News

Jak změnit pohyb obrazovky na rotaci obrazovky v Sims 4

Stisknu pravé tlačítko myši, ale stále se neotáčí, co mohu dělat?

Viktorie Trubnikovová Student (136) Musíte kliknout na ikony

Elena KuzněcovováStudent (112) před 3 lety

Stiskl jsem ctrl 9 + a nyní nemohu otáčet obrazovkou pomocí myši, mohu ji pouze pohybovat různými směry
Mohu něco udělat, aby se vše vrátilo do původního stavu?

Musíte kliknout na ikony

Související dotazy

Váš prohlížeč je zastaralý

Do hlavního rozhraní projektu neustále přidáváme nové funkce. Starší prohlížeče bohužel nejsou schopny dobře spolupracovat s moderními softwarovými produkty. Pro správnou funkci používejte nejnovější verze prohlížečů Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Microsoft Edge nebo si nainstalujte prohlížeč Atom.

Jak hraji The Sims 4 Rotační

Sledovací tabulka Sims 4

Dostal jsem mnoho dotazů ohledně mých videí na Youtube a živých přenosů ohledně toho, jak hraji The Sims 4 rotačně. V tomto příspěvku načrtnu celý svůj proces krok za krokem. Doufejme, že vás to bude inspirovat k tomu, abyste ze své osobní hry vytěžili více.

Také jsem natočil video na toto téma, pokud se raději díváte/posloucháte. Můžete se na to podívat níže, nebo pokračovat ve čtení pro všechny podrobnosti.

Zajímavé:  Jak zabránit smrti v The Sims 4.

NAPOSLEDY AKTUALIZOVÁNO: Ledna 30, 2024


Obsah skrýt

Sledovací tabulka

Podobně jako v mých sledovacích tabulkách Sims 2 také uchovávám tabulky The Sims 4. Při rotačním hraní mi tabulka pomáhá sledovat všechny Simíky v mých světech, jejich partnery, jejich kariéry, jejich aspirace a jakékoli další informace, které potřebuji.

Pomáhá mi to plánovat hru, protože mi umožňuje vidět všechny své Simíky na první pohled, rozhodnout se, kdo by se k sobě mohl hodit, a udržet si pořádek v populaci.

Sledovací tabulka Sims 4

Samozřejmě není nutné mít sledovací tabulku, abyste mohli hrát The Sims 4 rotačně. Můžete hrát úplně bez sledování, nebo si ponechat mnohem jednodušší systém (jako papír s příjmením, který si zaškrtnete – nebo dokonce poznámkový blok v telefonu).

Toto je můj preferovaný způsob, jak sledovat své Simíky, protože mám rád tabulky a data. Pokud ne, neměli byste dovolit, aby vám to bránilo hrát tímto způsobem! Najděte si způsob, který vám bude nejlépe vyhovovat a který vás bude bavit.

Sledovací kategorie

Toto jsou věci, které sleduji u každého Simíka v mé tabulce:

  • Rotace
  • Domácnost
  • Jméno a příjmení
  • Role v domácnosti
  • věk
  • Aspirace
  • Vlastnosti
  • To se mi líbí a nelíbí
  • Stupeň
  • Kariéra
  • Partner
  • Generace
  • Bankovní účet
  • Poznámky

Svou tabulku také barevně označuji, abych na první pohled viděl, kolik Simíků z každé věkové skupiny v současné době nemá partnery. To mi pomáhá při plánování manželství a partnerství.

Stáhněte si tabulku

Pokud chcete použít moji tabulku (včetně barevné legendy), můžete si ji níže stáhnout z Tabulek Google.

  • Prázdná tabulka s nadpisy, ale bez informací o Simíkovi
  • Tabulka s vyplněnými informacemi o Simovi základní hry
  • Příjemný pohled na sledování ukládání souborů s vyplněnými informacemi

Základní herní tabulka obsahuje karty pro Willow Creek a Oasis Springs, se všemi vyplněnými a barevně označenými informacemi o začínajících Simících. Můžete jej použít jako průvodce a/nebo upravit pro svou vlastní hru, jak chcete.

Zajímavé:  Jak vyjednávat se smrtí v The Sims 4.

Tabulka uložení souboru Pleasantview je určena k použití se souborem uložení souboru Sims 4 Pleasantview. Obsahuje veškeré informace pro začínající rodiny.

