News

Jak odstranit slabiny v The Sims 4

Jak (stále) používat Remove Buff Cheat v The Sims 4

Pokud hledáte cheat na odstranění buffů ze svých simíků, máme špatnou zprávu. EA se rozhodla deaktivovat cheat kód v roce 2018 kvůli potenciálu, že hru naruší neopravitelnými způsoby. Jsme tu, abychom se s vámi podělili o některé alternativní metody pro debuffování vašich simíků, takže pokračujte ve čtení!

sims 4 odstranit buff cheat

Existuje několik důvodů, proč byste mohli chtít odstranit buffy ze svých simíků, zejména negativní buffy. Možná se snažíte přimět svého simíka, aby provedl určitý úkol, a má na to příliš špatnou náladu. Možná se pokoušíte nastavit snímky obrazovky a atmosféra je vypnutá. Nebo, jak to ve hrách bývá zvykem, máte chybu a váš simík se zasekl s buffem, který měl být dávno pryč. Bohužel resetování sim tyto buffy nevyřeší, takže musíme najít jiný způsob.

Řešení pro odstranění buffů ve hře

obrázek 122

Zatímco neexistuje žádný způsob, jak odstranit všechno buffy od vašich simíků jako kdysi, hra nám nabízí způsob, jak všechny odstranit negativní buffuje velmi snadno! V obchodě s odměnami je lektvar zvaný Moodlet Solver který stojí 500 bodů spokojenosti a jeden drink vyléčí všechny negativní nálady, které váš simík zažívá. A přiznejme si to, většina hráčů, kteří chtějí odstranit buffy, pravděpodobně chtějí odstranit negativní buffy.

Zajímavé:  Jak přidat dívčí mod do The Sims 4.

Pokud vám chybí body spokojenosti, můžeme to napravit! Po zapnutí TestingCheats zadejte následující cheat:

Sims.give_satisfaction_points 500

Pokud chcete více bodů, změňte „500“ na vyšší číslo. Můžete také zadat záporné číslo, pokud chcete odebrat body spokojenosti, abyste věděli!

Mody pro úplné odstranění buffů

Pokud pro vás Moodlet Solver není uspokojivá alternativa, existují mody, které vám umožní použít cheat Remove Buffs. Než budeme pokračovat, chceme vám jen připomenout, že jich bylo dobré důvody pro odstranění tohoto cheatu a to, že jeho používáním přijímáte možnost, že vaše hra může být poškozena. Nechceme vás vyděsit, ale noví hráči ve světě CC někdy začnou používat mody, aniž by je předtím prozkoumali, a my vám chceme objasnit rizika.

AllCheats od TwistedMexi

obrázek 120

Tento mod nejenže znovu povolí Remove Buff Cheat, ale znovu přidá do hry mnoho dalších užitečných cheatů, jako je cheat pro resetsim nebo cheat na sims.add_buff. Další věc, kterou mod dělá, je přesměrovat veškerý výstup do cheatové konzole. To je užitečná funkce, pokud chcete zjistit, proč některé cheaty nefungují. Nejaktuálnější verzi modu můžete získat na Patreonu.

Cheat na odstranění buffů, který se znovu aktivuje s nainstalovaným AllCheats modem je:
Sims.remove_all_buffs

Rozšíření uživatelského rozhraní od weerbesu

obrázek 121

UI Extension mod je mimořádně praktický nástroj pro přidání větší kontroly nad více aspekty hry jednoduchým a uživatelsky přívětivým způsobem. Chcete-li odstranit buffy, stačí na ně kliknout pravým tlačítkem myši a *fuj!* Vše je pryč. S tímto modem můžete dělat desítky dalších věcí a z nějakého důvodu je neuvěřitelně populární! Získejte nejnovější verzi na jejich stránce Patreon.

Na závěr

Vyrovnání náladového simíka nemusí být složité a s trochou znalostí je to docela jednoduchá oprava. Ať už své simíky rozveselíte nápojem na zlepšení nálady nebo přivoláte pomoc zvenčí prostřednictvím modů, stačí pár kliknutí a úhozů na klávesnici, abyste své postavy uklidnili a mohli se vrátit ke hře. Kdyby to tak měli i lidé! Naštěstí máme alespoň hru Sims 4, kterou můžeme hrát, když potřebujeme zlepšit náladu. Bavte se se svými nově rozveselenými simíky!

Zajímavé:  Proč jsou v The Sims 4 potřebné koule.

Související Obsah

Váš autor: Ahoj! Jsem Nicole

Hraji The Sims od první hry, která byla uvedena na trh v roce 2000, a CC používám více než 20 let. Jako kreativního člověka se zájmem o design pro mě byly hry The Sims vždy skvělým odbytištěm, ať už vytvářím skvělého simíka, zkouším nový styl sestavování nebo fušuji do tvorby CC. The Sims jsou opravdu skvělé médium pro všechny druhy kreativních odbytišť a jsem rád, že mohu sdílet své nadšení s ostatními stejně smýšlejícími hráči!

SnootySims @ Patreon

Začali jsme vytvářet vlastní vlastní obsah (CC)! Podívejte se na naše nové věci na našem Patreon účtu a dejte nám vědět, co si myslíte. Vaše podpora výrazně zlepšuje naše stránky a vytváří ještě úžasnější CC. Velké díky všem našim podporovatelům! To vše umožňuješ! Zde je odkaz na náš účet Patreon!

Diskutujte s komunitou SnootySims:

Co si myslíte o tomto příspěvku? Naprosto rádi bychom slyšeli váš názor! Neváhejte zanechat komentář a podělit se o své myšlenky. Pokud náhodou narazíte na nefunkční odkaz nebo si všimnete jakýchkoli zastaralých modů nebo vlastního obsahu, upozorněte nás. Jsme malý tým nadšenců pro Simíky, kteří se snaží ze všech sil, a někdy nám může uniknout malá škytavka. Vaše zpětná vazba pro nás znamená celý svět a vaší podpory si nesmírně vážíme. Díky moc!

Zanechat komentář Zrušit odpověď

Sledujte SnootySims na sociálních sítích:

Přidejte se k nám na naší cestě za objevováním nejnovějšího a nejlepšího vlastního obsahu pro Sims 4 a také zůstaňte informováni o novinkách a fámách kolem velmi očekávaného Sims 5!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»