvorby postavy, aniž byste dosáhli požadované úrovně dokončení hry. Pomocí cheatů bude vaše hra ještě zajímavější a energičtější, protože nemusíte ztrácet čas, abyste něco získali.

Než budete moci použít kód v Sims 4, musíte nejprve zadat speciální kód vývojářetestování cheaty pravda.

Cheat kód pro položky CAS

Ve scénáři Paranormal Catalog, pokud váš Sim dokáže úspěšně přežít 7 nocí ve strašidelném domě, budete mít v režimu Vytvořit Simíka k dispozici nové položky: boty, klobouk a kostým Guidry. Pokud ale použijete speciální cheat, můžete tento test přeskočit a získat přístup k outfitům ihned po stažení a instalaci nového katalogu.

  • cas.unlockbytag SP18 – kód pro odemknutí položek CAS
Zajímavé:  Jak získat 5 hvězdiček na veterinární klinice Sims 4.

Cheatové kódy pro The Sims 4 Paranormal pro detektivní kariéru, pro zvýšení schopností jasnovidectví, pro charakterovou vlastnost Ghost, pro peněžní předměty

Kód pro zvýšení schopnosti jasnovidectví

S představením duchů má The Sims 4 novou schopnost jasnovidectví, která Simíkům umožňuje komunikovat s duchy, uklidňovat nebo vymítat duchy. Dovednost jasnovidectví má 5 úrovní. Chcete-li jej upgradovat, použijte kód dovednosti

  • stats.set_skill_level Minor_Medium 5 – cheat kód zvyšuje schopnost jasnovidectví na maximální úroveň 5. Pokud chcete nastavit nižší úroveň, nahraďte číslo 5 v kódu úrovní, kterou potřebujete.

Cheatové kódy pro The Sims 4 Paranormal pro detektivní kariéru, pro zvýšení schopností jasnovidectví, pro charakterovou vlastnost Ghost, pro peněžní předměty

Kód pro vlastnost Ducha

Pokud se rozhodnete zkusit být duchem, můžete rychle získat vlastnost Spiritual Ascension pomocí cheatu. S touto vlastností se váš Simík na chvíli promění v ducha.

  • traits.equip_trait trait_Ghost_SeanceTable – kód, abyste získali vlastnost duchovního vzestupu a proměnili svého Simíka v ducha
  • traits.remove_trait trait_Ghost_SeanceTable – kód k odstranění vlastnosti duchovního vzestupu a návratu Simíka do normální formy

Cheat kód pro kariéru paranormálního detektiva

Kariéra detektiva v The Sims 4 je nové povolání na volné noze, které se objevilo v katalogu Paranormal. Aby se váš Simík stal skutečným lovcem duchů, musí mít schopnost jasnovidectví a získat souhlas od ducha Guidryho ve formě speciální licence pro takovou práci. O tom, jak rychle získat jasnovidecké schopnosti, jsme již diskutovali výše. Požadovanou pozici můžete také dosáhnout poměrně rychle pomocí jednoho z kariérních kódů nebo cheatů na odměny:

  • sims.give_satisfaction_points [X] – přidává bonusy, za které si můžete koupit posvátné svíčky (cena 500 bonusů/ks) nebo licenci paranormálního detektiva (cena 3000 bonusů). Při zadávání kódu místo [X] zadejte požadovaný počet bonusů, které chcete získat.
  • odměny.give_reward SacredCandle – kód pro získání jedné posvátné svíčky (bez nákupu za bonusy. Ale abyste mohli tento cheat používat, musíte mít navíc nainstalovaný AllCheats mod.
  • bb. showhiddenobjects – kód odhalí všechny skryté položky v režimu nákupu nebo stavby. Hledejte svíčky v katalogu osvětlení za §50.
  • traits.equip_trait trait_Freelancer_Career_ParanormalInvestigator_License – kód pro okamžité získání detektivní licence (bez nákupu s bonusy). Pokud se rozhodnete pro kariéru na volné noze, budete mít okamžitě přístup k práci v Phantom Investigations Bureau.
  • traits.equip_trait trait_Freelancer_Career_Hidden_Agencies_ParanormalInvestigator — kód pro kariéru paranormálního detektiva. To znamená, že použitím tohoto kódu bude váš Sim okamžitě zaměstnán v Úřadu pro vyšetřování fantomů. Těsně před tím si určitě vyberte kariéru na volné noze a získejte průkaz paranormálního detektiva.
Zajímavé:  Jak se inspirovat v The Sims 4.

Cheatové kódy pro The Sims 4 Paranormal pro detektivní kariéru, pro zvýšení schopností jasnovidectví, pro charakterovou vlastnost Ghost, pro peněžní předměty

Cheat kódy pro The Sims 4 Paranormal vám pomohou rychle si zvyknout na nový život s duchy, ovládnout kariéru detektiva a získat jasnozřivé schopnosti a charakterový rys ducha. Samozřejmě, zda použít kódy nebo ne, je vaše osobní rozhodnutí. Mnoho hráčů si užívá postupného plnění všech úkolů. Jiní rádi dostanou všechny vychytávky rozšíření najednou a užijí si nové funkce Sims 4 naplno už od prvních dnů.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»