Klikněte na Soubor > Vytvořit kopii pokud si chcete uložit kopii tabulky na svůj vlastní Disk Google.

Klikněte na Soubor > Stáhnout jako pokud si chcete stáhnout kopii tabulky do počítače.

Příprava světů

Jakmile nastavím svou tabulku, mým dalším krokem je příprava mých světů. Když hraju The Sims 4 rotačně si vybírám jeden nebo dva světy, na které se zaměřím. Když hraji základní hru, hraji Willow Creek A Oasis Springs pro celkem 8 začínajících domácností.

Když hraji větší svět, jako je Windenberg, nebo svůj vlastní uložený soubor, pro začátek zůstanu u jednoho světa. Nevadí mi později přesunout své Simíky do jiných světů, ale rád začnu v malém. Myslím, že začít s ~8 domácností je asi správné.

Sims 4 Správa světů

Abych se připravil, vymažu z obrazovky Spravovat svět VŠECHNY rodiny, se kterými si nechci hrát. Pokud hraji pouze základní herní rodiny, například všechny Simíky z Windenbergu, Brindleton Bay atd. jsou odstraněny.

Jednání s městy

Raději si dělám svá vlastní města nebo přidávám Maxis Sims (Babs L’Amour, June Kay, Steve Fogel atd.) z galerie jako města. ODPORUJEM náhodně vytvořenými skrytými příšerami, které generují v The Sims 4.

POZNÁMKA: Když na tomto webu použiji slovo „townie“, mám na mysli potulné simíky bez domova, kteří nežijí v domech (nikoli premades vytvořené Maxis, kteří žijí v domech). Pod jejich obrázkem na obrazovce Správa domácností bude uvedeno „Nyní momentálně na světě“.

Při přípravě svých světů vymažu všechna města, která se mohla zrodit, a přidám do světa svůj vlastní. Chcete-li přidat svá vlastní města, jednoduše je vytvořte v CAS a poté na obrazovce Správa světů „Zrušit přesun“. Pak se z nich stanou města.

Zajímavé:  Jak změnit vlastnosti bytu v The Sims 4.

Sims 4 Zrušit přesun do městeček

Pokud se jedná o prvního Simíka, kterého jste v novém uložení vytvořili, nebudete moci přesun zrušit. Budete je muset přestěhovat na jejich vlastní prázdný pozemek, pak se vrátit do Manage Worlds a „vypudit“ je.

Jak zastavit generování měst

Vím, co si myslíš. Proč se obtěžovat přidáváním vlastních městeček, když hra stále generuje další skřety? No, tady is řešení, pokud jste ochotni používat mody.

Používám Paulsonův NPC Control mod. Dlouhou dobu nebyl aktualizován, ale zdá se, že v době, kdy toto píšu (leden 2024), mi stále funguje. Pokud tuto příručku čtete později, možná budete chtít zkontrolovat, zda není k dispozici aktualizovaná verze.

Abyste zabránili generování městečků, budete muset použít mod k přiřazení vlastních měst k NPC úlohám a poté zvolit nastavení, které nedovolí generování náhodných Simíků pro neobsazené úlohy.

Možnosti hry

Nyní jsem provedl několik změn v možnostech hry, které vám pomohou při hraní The Sims 4 rotačně.

Sims 4 Herní možnosti Rotace

  • Auto Age (hraní Simíci) – pouze aktivní domácnost
  • Auto Age (Nehraní Simíci) – Nezaškrtnuto

Chcete, aby vaše současná aktivní domácnost stárla, abyste nepřišli o život žádného ze svých Simíků. Toto je součást rotační hry. Nenechávám své město stárnout, protože je raději zestárnu, jen když se rozhodnu.

jestli ty do chcete, aby vaše města stárla spolu s vašimi hranými rodinami, ZAŠKRTNĚTE políčko vedle Auto Age (Nehraní Simíci) pouze jeden týden z každého střídání. Nenechávejte ji zaškrtnutou po celou dobu hraní, jinak vaše města stárnou 8x rychleji než vaše hrající rodiny.

MC Command Center

Pokud chcete hrát, považuji MC Command Center za NEZBYTNÉ The Sims 4 rotačně. I když používám všechny mody z mého seznamu modů Sims 4, tohle je jeden z vás nemůže Pokud chcete plnou kontrolu nad svou hrou, jděte bez.

Zajímavé:  Kde se teenageři scházejí v Sims 4.

MC Command Center vám umožňuje hrát skutečnou hru ve stylu Sims 2. Tímto způsobem, když přestanete hrát domácnost, budou stejné, až se k nim vrátíte. Těhotenství nepokročí, vaši Simíci neztratí vztahy atd. Můžete být u všech významných událostí v životě každého ze svých Simíků.

Mám další příspěvek, který podrobně popisuje moje nastavení MC Command Center pro rotační hru, takže si to své můžete nastavit stejným způsobem. Nebo si dokonce můžete stáhnout moje nastavení a importovat je přímo do své hry, abyste mohli začít hned hrát!

Sousedské příběhy

V nabídce „Spravovat světy“ deaktivuji příběhy ze sousedství. Pokud chcete hravě rotovat, nedoporučoval bych používat tuto funkci příběhu. Přitažlivost hraní tímto způsobem spočívá v tom, že budete u všech událostí v životě vašich Simíků – nedovolíte, aby se odehrály bez vás!

Nastavení domácností

Dále jsem nastavil své jednotlivé domácnosti, abych je připravil na hraní. Potřebuji udělat několik úklidových kroků, včetně nastavení služeb a bankovních účtů, udělení titulů z univerzity Sims (pokud jsou k dispozici), výběru vlastností odměn a výběru aspirací.

Utility

Používám mod nazvaný SNB Bills, díky kterému jsou nástroje a účty realističtější. Simíci musí mít své nástroje zapnuté zaplacením zálohy – a můžete si je vybrat individuálně.

Například chudá rodina si nemusí dovolit kabel nebo internet, zatímco bohatá rodina může získat prémiový kabel a rychlý internet. Vybírám si, které služby zapnu, podle bohatství rodiny.

Sims 4 SNB Bills Utility

Chudé rodiny dostanou pouze základní služby (voda, elektřina, odpadky, mobilní telefon), zatímco bohaté rodiny dostanou prémiový domácí balíček. V situacích, kdy jsou moji Simíci VELMI chudí, přizpůsobuji domácí služby s prioritou vody a elektřiny.

Bankovní účty

Po nastavení utilit jsem pak pro každého ze svých Simíků nastavil bankovní účty (v případě potřeby). V domácnosti spolubydlících má každý svůj vlastní bankovní účet a výplata je přímo ukládána na jeho osobní účet.

Zajímavé:  Jak vysílat vysílání v Sims 4.

Pokud je rodina pár nebo jednotlivec, obvykle jim bankovní účet nezřizujem, pokud nechci, aby ušetřili peníze na velký nákup – jako je nový dům.

Sims 4 bankovní účty SNB

Ke správě bankovních účtů a přímých vkladů pro mé Simíky používám modul bankovnictví SNB (který spolupracuje s výše uvedenými účty SNB).

vysokoškolské tituly

Také podvádím, abych dal svým Simíkům vysokoškolské tituly pro první generaci nového souboru pro uložení. Simíci v domácnostech jako The Goths a The BFFs by s největší pravděpodobností už měli grády, takže se necítím špatně, že je podvádím.

Používám mod Career Overhaul, takže Simíci potřebují tituly, aby dosáhli vrcholu své kariéry. Titul, který Simíkovi udělím, vybírám na základě dokumentace z tohoto modu, která uvádí, jaký titul je pro kterou kariéru potřeba.

Univerzitní titulní cheaty

Zde jsou cheaty na univerzitní diplomy, které používám k udělování titulů svým Simíkům. Neuděluji jim vyznamenání, pouze příslušný řádný bakalář umění nebo vědy ve svém oboru. Pokud chcete, aby váš Simík měl vyznamenání, stačí přidat slovo „Vyznamenání“ na úplný konec kódu (bez mezer).

Stupeň Kódy
Dějiny umění traits.equip_trait trait_University_ArtHistoryDegreeBA
Biologie traits.equip_trait trait_University_BiologyDegreeBS
Komunikace traits.equip_trait trait_University_CommunicationsDegreeBA
Computer Science traits.equip_trait trait_University_ComputerScienceDegreeBS
Kulinářské umění traits.equip_trait trait_University_CulinaryArtsDegreeBA
Drama traits.equip_trait trait_University_DramaDegreeBA
Ekonomie traits.equip_trait trait_University_EconomicsDegreeBS
Fine Art traits.equip_trait trait_University_FineArtDegreeBA
Historie traits.equip_trait trait_University_HistoryDegreeBA
Jazyk a literatura traits.equip_trait trait_University_LanguageAndLiteratureDegreeBA
Fyzika traits.equip_trait trait_University_PhysicsDegreeBS
Psychologie traits.equip_trait trait_University_PsychologyDegreeBS
Zlomyslnost traits.equip_trait trait_University_VillainyDegreeBS

AKTUALIZOVAT: K podvádění titulů Simíků můžete také použít MC Command Center. Klikněte na svého Simíka a přejděte na MC Command Center > MC Cheaty > Cheat Sim Info > Rozšiřující cheaty > Univerzitní cheaty > Award Specific Degree

Vlastnosti odměn

Osobnostní modifikaci používám k tomu, abych svým Simíkům poskytoval odměny založené na aspiracích Sims 2. V rámci procesu nastavení přiděluji každému Simíkovi vlastnost odměny, která odpovídá jeho aktuální aspiraci.

Zajímavé:  Jak vyvolat Jasmínovou dovolenou v The Sims 4.

Sims 4 Personality Mod

Pokud má Simík aspiraci, která neodpovídá jedné ze šesti vlastností odměny (rodina, bohatství, znalosti, romantika, potěšení, popularita), hodím číslo mezi 1 – 6 a náhodně vyberu jejich vlastnost.

Aspirace

A nakonec znovu vyberu aspiraci každého Simíka. To je nutné pouze v případě, že používáte také režim Lifetime Aspirations – díky němuž je aspirace spíše taková, jakou byly in The Sims 2. Z nějakého důvodu musíte znovu vybrat jejich aspiraci, abyste aktualizovali cíle.

Sims 4 Lifetime Aspirations Mod

S tímto modem mají The Sims jeden obtížnější cíl, na kterém musí celý život pracovat (spíše než kroky, které musí dokončit ve hře Vanilla). Jen preferuji tento způsob hraní lépe, takže s tím počítám v procesu rotačního nastavení.

Poznámka: Tento mod také obsahuje 38 NOVÝCH aspirací, takže možná budete chtít během tohoto kroku zvážit poskytnutí přesnější aspirace premades, která jim lépe vyhovuje.

Svátky a roční období

A konečně, pokud rádi používáte vlastní svátky místo výchozích Maxis, doporučuji si je nastavit již nyní, než začnete hrát. Někdy, když se cítím líný, nastavím je místo toho na začátku každé sezóny.

Svátky, které používám, můžete vidět na mé stránce s pravidly hry, pokud chcete nějakou inspiraci. Nastavil jsem si také délku Seasons na 28 dní – maximální délka. Vzhledem k tomu, že hraji s každou rodinou 4 dny, sezóna se změní jednou za sedm domácností.

Všichni moji Simíci zažijí každou sezónu, když je budu hrát. Ale moc se tím netrápím, když to zabere pár kol.

Hraní a pravidla

Nyní, když je vše nastaveno, začnu hrát své domácnosti jednu po druhé (v rotaci) podle pravidel hry Sims 4. O těchto pravidlech jsem již hodně psal, takže se podívejte na tento příspěvek, pokud si chcete přečíst více o tom, jak zvládám vše od výběru vlastností až po studium na univerzitě.

Zajímavé:  Jak se naučit pochodovat v Sims 4.

Hraji každou domácnost čtyři dny. Kdysi jsem hrál týden na střídání, ale zjistil jsem, že to trvá příliš dlouho na můj vkus – zvláště když začnu hrát 10+ domácností v každém kole.

Když máte hodně domácností, hrát tři nebo čtyři dny v kuse je nejjednodušší (podle mě). Držte krok s tím, co si v tabulce vyberete, abyste věděli, kdy přejít. Nejdůležitější je hrát rodinu každý stejný počet dní.

Bavte se!

To je tedy základ toho, jak já osobně hraji Ton Sims 4 rotačně – spolu s mými pravidly hry a doporučenými mody. Pro mě je to nejzábavnější způsob hraní hry. Jste střídavý hráč? Zanechte své tipy v komentářích níže!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Кнопка «Наверх»